studio

Η αντίδραση του δημοσιογράφου όταν το στούντιο έπιασε φωτιά και εκείνος μέσα έλεγε τις ειδήσεις (Video)

Το περιστατικό συνέβη μέσα σε στούντιο ραδιοφωνικού σταθμού κατά τη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων που εκφωνούν οι δημοσιογράφοι ανά ώρα.

Συνέβη στις 12 Σεπτεμβρίου του 2008, όμως ακόμη και σήμερα κάνει το γύρο του διαδικτύου. Όλα ξεκίνησαν στον ραδιοθάλαμο του σταθμού City 99,5 FM. Ο δημοσιογράφος εκφωνεί το δελτίο ειδήσεων όταν ξαφνικά ένα μικρό χαρτί στον κάδο απορριμμάτων πιάνει φωτιά.

Ο δημοσιογράφος εκφωνεί και δεν μπορεί να γυρίσει πίσω του να δει τι συμβαίνει. Η φωτιά λαμπαδιάζει μέσα στον κάδο και σύντομα αρχίζει να καίει τα χαρτιά που ήταν επάνω σε έναν πάγκο.

Ο δημοσιογράφος ατάραχος διαβάζει και διαβάζει αλλά αυτή τη φορά επειδή ο χώρος έχει γεμίσει καπνούς και διαισθάνεται τον κίνδυνο, λέει τις ειδήσεις όλο και πιο γρήγορα.

Κάποια στιγμή οι συνάδελφοι του βλέπουν ότι το στούντιο έχει γίνει πασχαλινή λαμπάδα και μπαίνουν με τους πυροσβεστήρες μέσα…

Δείτε το βίντεο με ήχο

ΧΑΧΑΧΑ! Δέν έχει ξαναγίνει αυτό νομίζω σε ραδιοφωνικό στούντιο. Πόσο μάλλον στην Ελλάδα! 😂😂 (βάλτε και ήχο)

Posted by Chris Valasellis on Sunday, July 14, 2019

Κατηγορίες:
Προηγούμενο άρθρο7ετές ομόλογο: Ξεπέρασαν τα 13 δισ. ευρώ οι προσφορές
Επόμενο άρθροΟΑΕΔ: Δείτε τα προσωρινά αποτελέσματα κοινωνικού τουρισμού 2019 – 2020
Σύλλογοι και Φορείς, Παρατάξεις, του Δήμου Θερμαϊκού από Αγγελοχώρι | Αγία Τριάδα | Επανομή | Κερασιά | Μεσημέρι | Νέα Μηχανιώνα | Νέοι Επιβάτες | Περαία μπορούν να μας στέλνουν στο [email protected] τις δραστηριότητες που σχεδιάζουν να υλοποιήσουν καθώς και δελτία τύπου ή ανακοινώσεις ή άρθρα που αφορούν τον ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ προκειμένου να ενημερώσουμε τους επισκέπτες της ηλεκτρονικής μας σελίδας ΖΩ ΣΤΟΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟ