trokanas-1

Ζητήματα που αφορούν γενικά στον πολιτισμό, προτάσεις για κοινές δράσεις και εκδηλώσεις συζητήθηκαν μεταξύ του Αντιδημάρχου Τουρισμού, Αθλητισμού και Πολιτισμού, Παναγιώτη Τροκάνα, και της Προέδρου του Κέντρου Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Άννας Μυκωνίου, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε χθες (9/9) στο Κέντρο Ανάπτυξης Πολιτισμού Προσαρμοσμένου Αθλητισμού (ΚΑΠΠΑ 2000).

Ο κ. Τροκάνας ξενάγησε την κα Μυκωνίου, η οποία συνοδευόταν από τον σκηνοθέτη – σκηνογράφο, Αθανάσιο Κολαλά, στους χώρους του ΚΑΠΠΑ 2000 και τους ανέλυσε τις ρεαλιστικές δυνατότητες για την ορθολογική αξιοποίηση του χώρου, ενώ και οι δύο προσκεκλημένοι δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από την υποδομή και τον εξοπλισμό των εγκαταστάσεων, ο οποίος χρόνια τώρα έμενε ανεκμετάλευτος, στερώντας από το Δήμο Θερμαϊκού και την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης ένα τόσο σπουδαίο και πολύτιμο χώρο πολιτισμού και αθλητισμού.

Αναπτύχθηκε γόνιμος και εποικοδομητικός διάλογος για τα είδη και τον τρόπο οργάνωσης κοινών πολιτιστικών δράσεων και, μάλιστα, στο επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται η ένταξή τους στο πολιτιστικό ημερολόγιο των δύο φορέων, του Δήμου Θερμαϊκού και του Κέντρου Πολιτισμού της ΠΚΜ.

tokanas-2

Προηγούμενο άρθροΝεκρή θαλάσσια χελώνα στην παραλία των Νέων Επιβατών
Επόμενο άρθροΕγγραφές στο ΣΔΕ Πυλαίας-Χορτιάτη για το σχολικό έτος 2019-20
Σύλλογοι και Φορείς, Παρατάξεις, του Δήμου Θερμαϊκού από Αγγελοχώρι | Αγία Τριάδα | Επανομή | Κερασιά | Μεσημέρι | Νέα Μηχανιώνα | Νέοι Επιβάτες | Περαία μπορούν να μας στέλνουν στο [email protected] τις δραστηριότητες που σχεδιάζουν να υλοποιήσουν καθώς και δελτία τύπου ή ανακοινώσεις ή άρθρα που αφορούν τον ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ προκειμένου να ενημερώσουμε τους επισκέπτες της ηλεκτρονικής μας σελίδας ΖΩ ΣΤΟΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟ