oasth-lewforeio-9

Με δυσκολία διεξάγεται η κίνηση επί της οδού Μητροπόλεως στο κέντρο της Θεσσαλονίκης εξαιτίας βλάβης που παρουσίασε λεωφορείο της γραμμής Νο 5 του ΟΑΣΘ.

Το λεωφορείο άρχισε να χάνει λάδια από το ύψος της Μητρόπολης και μέχρι τη στάση Ευζώνων, όπου και ακινητοποιήθηκε. Μάλιστα, στο σημείο βρέθηκαν άνδρες της τροχαίας, που βεβαίωσαν παράβαση.

Η βλάβη προκάλεσε ακόμη περισσότερα προβλήματα, αφού δικυκλιστής έχασε την ισορροπία του εξαιτίας της ολισθηρότητας του δρόμου και έπεσε στο οδόστρωμα, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί σοβαρά.

Επίσης, οδηγός άλλου λεωφορείου του ΟΑΣΘ προσπάθησε να αποφύγει τα λάδια, με αποτέλεσμα το όχημα να κολλήσει σε πασαλάκι και να ακινητοποιηθεί.

Συνεργεία του δήμου Θεσσαλονίκης έχουν ρίξει πριονίδι στο οδόστρωμα και συνιστάται η προσοχή των οδηγών που περνούν από το σημείο.

Εξάλλου όπως διαβάσαμε σε καταγγελία αναγνώστριας στο thestival.gr, μέσα σε διάστημα δύο περίπου ωρών, υπήρξαν βλάβες σε δύο αστικά λεωφορεία διαφορετικών γραμμών.

Όπως υποστηρίζει η καταγγέλλουσα, πρόκειται για λεωφορεία των γραμμών 72 και 88Η, από τα οποία άρχισαν να βγαίνουν καπνοί εν μέσω της διαδρομής, με συνέπεια να ακινητοποιηθούν.

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020,ώρα 19.00.

Οι επιβάτες του λεωφορείου 88Η ΙΚΕΑ-ΜΕΣΗΜΕΡΙ-ΕΠΑΝΟΜΗ ΑΠΟ ΔΥΤ.ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΗ, κοντεύουν στον προορισμό τους,το τέρμα στην Επανομή κι ετοιμάζονται να κατέβουν.
Στην προτελευταία στάση,ΕΠΑΛ ΕΠΑΝΟΜΗΣ ακούν ξαφνικά θορύβους από τη μηχανή του λεωφορείου κι αρχίζει να βγάζει πυκνούς καπνούς.

Οι επιβάτες κατέβηκαν και συνέχισαν με τα πόδια για το τέρμα,το κέντρο της Επανομής.
Άγιο είχανε που δεν έγινε η βλάβη νωρίτερα να μείνουν μέσα στα χωράφια,μέσα στο σκοτάδι και να τρέχουν συγγενείς και φίλοι να τους μαζέψουν.

Νωρίτερα,στις 17.00,άλλο λεωφορείο αρθρωτό της γραμμής 72 με προορισμό την Νέα Μηχανιώνα άρχισε να βγάζει καπνούς από τις ρόδες, στο ύψος της Περαίας και οι επιβάτες κατέβηκαν και συνέχισαν με δημόσια ή ιδιωτικά μέσα.

Σαν βγεις στον πηγαιμό με τον ΟΑΣΘ, το πιο πιθανό είναι να βρεθείς μέσα σε πυκνούς μαύρους καπνούς. Διαφέρει από πού θα βγαίνουν !
Η κατάσταση με τον ΟΑΣΘ
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ !”

Δείτε τη σχετική φωτογραφία της αναγνώστριας:

oasth-peraia

Προηγούμενο άρθροΤην Τετάρτη 22-1-2020 η επιλογή του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης του Δήμου Θερμαϊκού
Επόμενο άρθροΚτήμα Γεροβασιλείου: Ενα Κρασ…Τεστ διαφορετικό από τα άλλα
Σύλλογοι και Φορείς, Παρατάξεις, του Δήμου Θερμαϊκού από Αγγελοχώρι | Αγία Τριάδα | Επανομή | Κερασιά | Μεσημέρι | Νέα Μηχανιώνα | Νέοι Επιβάτες | Περαία μπορούν να μας στέλνουν στο [email protected] τις δραστηριότητες που σχεδιάζουν να υλοποιήσουν καθώς και δελτία τύπου ή ανακοινώσεις ή άρθρα που αφορούν τον ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ προκειμένου να ενημερώσουμε τους επισκέπτες της ηλεκτρονικής μας σελίδας ΖΩ ΣΤΟΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟ