xoros10

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΝΕΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ», που πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020, στο “Χωριό της Ειρήνης”.

Η πρόεδρος του συλλόγου κ. Ζωή Ζαχαριάδου ευχαρίστησε τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου που έδωσαν το παρών στην σημαντική αυτή εκδήλωση.

Οι κάτοικοι των Νέων Επιβατών και οι φίλοι τους από όλο το Δήμο Θερμαϊκού ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα και επιβραβεύοντας όπως όλα δείχνουν, τις προσπάθειες του Συλλόγου, γέμισαν κυριολεκτικά τον χώρο στην Αίθουσα Ιφιγένεια και γλέντησαν με την ψυχή τους.

Το γλέντι κράτησε με αμείωτη ένταση ως τις πρώτες πρωινές ώρες, το Μουσικό Σχήμα Θρακόμελο, το οποίο ξεσήκωσε μικρούς και μεγάλους, αποσπώντας την αγάπη και το χειροκρότημα του κοινού.

Τον χορό τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος του Δήμου Θερμαϊκού κ. Γιώργος Τσαμασλής , Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι καθώς και εκπρόσωποι από τοπικούς φορείς και συλλόγους του Δήμου Θερμαϊκού αλλά και της Θεσσαλονίκης.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «ΝΕΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ» ιδρύθηκε το 1976. Κύριοι σκοποί του είναι η αλληλογνωριμία μεταξύ των μελών του Συλλόγου, η επικοινωνία με Συλλόγους του εσωτερικού και του εξωτερικού, ο στενός πατριωτικός δεσμός, η συνέχιση του Θρακικού και γενικότερα του Ελληνικού Πολιτισμού, η συνέχιση της Θρακικής ιδέας, η τόνωση της αγάπης για τις αλησμόνητες πατρίδες, η διατήρηση – διάδοση ηθών κι εθίμων και η αξιοποίηση του πνευματικού και λαογραφικού πλούτου της χώρας μας και της Θράκης ειδικότερα.

Από την ίδρυση του μέχρι σήμερα έχει αναπτύξει συνεχή, έντονη και πολύπλευρη πολιτιστική ζωή με σημαντική προσφορά στον πνευματικό, πολιτιστικό, κοινωνικό κι εθνικό τομέα.

 

Προηγούμενο άρθροΟ δήμαρχος του 40% το τέλος της απλής αναλογικής και η μείωση των δημοτικών συμβούλων
Επόμενο άρθροΑπόφαση του Συμβουλίου της Δ.Κ. Περαίας για την μεταφορά της προβληματικής Λαϊκής σε νέο χώρο
Σύλλογοι και Φορείς, Παρατάξεις, του Δήμου Θερμαϊκού από Αγγελοχώρι | Αγία Τριάδα | Επανομή | Κερασιά | Μεσημέρι | Νέα Μηχανιώνα | Νέοι Επιβάτες | Περαία μπορούν να μας στέλνουν στο [email protected] τις δραστηριότητες που σχεδιάζουν να υλοποιήσουν καθώς και δελτία τύπου ή ανακοινώσεις ή άρθρα που αφορούν τον ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ προκειμένου να ενημερώσουμε τους επισκέπτες της ηλεκτρονικής μας σελίδας ΖΩ ΣΤΟΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟ