Το μεράκι του Βαγγέλη Γεροβασιλείου μετέτρεψε τον οικογενειακό αμπελώνα σε κέντρο αμπελοοινικού πολιτισμού. Ο παράδεισος των οινόφιλων κρύβεται λίγα χιλιόμετρα από τη Θεσσαλονίκη, σε μια προικισμένη από τη φύση περιοχή. Στις πλαγιές της Επανομής, ο ιδιαίτερα φροντισμένος αμπελώνας περιβάλλει το σύγχρονο οινοποιείο, όπου παράγονται τα γνωστά κρασιά του Κτήματος.

gero1

Μετά την επιτυχία των θεματικών ΚρασΤεστ, οι οινολόγοι του Κτήματος Γεροβασιλείου επιλέγουν και κάνουν και φέτος, το κρασί παιχνίδι.  Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά το Κτήμα Γεροβασιλείου συνεχίζει τις γευστικές συναντήσεις με παιχνιδιάρικη διάθεση και σας καλεί να παρευρεθείτε σ’ ένα Κρασ…Τεστ με εκπαιδευτικό χαρακτήρα.

Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 27 Ιανουαρίου, στις 19:00, και θα επαναληφθεί την ίδια ώρα στις 24 Φεβρουαρίου 2020.

Κόστος συμμετοχής 15€, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο [email protected] (όνομα, επώνυμο, ιδιότητα, email, τηλέφωνο επικοινωνίας, επιλογή ημερομηνίας).

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

ΚρασΤεστ στο Κτήμα Γεροβασιλείου
1ο ΚρασΤεστ: 27.01.2020, 19:00
2ο ΚρασΤεστ: 24.02.2020, 19:00

 

Προηγούμενο άρθροΛεωφορείο του ΟΑΣΘ προκάλεσε ατυχήματα από απώλειες λαδιών
Επόμενο άρθρο«Η Κρήτη μας ανήκει»! Ανιστόρητοι, προκλητικοί και επικίνδυνοι οι Τούρκοι
Σύλλογοι και Φορείς, Παρατάξεις, του Δήμου Θερμαϊκού από Αγγελοχώρι | Αγία Τριάδα | Επανομή | Κερασιά | Μεσημέρι | Νέα Μηχανιώνα | Νέοι Επιβάτες | Περαία μπορούν να μας στέλνουν στο [email protected] τις δραστηριότητες που σχεδιάζουν να υλοποιήσουν καθώς και δελτία τύπου ή ανακοινώσεις ή άρθρα που αφορούν τον ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ προκειμένου να ενημερώσουμε τους επισκέπτες της ηλεκτρονικής μας σελίδας ΖΩ ΣΤΟΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here