Με δηλώσεις τους ο Νίκος Παράσχου και ο Θοδωρής Τζέκος ευχαριστούν τον κόσμο που τους εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους στις εκλογές της 26ης Μαΐου και αποφάσισαν να μην στηρίξουν επίσημα κάποιον από τους δύο μονομάχους στις επαναληπτικές εκλογές της ερχόμενης Κυριακής.
Συγκεκριμένα ο Νίκος Παράσχου δήλωσε:
«Ευχαριστώ από καρδιάς όλες και όλους τους συνδημότες μας που πίστεψαν στις αρχές και το πρόγραμμά μας και μας ψήφισαν.
Ιδιαίτερα όμως θέλω να ευχαριστήσω τους αγαπητούς συνεργάτες μου που με εμπιστεύθηκαν και κάναμε έναν ευγενικό αγώνα με γνώμονα αποκλειστικά και μόνο την βελτίωση της καθημερινότητας των συνδημοτών μας μακριά από εργολαβικά συμφέροντα και κομματικές αγκυλώσεις .
Όλες τις αποφάσεις τις παίρναμε όλοι μαζί και αυτό θα εξακολουθήσουμε να κάνουμε.
Έτσι πήραμε την απόφαση να μη στηρίξουμε σαν παράταξη κάποια υποψηφιότητα την Κυριακή που μας έρχεται και να ψηφίσουμε κατά συνείδηση με την ευχή ανεξαρτήτως αποτελέσματος να βαδίσουμε όλοι ενωμένοι για την βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας και για την ανάπτυξη του τόπου μας με ασφάλεια -χωρίς ανεργία και με πρόοδο για τα παιδιά μας».
Και ο Θοδωρής Τζέκος:












