peraia3

Άλλη μια φορά ενοχλημένος από δημοσίευμά μας, ο κ. Μαυρομάτης εξαπολύει έναν οχετό λάσπης εναντίον μας. Παρόλο τον παραληρηματικό του λόγο, δεν μπορέσαμε να διακρίνουμε ποια ήταν κατά την κρίση του η ανακρίβειά μας. Αυτό όμως είναι απολύτως φυσικό γιατί το ρεπορτάζ μας είναι εγκυρότατο, όπως επιβεβαιώνει και το απόσπασμα της απόφασης, που ο ίδιος ο κ. Μαυρομάτης δίνει στη δημοσιότητα.

O κ. Μαυρομάτης έγραψε τα παρακάτω:

“Συνεχίζοντας την πάγια τακτική της λαϊκίστικης δημοσιογραφίας του, ο κ. Λαζαρίδης, για ακόμα μία φορά στήνει ηλεκτρονικά δικαστήρια, εκτοξεύει κατηγορίες και παρουσιάζει στοιχεία, πάντα, βέβαια, κατά το δοκούν. Όπως άλλωστε αρμόζει στην υπεργολαβία λάσπης που ανέλαβε να κάνει και την οποία υπηρετεί με περίσσια ζέση, όσο και επιπολαιότητα.
Η μανία του να βάλλει εναντίον της εκάστοτε Διοίκησης Θερμαϊκού, υποκρινόμενος τον υπέρμαχο της αλήθειας – μιας αλήθειας κομμένης και ραμμένης στα μέτρα, στις κατά καιρούς συμμαχίες και στις επιβουλεύσεις του – αποτυπώθηκε ξανά σε άρθρο του σχετικά με την Τουριστική Επιχείρηση του Δήμου και τη σύναψη «προφορικών συμφωνιών». Μια Τουριστική Επιχείρηση, που χρεώθηκε άδικα με το ποσό των 27.500,00 ευρώ, με τη Διοίκηση να έχει ήδη ασκήσει έφεση.

peraia3
Επιμελώς, ωστόσο, αποκρύπτει – εκτός κι αν υποθέσουμε ότι η βραχεία μνήμη είναι ένα στοιχείο που τον χαρακτηρίζει – τον υπεύθυνο, νόμιμο εκπρόσωπο-Πρόεδρο της Τουριστικής κατά τη χρονική εκείνη περίοδο, από 01/06/2015 – 31/08/2015 και 01/06/2016 – 31/08/2016, ανεξάρτητο πλέον δημοτικό σύμβουλο και στενό του «φίλο», κ. Μισαλέμη.
Κατά πως φαίνεται η «αποκάλυψη» της αλήθειας υπόκειται σε προϋποθέσεις φιλικής σκοπιμότητας στην παρούσα – και ίσως όχι μόνο – περίπτωση. Σκοπιμότητα, που του επιβάλλει αλλού να εξαπολύει, με ανεκδιήγητη ελαφρότητα, ισοπεδωτικά γενικευτικές επιθέσεις κατά ριπάς, ενδεδυμένες με ψεύδη και ανακρίβειες και αλλού να τηρεί προκλητική σιγήν ιχθύος!
Ψεύδη, τα οποία δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει ανά πάσα ώρα και στιγμή, προκειμένου να στήσει ένα σκηνικό διαφθοράς και ασυδοσίας της Διοίκησης, βασισμένο σε πρακτικές συκοφάντησης και υπονόμευσης, με απώτερο στόχο την παραπληροφόρηση των πολιτών.
Όπως, χαρακτηριστικά, επιχειρεί να κάνει και τώρα, υποστηρίζοντας, με τρομολαγνική διάθεση, ότι ο Δήμος Θερμαϊκού έχει επιλεχθεί μεταξύ των 10 από τους 325 δήμους της χώρας, στους οποίους μετά από εισαγγελική εντολή, πρόκειται να πραγματοποιηθεί έλεγχος στα οικονομικά του.
Απροκάλυπτα ψεύδη! Καμία εισαγγελική εντολή δεν έχει σταλεί στο Δήμο και κανένας έλεγχος δεν έχει γνωστοποιηθεί ότι θα γίνει. Αντίθετα, ένα χρόνο και πλέον περίπου νωρίτερα, δημοσιονομικός έλεγχος που πραγματοποιήθηκε στη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών, διαπίστωσε την απόλυτη νομιμότητα των πράξεών της.
Και μιας και αρέσκεται στους αριθμούς ο συντάκτης, ας του φρεσκάρουμε τη μνήμη, υπενθυμίζοντάς του, ότι το μόνο δεκάρι σχετικό με το Δήμο μας, είναι το 10% των οικονομικά πιο εύρωστων δήμων της χώρας, στο οποίο μας ενέταξε το ΙΟΒΕ, μετά από έρευνά του.”

ΠΗΓΗ : Περαία Μηνιαίο Ενημερωτικό Έντυπο

 

Προηγούμενο άρθροΠεραία Δήμος Θερμαικού καύση πλαστικών
Επόμενο άρθροΜε «Προφορικες συμφωνιες» χρεωσαν 27.500€ την Τουριστικη Επιχειρηση Θερμαϊκου
Σύλλογοι και Φορείς, Παρατάξεις, του Δήμου Θερμαϊκού από Αγγελοχώρι | Αγία Τριάδα | Επανομή | Κερασιά | Μεσημέρι | Νέα Μηχανιώνα | Νέοι Επιβάτες | Περαία μπορούν να μας στέλνουν στο [email protected] τις δραστηριότητες που σχεδιάζουν να υλοποιήσουν καθώς και δελτία τύπου ή ανακοινώσεις ή άρθρα που αφορούν τον ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ προκειμένου να ενημερώσουμε τους επισκέπτες της ηλεκτρονικής μας σελίδας ΖΩ ΣΤΟΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here