oikonomiki-epitropi

Με την υπ’ αριθ. 270/2019 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής εκλέχθηκε Αντιπρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής ο κ. Ζαβέρκος Αντώνιος, ο οποίος ανήκε στην δημοτική παράταξη «ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ». Με την από 01.11.2019 απόφαση της η παράταξη «ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» διέγραψε το Δημοτικό Σύμβουλο κ. Αντώνιο Ζαβέρκο από μέλος της.

Σύμφωνα με τα προαναφερόμενα «η διαγραφή δημοτικού συμβούλου από τη δημοτική του παράταξη επιφέρει, κατά κανόνα, την απώλεια τυχόν αξιωμάτων που κατέχει.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 66 παρ. 6, 66 παρ. 8 και 74 παρ. 12 του ν. 3852/201015, τα μέλη του προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου και τα μέλη της οικονομικής επιτροπής και της επιτροπής ποιότητας ζωής που ανεξαρτητοποιούνται ή διαγράφονται από την παράταξή τους, απολύουν αυτοδικαίως και τα αντίστοιχα αξιώματά τους, παραμένοντας, ωστόσο, απλοί – ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι».

Ως εκ τούτου ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Αντώνιος Ζαβέρκος απώλεσε το αξίωμα που κατείχε ως μέλος της Οικονομικής Επιτροπής καθώς και δη Αντιπρόεδρος της.

Με την υπ’ αριθ. 323/2019 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, εκλέχθηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ιωάννης Μαυρομάτης, ως τακτικό μέλος της Οικονομικής Επιτροπής. Συνεπώς κλήθηκε η Οικονομική Επιτροπή να εκλέξει μεταξύ των μελών της τον Αντιπρόεδρο, λόγω κένωσης της έδρας.

Υποψήφιος για τη θέση του Αντιπροέδρου, προτάθηκε ο κ. Χρήστος Βογιατζής, μοναδικός υποψήφιος. Έπειτα από την διαδικασία της ψηφοφορίας για την εκλογή, ο Πρόεδρος ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας τα οποία έχουν ως εξής:

Εκλέγει Αντιπρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής τον κ. Χρήστο Βογιατζή, ο οποίος συγκέντρωσε έξι (6) ψήφους, όσοι και τα παρόντα μέλη.

Προηγούμενο άρθροΕτήσιος προγραμματισμός προσλήψεων τακτικού προσωπικού του Δήμου Θερμαϊκού έτους 2020
Επόμενο άρθροΒουνά από μπάζα στο τερματικό σταθμό του ΟΑΣΘ στη Νέα Μηχανιώνα
Σύλλογοι και Φορείς, Παρατάξεις, του Δήμου Θερμαϊκού από Αγγελοχώρι | Αγία Τριάδα | Επανομή | Κερασιά | Μεσημέρι | Νέα Μηχανιώνα | Νέοι Επιβάτες | Περαία μπορούν να μας στέλνουν στο [email protected] τις δραστηριότητες που σχεδιάζουν να υλοποιήσουν καθώς και δελτία τύπου ή ανακοινώσεις ή άρθρα που αφορούν τον ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ προκειμένου να ενημερώσουμε τους επισκέπτες της ηλεκτρονικής μας σελίδας ΖΩ ΣΤΟΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟ