chatzivalasis-drasi

Φίλες και φίλοι,

Σας ευχαριστούμε όλους για την ψήφο σας. Είναι, ήταν και θα είναι μεγάλη μας τιμή να σας εκπροσωπούμε στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θερμαϊκού.

Το χαμηλό ποσοστό της παράταξης μας δεν παύει να είναι μια ήττα. Την αποδεχόμαστε. Ο λαός αποφασίζει από ποιο πόστο επιθυμεί να τον υπηρετήσει ο καθένας και σεβόμαστε την επιλογή του. Είναι όμως και μια αρχή, μια ώθηση για την πραγμάτωση των στόχων μας.

Θα παραμείνουμε κοντά σας. Θα είμαστε ο γείτονας, ο φίλος και ο συνδημότης σας σε κάθε δύσκολη στιγμή. Δεν θα σταματήσουμε να είμαστε η μόνη παράταξη που με όπλο την πολυσυλλεκτικότητα, γεννηθήκαμε μέσα από την κοινωνία. Δεν θα κόψουμε τους δεσμούς μας με την κοινωνική πλειοψηφία που γνωρίζουμε ότι επιθυμεί μια πολιτική αλλαγή.

Απευθυνόμαστε σε κάθε πολίτη ξεχωριστά, που επέλεξε να κάτσει στον καναπέ, αφήνοντας κάποιους άλλους να αποφασίσουν για χάρη του και τον καλούμε να λάβει μέρος στην εκλογική διαδικασία της ερχόμενης Κυριακής, ψηφίζοντας – όπως και οι υπόλοιποι πολίτες- κατά την κρίση του. Η αποχή δεν είναι λύση.

Απευθυνόμαστε στους πολλούς! Αυτούς υπηρετούμε! Για αυτούς εργαζόμαστε καθημερινά! Και θα εργαζόμαστε μέχρι τέλους, δικαιώνοντας τα οράματα και τις αξίες του δικαίου αγώνα μας! Θα είμαστε εδώ αυτά τα τέσσερα χρόνια της νέας δημοτικής αρχής, για να αποδείξουμε ότι ένας άλλος Δήμος είναι εφικτός! Ένας Δήμος για όλους! Ένας Δήμος που μας αξίζει!

Γιώργος Χατζηβαλάσης και Δράση Πολιτών

Προηγούμενο άρθροΠαράσχου και Τζέκος : Ψηφίστε κατά συνείδηση
Επόμενο άρθροΛαϊκή Συσπείρωση : Λευκό ή άκυρο στις επαναληπτικές της Κυριακής
Σύλλογοι και Φορείς, Παρατάξεις, του Δήμου Θερμαϊκού από Αγγελοχώρι | Αγία Τριάδα | Επανομή | Κερασιά | Μεσημέρι | Νέα Μηχανιώνα | Νέοι Επιβάτες | Περαία μπορούν να μας στέλνουν στο [email protected] τις δραστηριότητες που σχεδιάζουν να υλοποιήσουν καθώς και δελτία τύπου ή ανακοινώσεις ή άρθρα που αφορούν τον ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ προκειμένου να ενημερώσουμε τους επισκέπτες της ηλεκτρονικής μας σελίδας ΖΩ ΣΤΟΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟ