epanomi-batopedi

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε μια πολύ περίεργη υπόθεση που αφορά την πρόθεση για Δωρεάν παραχώρηση παραθαλάσσιου οικοπέδου 17 στρεμμάτων για πενήντα χρόνια (… ναι καλά διαβάσατε 50 χρόνια)  από πλευράς του Δήμου Θερμαϊκού στην Μητρόπολη.

Λόγω της σοβαρότητάς του, αποτελεί το μείζον θέμα για συζήτηση, πρωτίστως στην Επανομή αλλά και φυσικά σε ολόκληρο τον Δήμο Θερμαϊκού και όχι μόνον, διότι πραγματικά πρόκειται για οικόπεδο φιλέτο και ο χρόνος που πραγματοποιούνται τέτοιες διεργασίες -λίγο πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές- χαρακτηρίζονται τουλάχιστον ως περίεργα πράγματα!

Αναδημοσιεύουμε παρακάτω το συγκεκριμένο δημοσίευμα με κάθε επιφύλαξη, γιατί το ρεπορτάζ είναι σε εξέλιξη και θα επανέλθουμε σύντομα με περισσότερες λεπτομέρειες.

Αύριο Δευτέρα, συνεδριάζει το Τοπικό Συμβούλιο της Επανομής και εάν είναι θετική η απόφασή τους, το όλο θέμα θα περάσει στην δικαιοδοσία της απερχόμενης Διοίκησης του Δήμου Θερμαϊκού για τα περαιτέρω.

aithsh

Δείτε παρακάτω το δημοσίευμα της Παρασκευής 19 Απριλίου 2019 :

aitheroploos

Το συγκεκριμένο blog (etheroploos.blogspot.com) το οποίο ασχολείται αποκλειστικά με θέματα της Επανομής και σαφώς οι διαχειριστές του φαίνεται να είναι καλοί γνώστες των τοπικών θεμάτων, επανήλθε μετά το δημοσίευμα της Παρασκευής με σημερινό του άρθρο, όπου επισημαίνει την κρισιμότητα του αυριανού τοπικού Συμβουλίου της Επανομής και με κραυγή πρόδηλης αγωνίας επισημαίνει την σοβαρότητα της κατάστασης και προσπαθεί να σταματήσει κάποιες διαδικασίες.

aitheroploos-2

Η σελίδα μας παρακολουθεί από κοντά το θέμα και θα επανέλθουμε σύντομα με περισσότερα καθώς κανένας δεν έχει το δικαίωμα επιλεκτικά να διαχειρίζεται το δημοτικό-δημόσιο χρήμα, σαν να είναι κληρονομιά από τον πατέρα του και μάλιστα εν όψει των εκλογών.

Προηγούμενο άρθροΈκοψε με μπαλτά το δάχτυλό του γιατί… ψήφισε λάθος κόμμα
Επόμενο άρθροΠανηγυρική ατμόσφαιρα στην εκδήλωση της Παράταξης ΘΕΡΜΑγΙΚΟΣ του Γιώργου Τσαμασλή
Σύλλογοι και Φορείς, Παρατάξεις, του Δήμου Θερμαϊκού από Αγγελοχώρι | Αγία Τριάδα | Επανομή | Κερασιά | Μεσημέρι | Νέα Μηχανιώνα | Νέοι Επιβάτες | Περαία μπορούν να μας στέλνουν στο [email protected] τις δραστηριότητες που σχεδιάζουν να υλοποιήσουν καθώς και δελτία τύπου ή ανακοινώσεις ή άρθρα που αφορούν τον ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ προκειμένου να ενημερώσουμε τους επισκέπτες της ηλεκτρονικής μας σελίδας ΖΩ ΣΤΟΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟ