oasth-karaogloy

Τραγική χαρακτήρισε την κατάσταση στον ΟΑΣΘ ο Πρόεδρος των Εργαζομένων, Δημήτρης Τσερμενίδης.

Μιλώντας στον Focus Fm, 103,6 ανέφερε πως, ο κ. Παππάς έπρεπε ηθικά να παραιτηθεί.

«Όλο το διοικητικό συμβούλιο έπρεπε να παραιτηθεί. Υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στην ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου» πρόσθεσε ο κ.Τσερμενίδης, αφήνοντας αιχμές για τη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ του Οργανισμού στην οποία δεν ζητήθηκε η παρουσία του λέγοντας: «σήμερα o κ. Παππάς συγκαλεί ΔΣ και εγώ ως εκπρόσωπος των εργαζομένων δεν θα συμμετέχω. Έτσι, θα συνεδριάσουν μόλις 5, καθώς από τα αρχικά 9 μέλη οι τρεις έχουν ήδη παραιτηθεί»,

Ο Πρόεδρος των εργαζομένων τόνισε πως, είναι ανάγκη, το Υπουργείο Μεταφορών και το Υπουργείο Οικονομικών να ορίσει νέο διοικητικό συμβούλιο.

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται σήμερα οι αστικές συγκοινωνίες ο κ. Τσερμενίδης δήλωσε:

«Είναι κρίμα που ο Οργανισμός έχει φτάσει σε αυτό το σημείο, η κατάσταση είναι έως τραγική, έχει δίκιο το επιβατικό κοινό, κι αυτοί που πραγματικά αντιμετωπίζουν πρόβλημα είναι οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία. Όποιος μπει στα αστικά σήμερα με τις μεγάλες καθυστερήσεις και με τις ζέστες, το πρώτο άτομο που θα βρει να τα ψάλλει είναι ο οδηγός».

” Δεν φταίει ο Νόμος, οι άνθρωποι φταίνε…Η Διοίκηση είναι αυτή που φταίει, όπως και η προηγούμενη Διοίκηση των Μετόχων που έκανε στο τέλος πράγματα που είναι αδύνατον να τα συλλάβει ο νους μας, έτσι και η σημερινή Διοίκηση…” τόνισε χαρακτηριστικά.

Ακούστε αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΟΑΣΘ:

Προηγούμενο άρθροΑγία Τριάδα: ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΤΡΥΓΟΥ 2019 από το Σύλλογο Προσφύγων Ανατολικής Θράκης
Επόμενο άρθροΣτις 26 Αυγούστου η ορκωμοσία Δημάρχου και νέου Δ.Σ. Δήμου Θερμαϊκού
Σύλλογοι και Φορείς, Παρατάξεις, του Δήμου Θερμαϊκού από Αγγελοχώρι | Αγία Τριάδα | Επανομή | Κερασιά | Μεσημέρι | Νέα Μηχανιώνα | Νέοι Επιβάτες | Περαία μπορούν να μας στέλνουν στο [email protected] τις δραστηριότητες που σχεδιάζουν να υλοποιήσουν καθώς και δελτία τύπου ή ανακοινώσεις ή άρθρα που αφορούν τον ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ προκειμένου να ενημερώσουμε τους επισκέπτες της ηλεκτρονικής μας σελίδας ΖΩ ΣΤΟΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟ