ΑΡΧΙΚΗ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Πολιτική απορρήτου

Τελευταία ενημέρωση: Αύγουστος 01, 2019

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε να γίνετε μέλος της κοινότητάς μας εδώ στη Θερμαϊκός, η οποία δραστηριοποιείται ως Θερμαϊκός(“εταιρία”, “εμείς”, “εμάς” ή “δική μας”). Δεσμευόμαστε να προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα και το δικαίωμά σας στο απόρρητο αυτών. Αν έχετε οποιαδήποτε απορία ή ανησυχία σχετικά με την πολιτική μας, ή τις πρακτικές μας σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected].  Όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας https://thermaikos.news, και χρησιμοποείτε τις υπηρεσίες μας, εμπιστεύεστε σε εμάς τα προσωπικά σας δεδομένα. Διαχειριζόμαστε τη διασφάλιση και το απόρρητο αυτών των δεδομένων σας με πλήρη σοβαρότητα. Στο παρόν σημείωμα απορρήτου, εξηγούμε την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας. Θα σας εξηγήσουμε αναλυτικά και ξεκάθαρα τι είδους πληροφορίες συλλέγουμε, πως τις χρησιμοποιούμε και ποια είναι τα δικαιώματά σας σχετικά με αυτό. Ελπίζουμε να αφιερώσετε λίγο χρόνο ώστε να διαβάσετε την παρούσα πολιτική απορρήτου προσεκτικά, καθώς είναι εξαιρετικά σημαντική. Αν διαφωνείτε με οποιονδήποτε από τους όρους της πολιτικής μας, παρακαλούμε όπως δεν χρησιμοποιείτε τα Sites και τις υπηρεσίες μας. Η παρακάτω πολιτική απορρήτου έχει εφαρμογή σε όλα τα δεδομένα τα οποία συλλέγουμε μέσω της ιστοσελίδας μας (όπως https://thermaikos.news) ή/και από οποιαδήποτε σχετιζόμενη υπηρεσία, πώληση, διαφημιστική προώθηση ή εκδήλωση (αναφερόμαστε στα παραπάνω συλλογικά ως «Sites» στην παρούσα πολιτική απορρήτου). Παρακαλούμε, διαβάστε την πολιτική απορρήτου προσεκτικά καθώς θα σας βοηθήσει να λάβετε σωστές αποφάσεις σχετικά με τις δεδομένα που θα μοιραστείτε μαζί μας.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  1. ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ;
  2. ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ;
  3. ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ;
  4. ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ;
  5. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ COOKIES ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ;
  6. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΥΜΕ GOOGLE MAPS
  7. ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ ΔΙΕΘΝΩΣ;
  8. ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ;
  9. ΠΩΣ ΕΓΓΥΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΑΣ;
  10. ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ;
  11. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ;
  12. ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΜΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
  13.  ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ;
  14. ΑΝΑΝΕΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΜΑΣ;
  15. ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

1. ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ;

Προσωπικές πληροφορίες τις οποίες εμπιστεύεστε σε εμάς

Εν συντομία: Συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα τα οποία μας παρέχετε όπως: όνομα, διεύθυνση, στοιχεία επικοινωνίας, κωδικούς και δεδομένα ασφαλείας, καθώς και πληροφορίες πληρωμών. Συλλέγουμε τα προσωπικά σας στοιχεία τα οποία οικειοθελώς μας παρέχετε όταν εγγράφεστε στα Sites μας, εκφράζοντας ενδιαφέρον να αποκτήσετε πληροφορίες σχετικά με εμάς ή κάποιο από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, όταν συμμετέχετε σε δραστηριότητες στις Ιστοσελίδες ή όταν επικοινωνείτε μαζί μας. Οι πληροφορίες τις οποίες συλλέγουμε εξαρτώνται από τη φύση της επικοινωνίας που έχετε μαζί μας ή/και τη χρήση που κάνετε στα Sites, από τις επιλογές που κάνετε καθώς και τα προϊόντα/υπηρεσίες που χρησιμοποιείτε. Τα προσωπικά στοιχεία τα οποία συλλέγουμε μπορούν να περιέχουν τα παρακάτω: Όνομα και Στοιχεία Επικοινωνίας. Συλλέγουμε το όνομα και το επώνυμό σας, τη διεύθυνση email σας, τη διεύθυνσή σας, τον τηλεφωνικό σας αριθμό, και άλλα παρεμφερή στοιχεία επικοινωνίας. Διαπιστευτήρια. Συλλέγουμε κωδικούς, στοιχεία υπενθύμισης κωδικών, και παρόμοιες πληροφορίες ασφαλείας οι οποίες χρησιμοποιούνται για πιστοποίηση και πρόσβαση σε λογαριασμούς. Στοιχεία πληρωμών. Συλλέγουμε τις απαραίτητες πληροφορίες προκειμένου να επεξεργαστούμε τις πληρωμές σας στην περίπτωση που προχωρήσετε σε κάποια αγορά, όπως για παράδειγμα τον αριθμό του μέσου πληρωμής (π.χ. αριθμός κάρτας), και τον αριθμό ασφαλείας αυτού του μέσου πληρωμής. Σας οι πληροφορίες πληρωμών αποθηκεύονται στον επεξεργαστή πληρωμών που διαθέτουμε. Συνιστούμε να διαβάσετε την πολιτική απορρήτου αυτού, καθώς και να επικοινωνήσετε απευθείας με τον επεξεργαστή πληρωμών για οποιαδήποτε απορία. Το σύνολο των προσωπικών σας δεδομένων τα οποία παρέχετε σε εμάς πρέπει να είναι αληθινά, πλήρη και ακριβή, ενώ θα πρέπει να μας ενημερώνετε για αλλαγές σε αυτά.

Πληροφορίες που συλλέγονται αυτόματα

Εν συντομία: Ορισμένς πληροφορίες -όπως η διεύθυνση IP ή/και τα χαρακτηριστικά του περιηγητή και της συσκευής σας- συλλέγονται αυτόματα όταν επισκέπτεστε τις Ιστοσελίδες μας. Συλλέγουμε αυτόματα συγκεκριμένες πληροφορίες όταν επισκέπτεστε, χρησιμοποιείτε ή κινείστε μέσα στις Ιστοσελίδες. Οι πληροφορίες αυτές δεν αποκαλύπτουν την πραγματική σας ταυτότητα (όπως το όνομα ή τα στοιχεία επικοινωνίας σας), αλλά ενδέχεται να περιλαμβάνουν πληροφορίες σχετικά με τη συσκευή που χρησιμοποιείτε και τη χρήση που κάνετε, όπως για παράδειγμα: τη διεύθυνση IP σας, στοιχεία του περιηγητή και της συσκευής σας, το λειτουργικό σας σύστημα, προτιμήσεις γλώσσας, URLs αναφοράς, όνομα συσκευής, χώρα, τοποθεσία, πληροφορίες για το πως και πότε χρησιμοποιείτε τις Ιστοσελίδες μας και άλλες τεχνικές πληροφορίες. Αυτά τα δεδομένα χρειάζονται ώστε να βεβαιώσουμε την ασφάλεια και τη λειτουργία των Sites, καθώς και για σκοπούς εσωτερικής ανάλυσης και αναφοράς των Sites μας. Όπως πολλές εταιρίες, συλλέγουμε πληροφορίες και δεδομένα μέσω cookies και παρόμοιων τεχνολογιών.

Πληροφορίες που συλλέγουμε από άλλες πηγές

Εν συντομία: Ενδέχεται να συλλέξουμε περιορισμένο αριθμό στοιχείων από δημόσιες βάσεις δεδομένων, εμπορικούς συνεργάτες, και άλλες εξωτερικές πηγές. Μεταξύ άλλων, υπάρχει η πιθανότητα να συλλέξουμε πληροφορίες σας εσάς από άλλες πηγές, όπως δημόσιες βάσεις δεδομένων, εμπορικούς συνεργάτες, καθώς και από τρίτους. Παραδείγματα του τύπου πληροφοριών που λαμβάνουμε από άλλες πηγές είναι: πληροφορίες προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εμπορικές ενέργειες και αποτελέσματα αναζητήσεων, συμπεριλαμβανομένων και των πληρωμένων ενεργειών προώθησης (π.χ. σύνδεσμοι χορηγιών).

2. ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ;

Εν συντομία: Επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας για σκοπούς νόμιμου εμπορικού ενδιαφέροντος, την εκπλήρωση του συμβολαίου μαζί σας, τη συμμόρφωση με τις νόμιμες υποχρεώσεις μας, ή/και τη συγκατάθεσή σας. Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας στοιχεία τα οποία συλλέγουμε μέσω των Ιστοσελίδων μας για μια μεγάλη ποικιλία εμπορικών σκοπών οι οποίοι περιγράφονται παρακάτω. Επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας σχετικά με το νόμιμο εμπορικό ενδιαφέρον (“Εταιρικοί Σκοποί”), προκειμένου να έρθουμε σε συμφωνία ή να υπογράψουμε συμφωνία με εσάς (“Συμβολαιογραφικοί”), με τη συγκατάθεσή σας (“Συγκατάθεση”), ή/και προκειμένου να συμμορφωνόμαστε με τις νόμιμες υποχρεώσεις μας (“Νομικοί Σκοποί”). Αναφέρουμε τους τρόπους επεξεργασίας στους οποίους βασιζόμαστε δίπλα σε κάθε σκοπό, στην παρακάτω λίστα. Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που αντλούμε ή λαμβάνουμε:

  • Για να διευκολύνουμε τη δημιουργία λογαριασμών και τη διαδικασία σύνδεσης σε αυτούς. Αν επιλέγετε να συνδέσετε τον λογαριασμό σας σε εμάς με αυτόν σε μια άλλη πλατφόρμα (όπως Google ή Facebook), χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που μας επιτρέψατε να συλλεξουμε από αυτές τις πλατφόρμες ώστε να διευκολύνουμε τη διαδικασία δημιουργίας και σύνδεσης λογαριασμού.
  • Προκειμένου να σας στέλνουμε εμπορικές και προωθητικές ενέργειες. Εμείς ή/και οι εξωτερικοί εμπορικού συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα που μας παρέχετε για εμπορικούς σκοπούς, εφόσον αυτό συνάδει με τις εμπορικές επιλογές σας. Μπορείτε να ζητήσετε να μη συμμετεχετε στις εμπορικές ενέργειες οποιαδήποτε στιγμή (δείτε το “ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ;” παρακάτω).
  • Για να στέλνουμε διαχειριστικές πληροφορίες σε εσάς. Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία προκειμένου να σας στείλουμε πληροφορίες σχετικά με προϊόντα, υπηρεσίες και νέες δυνατότητες ή/και ενημερώσεις για αλλαγές στους όρους, ορισμούς, και πολιτικές μας.
  • Ώστε να εκπληρώσουμε και να διαχειριστούμε τις παραγγελίες σας. Υπάρχει η πιθανότητα να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας ώστε να ολοκληρώσουμε ή να διαχειριστούμε τις παραγελίες, πληρωμές, επιστροφές, και αλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω των Sites μας.
  • Προκειμένου να καταχωρήσουμε πιστοποιητικά. Αναρτούμε πιστοποιητικά στα Sites μας τα οποία ενδέχεται να περιέχουν δεδομένα σας. Πριν την ανάρτηση ενός πιστοποιητικού, φροντίζουμε πάντα να λάβουμε τη συγκατάθεσή σας ώστε να χρησιμοποιήσουμε το όνομά σας και το πιστοποιητικό. Στην περίπτωση που επιθυμείτε να ανανεώσετε, ή να διαγράψετε το πιστοποιητικό σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected] και βεβαιωθείτε πως
  • περιλαμβάνετε στην επικοινωνία μαζί μας το όνομά σας, την τοποθεσία του πιστοποιητικού σας, και τα στοιχεία επικοινωνίας σας.
  • Με στόχο τις στοχευμένες διαφημίσεις. Υπάρχει η πιθανότητα να χρησιμοποιήσουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες ώστε να δημιουργήσουμε και να παρουσιάσουμε περιεχόμενο και διαφημίσεις (και σε συνεργασία με τρίτους που πράττουν ομοίως), στοχευμένα στα ενδιαφέροντα ή/και στην τοποθεσία σας, και ώστε να μετρήσουμε την αποτελεσματικότητά τους.
  • Για να πραγματοποιήσουμε κληρώσεις δώρων και διαγωνισμούς. Μπορεί να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας ώστε να πραγματοποιήσουμε κληρώσεις για δώρα και διαγωνισμούς, όταν επιλέγετε να συμμετέχετε σε αυτά.
  • Ώστε να ζητήσουμε feedback. Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας ώστε να ζητήσουμε feedback και για να επικοινωνήσουμε μαζί μας σχετικά με τη χρήση των Sites μας.
  • Προκειμένου να προστατεύσουμε τα Sites μας. Υπάρχει η πιθανότητα να χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία σας ώστε να κάνουμε τα Sites μας πιο ασφαλή (για παράδειγμα, έλεγχος και καταπολέμησης απάτης).
  • Με στόχο την ενίσχυση των όρων, ορισμών και πολιτικών μας.
  • Για να απαντήσουμε σε νομικά αιτήματα και να αποφύγουμε νομικά προβλήματα. Αν λάβουμε μια κλήτευση ή άλλο νομικό αίτημα, ενδέχεται να ελέγξουμε τα δεδομένα στα οποία μας έχετε επιτρέψει πρόσβαση ώστε να σχηματίσουμε την κατάλληλη απάντηση.
  • Για άλλους Εταιρικούς Σκοπούς. Μπορεί να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που μας έχετε παρέχει για άλλους Εταιρικούς Σκοπούς, όπως ανάλυση δεδομένων, αναγνώριση τάσεων χρήσης, προκειμένου να προσδιορίσουμε την αποτελεσματικότητα των προωθητικών ενεργείων μας, και για να εκτιμήσουμε και βελτιώσουμε τα Sites, προϊόντα, υπηρεσίες, εμπορικές ενέργειες, αλλά και τη συνολική εμπειρία σας.

3. ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ;

Εν συντομία: Μοιραζόμαστε πληροφορίες μόνο έπειτα από τη συγκατάθεσή σας, ώστε να ακολουθούμε διαδικασίες σύμφωνες με τους νόμους, να προστατεύσουμε τα δικαιώματά σας, ή για να εκπληρώνουμε εταιρικές υποχρεώσεις. Ενδέχεται να επεξεργαστούμε ή μοιραστούμε τα δεδομένα σας, βάσει των παρακάτω νόμιμων βάσεων:

  • Συγκατάθεση: Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας εφόσον μας έχετε παρέχει συγκεκριμένη συγκατάθεση να χρησιμοποιήσουμε αυτά τα δεδομένα για έναν συγκεκριμένο σκοπό.
  • Νόμιμα Συμφέροντα: Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας όταν είναι εύλογα απαραίτητο προκειμένου να πετύχουμε τα Νόμιμα Εταιρικά Συμφέροντά μας.
  • Εκπλήρωση Συμβολαίου: Εφόσον έχουμε συνυπογράψει συμβόλαιο, μπορεί να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα ώστε να εκπληρώσουμε τους όρους του συμβολαίου αυτού.
  • Νόμιμες Υποχρεώσεις: Ενδέχεται να παρέχουμε τα δεδομένα σας όταν υποχρεωνόμαστε βάσει νόμου να πράξουμε αντίστοιχα, προκειμένου να ακολουθήσουμε νόμικες διαδικασίες, κυβερνητικά αιτήματα, δικαστικές διαδικασίες, δικαστικές εντολές, νομικές διαδικασίες, όπως για παράδειγμα ως μέρος απάντησης σε μκια δικαστική εντολή ή μια κλήτευση (συμπεριλαμβανομένης και της απάντησης σε Δημόσιες Αρχές ώστε να είμαστε σύμφωνοι με την κρατική ασφάλεια ή τα αιτήματα των Αρχών).
  • Ζωτικό Ενδιαφέρον: Μπορεί να παρέχουμε τα δεδομένα σας σε τρίτους όταν πιστεύουμε πως είναι αναγκαίο να ερευνηθεί, αποφευχθεί, ή να λάβει χώρα άλλη διαδικασία σχετικά με πιθανή παραβίαση των πολιτικών μας, υποψία απάτης, περιπτώσεις που περιέχουν πιθανή απειλή στην ασφάλεια οποιουδήποτε προσώπου, και παράνομες ενέργειες, ή ως στοιχεία σε δίκη στην οποία εμπλεκόμαστε.

Πιο συγκεκριμένα, ενδέχεται να χρειαστεί να επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας ή να μοιραστούμε τις προσωπικές σας πληροφορίες στις ακόλουθες περιπτώσεις:

  • Προμηθευτές, Σύμβουλοι και Άλλοι Πάροχοι Υπηρεσιών. Ενδέχεται να μοιραστούμε τα δεδομένα σας με τρίτους όπως προμηθευτές, παρόχους υπηρεσιών, εργολάβους ή υπαλλήλους που παρέχουν υπηρεσίες για εμάς ή εκ μέρους μας, και απαιτούν πρόσβαση σε τέτοιους είδους δεδομένα ώστε να φέρουν εις πέρας το έργο τους. Για παράδειγμα: επεξεργασία πληρωμών, ανάλυση δεδομένων, αποστολή email, υπηρεσίες hosting, εξυπηρέτηση πελατών και εμπορικές ενέργειες.Μπορεί να επιτρέψουμε σε τρίτους τη χρήση τεχνολογίας εντοπισμού στα Sites, η οποία θα τους επιτρέψει να συλλέξουν πληροφορίες σχετικά με το πως αλληλεπιδράτε με τα Sites. Αυτές οι πληροφορίες ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν, μεταξύ άλλων, για την ανάλυση και εντοπισμό δεδομένων, ώστε να καθοριστεί η δημοτικότητα συγκεκριμένου περιεχομένου, και για την καλύτερη κατανόηση της διαδικτυακής σας δραστηριότητας. Στην περίπτωση που δεν αναφέρεται στην παρούσα Πολιτική, δεν μοιραζόμαστε, πουλάμε, ενοικιάζουμε ή συναλλάσουμε κανένα από τα δεδομένα σας με τρίτους για προωθητικούς/διαφημιστικούς σκοπούς.
  • Εταιρικές Μεταφορές. Μπορεί να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας σχετικά με, ή στη διάρκεια διαπραγματεύσεων για, τη συγχώνευση, πώληση περιουσιακών στοιχείων της εταιρίας, χρηματοδότηση, ή την πλήρη ή μερική απόκτηση της εταιρίας από άλλη εταιρία.

4.ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ;

Εν συντομία: Μοιραζόμαστε δεδομένα μόνο με τους παρακάτω τρίτους. Επιλέγουμε να μοιραζόμαστε και να δίνουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες μόνο με τους ακόλουθους τρίτους. Έχουμε κατηγοριοποιήσει κάθε οντότητα έτσι ώστε να καταλάβετε εύκολα τον σκοπό της συλλογής δεδομένων και την επεξεργασία που πραγματοποιούμε. Εφόσον έχουμε επεξεργαστεί τα δεδομένα σας έπειτα από τη συγκατάθεσή σας και επιθυμείτε να ανακαλέσετε, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

  • Διαφήμιση, Μάρκετινγκ, και Lead Generation Google AdSense
  • Επικοινωνία και Συνομιλία με Χρήστες AWeber, GetResponse, MailChimp and LiveChat
  • Βελτιστοποίηση Περιεχομένου Google Fonts, Gravatar, Google Site Search, Instagram embed, MailChimp widget plugin, YouTube video embed and Vimeo video
  • Αντίγραφα Ασφαλείας και Ασφάλεια Δεδομένων Dropbox Backup
  • Βελτιστοποίηση Λειτουργικότητας και Δομής Amazon Web Services, DigitalOcean and SiteGround Hosting
  • Τιμολόγηση και Χρέωση Bitpay, Stripe and PayPal
  • Πλατφόρμες Επαναπροσδιορισμού Google Analytics Remarketing and Google Ads Remarketing
  • Διαμοιρασμός και Διαφημίσεις στα Social Media Buffer social plugins, Instagram advertising, Facebook advertising, Facebook social plugins, LinkedIn advertising, LinkedIn social plugins, Pinterest social plugins, Reddit plugins, Twitter social plugins, YouTube social plugins and VK social plugins
  • Εγγραφή και Αυθεντικοποίηση Λογαριασμών Χρήστη GitHub OAuth and Google OAuth 2.0
  • Σχολιασμός Χρήστη και Φόρουμ Disqus
  • Web and Mobile Analytics Alexa, Clicky, Facebook Analytics, Google Ads, Google Analytics, Google Tag Manager, Piwik and WordPress Stats
  • Website Hosting WordPress.com
  • Παρακολούθηση Επίσοδης Ιστοσελίδας Pingdom, Buglife and Uptime Robot
  • Website Testing Cloudflare

5. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ COOKIES ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ;

Εν συντομία: Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε cookies και άλλες τεχνολογίες εντοπισμού ώστε να συλλέξουμε και να αποθηκεύσουμε τα δεδομένα σας. Υπάρχει η πιθανότητα να χρησιμοποιήσουμε cookies και άλλες τεχνολογίες εντοπισμού (όπως web beacons και pixels) ώστε να αποκτήσουμε πρόσβαση και να αποθηκεύσουμε πληροφορία. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πως χρησιμοποιούμε τέτοιες τεχνολογίες και πως μπορείτε να αρνηθείτε συγκεκριμένα cookies μπορείτε να βρείτε στην Πολιτική Cookies της ιστοσελίδας μας.

6. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ GOOGLE MAPS;

Εν συντομία: Ναι, χρησιμοποιούμε Google Maps ώστε να παρέχουμε καλύτερα τις υπηρεσίες μας. Η παρούσα ιστοσελίδα, το application για κινητά, ή το Facebook application χρησιμοποιεί APIs του Google Maps. Μπορείτε να βρείτε τους Όρους Χρήσης των Google Maps APIs εδώ. Προκειμένου να κατανοήσετε καλύτερα την Πολιτική Απορρήτου της Google, ακολουθήστε αυτόν τον σύνδεσμο. Χρησιμοποιώντας το Maps API Implementation, συμφωνείτε αυτόματα στους Όρους Χρήσης της Google.

7. ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ ΔΙΕΘΝΩΣ;

Εν συντομία: Ενδέχεται να μεταφέρουμε, αποθηκεύσουμε, και επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας σε χώρες άλλες από τη δική σας. Οι σέρβερ μας βρίσκονται στο Ηνωμένο Βασίλειο, τις Ηνωμένες Πολιτείες, και τον Καναδά. Στην περίπτωση που επισκέπτεστε τα Sites μας από χώρες εκτός Ηνωμένου Βασιλείου, Ηνωμένων Πολιτειών, και Καναδά, να είστε ενήμεροι πως η πληροφορία σας ενδέχεται να μεταφέρεται, αποθηκεύεται, και επεξεργάζεται από εμάς στις εγκαταστάσεις μας, καθώς και από τρίτους με τους οποίους ενδέχεται να μοιραστούμε τις προσωπικές πληροφορίες σας (δείτε “ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ; ” Παραπάνω), στο Ηνωμένο Βασίλειο, τις Ηνωμένες Πολιτείες, και τον Καναδά, και άλλες χώρες. Αν είστε κάτοικος της Ευρωπαϊκής Οικονομικής Περιοχής, τότε αυτές οι χώρες ενδέχεται να μην έχουν προστασία δεδομένων ή άλλους νόμους όσο περιεκτικούς όσο η χώρα σας. Ωστόσο, εμείς θα λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου και τους νόμους.

EU-U.S. Privacy Shield Framework:

Συγκεκριμένα, ο Κοντοστόλης συμμορφώνεται με το EU-U.S. Privacy Shield Framework όπως αυτό ορίστηκε και εφαρμόστηκε από το Υπουργείο Εμπορίου των ΗΠΑ σχετικά με τη συλλογή, χρήση, και κράτηση των προσωπικών δεδομένων τα οποία μεταφέρονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση στις Ηνωμένες Πολιτείες, και έχει πιστοποιήση τη συμμόρφωσή της με αυτό. Έτσι, Ο Κοντοστόλης δεσμεύεται να διαχειρίζεται όλα τα προσωπικά δεδομένα που λαμβάνει από κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Ε.), σε αρμονία με Privacy Shield Framework και τις Αρχές του. Προκειμένου να μάθετε περισσότερα για το Privacy Shield Framework, επισκεφθείτε το Υπουργείο Εμπορίου των ΗΠΑ. Ο Κοντοστόλης είναι υπεύθυνη για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων τα οποία λαμβάνει, όπως ορίζει το Privacy Shield Framework, και κατ’ επέκταση μεταφέρει τα δεδομένα σε τρίτους δρώντας ως μέλος του Privacy Shield Framework. Με σεβασμό στα πρσωπικά δεδομένα τα οποία λαμβάνει και μεταφέρει ακολουθώντας τις διαδικασίες του Privacy Shield Framework, Ο Θερμαϊκός υπόκειται στις κανονιστικές εξουσίες επιβολής του FTC των ΗΠΑ. Σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να χρειαστεί από εμάς να αποκαλύχουμε προσωπικές πληροφορίες σε Δημόσιες Αρχές έπειτα από νόμιμο και επίσημο αίτημα, συμπεριλαμβανομένων των περιπτώσεων Εθνικής Ασφάλειας ή αιτημάτων από τις Αρχές.

8. ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ;

Εν συντομία: Κρατάμε τα δεδομένα σας για όσο χρόνο χρειαστεί ώστε να εκπληρωθούν οι ανάγκες που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου, εκτός αν ο νόμος ορίζει διαφορετικά. Θα κρατήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο για όσο χρειαστεί ώστε να εκπληρωθούν οι σκοποί και οι ανάγκες της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου, εκτός αν μια εκτενέστερη περίοδος κράτησης απαιτείται ή επιτρέπεται από τον νόμο (για παράδειγμα για φορολογική, λογιστική ή άλλη νομική χρήση). Κανένα μέρος της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου δεν απαιτεί από εμάς να κρατήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για παραπάνω από 2 έτη μετά το πέρας της κατάργησης του λογαριασμού χρήστη. Όταν δεν έχουμε καμία ενεργή, νόμιμη εταιρική ανάγκη να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα, είτε θα τα διαγράψουμε είτε θα αφαιρέσουμε από αυτά την ονομασία, είτε αν αυτό δεν καταστεί δυνατό (για παράδειγμα, στην περίπτωση που τα προσωπικά σας στοιχεία έχουν αποθηκευθεί ως αντίγραφα ασφαλείας σε αρχείο), τότε θα αποθηκεύσουμε ασφαλώς τα προσωπικά σας δεδομένα και θα τα απομωνώσουμε από περαιτέρω επεξεργασία έως ότου η διαγραφή τους είναι δυνατή.

9. ΠΩΣ ΕΓΓΥΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΑΣ;

Εν συντομία: Στόχος μας είναι να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα μέσω ενός συστήματος οργανωτικών και τεχνικών μέτρων ασφαλείας. Έχουμε εφαρμόσει τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ασφαλείας τα οποία δημιουργήθηκαν ώστε να διασφαλίσουν τα προσωπικά δεδομένα τα οποία επεξεργαζόμαστε. Ωστόσο, παρακαλούμε όπως είστε πάντα ενήμεροι πως δεν μπορούμε να εγγυηθούμε για την απόλυτη (100%) ασφάλεια του Διαδικτύου. Παρότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, η μετάδοση πληροφοριών προς και από τα Sites μας γίνεται με δική σας ευθύνη. Πρέπει να αποκτάτε πρόσβαση στις υπηρεσίες μέσω ενός ασφαλούς περιβάλλοντος.

10. ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ;

Εν συντομία: Δεν συλλέγουμε εν γνώσει μας προσωπικά δεδομένα και δεν προωθούμε υπηρεσίες και προϊόντα σε παιδιά κάτω των 13 ετών. Δεν εκμαιεύουμε ή προωθούμε εν γνώση μας πληροφορίες και δεδομένα από παιδιά κάτων των 13 ετών. Χρησιμοποιώντας τα Sites μας, γνωστοποιείτε πως είστε τουλάχιστον 13 ετών ή ότι είστε ο γονέας ή προστάτης ανηλίκου τουλάχιστον 13 ετών, και συναινείτε στη χρήση των Sites από τον εν λόγω ανήλικο. Σε περίπτωση που ενημερωθούμε πως έχουν συλλεχθεί δεδομένα από χρήστες νεότερους των 18 ετών, θα απενεργοποιήσουμε τον λογαριασμό και θα λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να διαγράψουμε τα δεδομένα αυτά από τα αρχεία μας. Στην περίπτωση που αντιληφθείτε πως έχουμε συλλέξει δεδομένα από παιδιά κάτω των 13 ετών, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected].

11. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ;

Εν συντομία: Σε ορισμένες περιοχές, όπως η Ευρωπαϊκή Οικονομική Περιοχή, έχετε δικαιώματα τα οποία σας επιτρέπουν πρόσβαση και έλεγχο των προσωπικών σας δεδομένων. Μπορείτε να δείτε, αλλάξετε, ή τερματίσετε τον λογαριασμό σας οποιαδήποτε στιγμή. Σε κάποιες περιοχές (όπως η Ευρωπαϊκή Οικονομική Περιοχή), έχετε συγκεκριμένα δικαιώματα, διασφαλισμένα από νόμους προστασίας προσωπικών δεδομένων. Αυτά τα δικαιώματα περιλαμβάνουν τη δυνατότητα να (i) αιτηθείτε πρόσβαση και ένα αντίγραφο των προσωπικών σας δεδομένων, (ii) αιτηθείτε διόρθωση ή διαγραφή αυτών, (iii) αιτηθείτε την παύση επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων, και (iv) εφόσον είναι εφικτό, να αιτηθείτε τη φορητότητα των δεδομένων σας. Υπό κάποιες συνθήκες, ίσως έχετε επίσης το δικαίωμα να αντιτεθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Προκειμένου να καταχωρήσετε ένα τέτοιο αίτημα, παρακαλώ χρησιμοποιήστε τα στοιχεία επικοινωνίας που παρέχονται παρακάτω. Θα εκλάβουμε και θα πράξουμε ανάλογα για κάθε αίτημα το οποίο καταχωρείται σύμφωνα με τους νόμους περί προσωπικών δεδομένων που ισχύουν. Στην περίπτωση που στηριζόμαστε στη συγκατάθεσή σας ώστε να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα, έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας οποιαδήποτε στιγμή. Ωστόσο, παρακαλώ να είστε ενήμεροι πως αυτό δεν θα επηρεάσει τη νομιμότητα της επεξεργασίας των δεδομένων σας πριν ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας. Αν είστε κάτοικος της Ευρωπαϊκής Οικονομικής Περιοχής και πιστεύετε πως επεξεργαζόμαστε παράνομα τα προσωπικά σας δεδομένα, έχετε επίσης το δικαίωμα να διαμαρτυρηθείτε στην τοπική αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων. Μπορείτε να βρείτε τα στοιχεία επικοινωνίας τους εδώ: http://ec.europa.eu/justice/data-protection/bodies/authorities/index_en.htm

Πληροφορίες Λογαριασμού

Αν οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε πρόσβαση ή αλλαγή των προσωπικών δεδομένων του λογαριασμού σας ή επιθυμείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας, μπορείτε να:

  • Επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας τα οποία παρέχονται

Ως αποτέλεσμα του αιτήματος διαγραφής του λογαριασμού σας, θα απενεργοποιήσουμε ή θα διαγράψουμε τον λογαριασμό και τα δεδομένα από τις ενεργές βάσεις δεδομένων μας. Ωστόσο, ορισμένες πληροφορίες ενδέχεται να διατηρηθούν στα αρχεία μας ώστε να αποτρέψουμε ενδεχόμενη απάτη, ως δικλείδες ασφαλείας για προβλήματα, περαιτέρω βοήθεια σε έρευνες, ενίσχυση των Όρων Χρήσης ή/και για συμμόρφωση με νομικές απαιτήσεις. Cookies και παρόμοιες τεχνολογίες: Οι περισσότεροι περιηγητές Διαδικτύου έχουν προεπιλεγμένη την αποδοχή cookies. Αν προτιμάτε, μπορείτε να επιλέξετε ώστε ο περιηγητής σας να αφαιρεί τα cookies και να τα αρνείτε. Εφόσον επιλέξετε να αφαιρέσετε τα cookies ή να μην τα αποδέχεστε, ενδέχεται συγκεκριμένες λειτουργίες των Sites μας να επηρεαστούν. Προκειμένου να υπαναχωρήσετε από διαφημίσεις που βρίσκονται στα Sites μας, παρακαλούμε επισκεφθείτε το http://www.aboutads.info/choices/. Υπαναχώρηση από εμπορικά emails: Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε να μη λαμβάνετε τα εμπορικά emails μας οποιαδήποτε στιγμή, κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο διαγραφής που βρίσκετε στα emails τα οποία αποστέλλουμε ή επικοινωνώντας μαζί μας χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας που θα βρείτε παρακάτω. Κατόπιν, θα αφαιρεθείτε από τη λίστα εμπορικών emails – ωστόσο, θα χρειαστεί να συνεχίσουμε να σας αποστέλλουμε emails σχετικά με τις υπηρεσίες μας τα οποία είναι αναγκαία για τη διαχείριση και χρήση του λογαριασμού σας. Μπορείτε επίσης να αποφύγετε τη λήψη εμπορικών emails με το να:

  • Επιλέξετε την επιθυμία να μη λαμβάνετε εμπορικά emails κατά τη δημιουργία του λογαριασμού σας
  • Επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας που θα βρείτε παρακάτω

12. ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΜΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Οι περισσότεροι περιηγητές και ορισμένα λειτουργικά συστήματα κινητών τηλεφώνων αλλά και εφαρμογές κινητών τηλεφώνων, περιέχουν τη δυνατότητα Μη Καταγραφής Δεδομένων. Ενεργοποιώντας τη, ενημερώνετε πως δεν επιθυμείτε να παρακολουθείται και να καταγράφεται η περιήγησή σας και τα δεδομένα σας. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια ολοκληρωμένη, τελειοποιημένοι τεχνολογία Μη Καταγραφής Δεδομένων. Έτσι, στην παρούσα κατάσταση δεν ανταποκρινόμαστε σε σήματα Μη Καταγραφής Δεδομένων από περιηγητές ή άλλους μηχανισμούς που ενημερώνουν αυτόματα την επιλογή σας να μην παρακολουθείτε η διαδικτυακή σας δραστηριότητα. Αν υιοθετηθεί συγκεκριμένη πολιτική σχετικά με την παρακολούθηση της διαδικτυακής δραστηριότητας την οποία υποχρεούμαστε να ακολουθήσουμε στο μέλλον, θα σας ενημερώσουμε σχετικά με μια ανανεωμένη έκδοση της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου.

13. ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ;

Εν συντομία: Ναι, αν είστε κάτοικος της Καλιφόρνια, έχετε συγκεκριμένα δικαιώματα σχετικά με την πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα. Το μέρος 1798.83 του Αστικού Κώδικα της Καλιφόρνια, γνωστό και ως ο νόμος “Ρίξτε Το Φως”, επιτρέπει σε χρήστες που είναι κάτοικοι της Καλιφόρνια να αιτηθούν και να λάβουν από εμάς, μια φορά το χρόνο και χωρίς χρέωση, πληροφορίες σχετικά με κατηγορίες προσωπικών δεδομένων τις οποίες παρήχαμε σε τρίτους για άμεσους εμπορικούς/προωθητικούς σκοπούς, καθώς και τα ονόματα και τις διευθύνσης όλων των τρίων συνεργατών με τους οποίους μοιραστήκαμε τα προσωπικά δεδομένα τους στο ακριβώς προηγούμενο ημερολογιακό έτος. Αν είστε κάτοικος της Καλιφόρνοια και θα θέλατε να καταχωρήσετε ένα τέτοιο αίτημα, παρακαλούμε όπως το καταχωρήσετε γραπτώς σε εμάς, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας που βρίσκονται παρακάτω. Αν είστε κάτω των 18 ετών, κατοικείτε στην Καλιφόρνια, και έχετε λογαριασμό χρήση με τα Sites μας, έχετε το δικαίωμα να αιτηθείτε την αφαίρεση δεδομένων τα οποία έχετε δημοσιεύσει στα Sites μας και δεν επιθυμείτε να βρίσκονται πλέον σε αυτά. Προκειμένου να αιτηθείτε την αφαίρεση δεδομένων, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας που βρίσκονται παρακάτω, και όπως συμπεριλάβετε τη διεύθυνση email την οποία χρησιμοποιήσατε για να δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας, καθώς και μια βεβαίωση πως κατοικείτε στην Καλιφόρνια. Θα φροντίσουμε τα δεδομένα σας να μην είναι διαθέσιμα δημόσια στα Sites μας, ωστόσο παρακαλούμε όπως γνωρίζετε ότι τα δεδομένα ενδέχεται να μην αφαιρεθούν πλήρως από τα συστήματά μας.

14. ΑΝΑΝΕΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΜΑΣ;

Εν συντομία: Ναι, θα ανανεώνουμε την παρουσία Πολιτική όταν κρίνεται απαραίτητο ώστε να παραμένουμε σε συμφωνία με όλους τους σχετικούς νόμους. Ενδέχεται να ανανεώνουμε την παρούσα Πολιτική Απορρήτου ανά τακτά διαστήματα. Η ανανεωμένη έκδοση θα υποδεικνύεται από μια ανανεωμένη “Αναθεωρημένη” ημερομηνία και θα είναι ισχύουσα από τη στιγμή που θα είναι προσβάσιμη από τους χρήστες. Στην περίπτωση που προχωρήσουμε σε ουσιώδεις αλλαγές στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου, ενδέχεται να σας ενημερώσουμε είτε δημοσιεύοντας μια ειδοποίηση για τέτοιες αλλαγές ή στέλνοντάς σας απευθείας μια αναγγελία της αλλαγής. Σας ενθαρρύνουμε να επισκέπτεστε την Πολιτική Απορρήτου συχνά ώστε να είστε ενήμεροι για το πως προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα.

15. ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Αν έχετε απορίες ή σχόλια σχετικά με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων μέσω email στο [email protected] ή με γράμμα με τα παρακάτω στοιχεία παραλήπτη: thermaikos.news