tsam-9

«Θέλουμε στο δήμο Θερμαϊκού να προσελκύσουμε επενδυτές ίδιου μεγέθους με εκείνους του Ελληνικού» δήλωσε στον Flash Radio 99,4 και στην εκπομπή «Απλά Επικίνδυνοι» ο νέος δήμαρχος, Γιώργος Τσαμασλής.

Όπως επισήμανε, το όραμά του είναι ένας δήμος Θερμαϊκού με καθαρές παραλίες, με άψογη παροχή υπηρεσιών και την προσέλκυση επενδύσεων που θα μεταμορφώσουν την ανατολική πλευρά της Θεσσαλονίκης.

«Ήδη έχει μπει σε εφαρμογή το πρόγραμμά μας, βελτιώνουμε τις υποδομές μας και το μηχανισμό για να έχουμε καλή απόδοση και στη συνέχεια, όταν μπει σε πλήρη εφαρμογή το σχέδιό μας, θα αλλάξουν ριζικά τα πράγματα στο δήμο Θερμαϊκού», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τσαμασλής.

«Οι παραλίες του δήμου μας είναι οι πολυπληθέστερες σε όλη την Ελλάδα, γι’ αυτό κι εμείς πρέπει να είμαστε το πρότυπο της καθαριότητας, καθαρίζοντας κάθε μέρα τις αμμουδιές με ειδικά μηχανήματα», επισήμανε ο δήμαρχος Θερμαϊκού, προσθέτοντας «πως επιθυμία μας είναι και η κατασκευή ξενοδοχείων σε όλο το δήμο και αυτό γιατί θέλουμε λειτουργία των ξενοδοχειακών μονάδων όλο το χρόνο».

«Οι Ρομά έκλεψαν όλα τα αγροτικά οχήματα»

Ένα θέμα το οποίο ήταν στην επικαιρότητα τις τελευταίες ημέρες είναι ο καταυλισμός που βρίσκεται στην περιοχή Τσαΐρια της Περαίας, καθώς έχουν ξεσπάσει αρκετές πυρκαγιές, ενώ βρέθηκαν και κλεμμένα οχήματα. Ο κ. Τσαμασλής επανέλαβε το σχέδιό του για την εκτόνωση της κατάστασης, χαρακτηρίζοντας μάλιστα τον καταυλισμό ως «άνδρο της παρανομίας».

«Ρημάζουν από πολλά σημεία της Ελλάδας και έρχονται στον καταυλισμό, όπου εκεί βρίσκουν άσυλο. Είναι αηδιαστικό αυτό που βλέπουμε και δεν τιμά τον πολιτισμό μας, αυτές οι παράνομες δράσεις έχουν όχι απλά ενοχλήσει τους πολίτες, αλλά τους έχουν αρρωστήσει, διότι αυτά που καίνε τα εισπνέουν οι κάτοικοι της περιοχής», ανέφερε.

Ο δήμαρχος Θερμαϊκού μάλιστα, τόνισε πως «δεν έχει μείνει πετρελαιοκίνητο αγροτικό αυτοκίνητο που δεν έχει κλαπεί στην περιοχή», ενώ συμπλήρωσε πως «ευτυχώς βρίσκεται σε σωστή κατεύθυνση η εξέλιξη της αστυνομίας για την απομάκρυνση των παράνομων ατόμων που βρίσκονται στον καταυλισμό».

Σε ερώτηση για το τι θα ζητούσε από τον υπουργό Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκο, ο κ. Τσαμασλής απάντησε πως «αυτό που θέλω να γίνει πράξη είναι οι γρήγορες διαδικασίες. Δηλαδή, να παίρνονται οι αποφάσεις στο δημοτικό συμβουλίου και στη συνέχεια να εκτελούνται άμεσα. Όταν γίνει πράξη αυτό που αποφασίζουμε, θα γίνουμε πιο αποτελεσματικοί και θα κάνουμε τα έργα που θέλει να δουν οι πολίτες».

Μάλιστα, ο κ. Τσαμασλής αναφερόμενος και στο γαστρονομικό σχέδιο του δήμου Θερμαϊκού, υπογράμμισε πως «υπάρχει ήδη ένα πλάνο για να προβληθεί η γνήσια μεσογειακή κουζίνα του δήμου Θερμαϊκού».

Προηγούμενο άρθροΚΤΕΟ: Σκέψεις για ανάκληση της απόφασης με την οποία θα «κοπούν» 1,5 εκατ. οχήματα
Επόμενο άρθροΠρόγραμμα Αγιασμών Σχολικών Μονάδων Δήμου Θερμαϊκού
Σύλλογοι και Φορείς, Παρατάξεις, του Δήμου Θερμαϊκού από Αγγελοχώρι | Αγία Τριάδα | Επανομή | Κερασιά | Μεσημέρι | Νέα Μηχανιώνα | Νέοι Επιβάτες | Περαία μπορούν να μας στέλνουν στο [email protected] τις δραστηριότητες που σχεδιάζουν να υλοποιήσουν καθώς και δελτία τύπου ή ανακοινώσεις ή άρθρα που αφορούν τον ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ προκειμένου να ενημερώσουμε τους επισκέπτες της ηλεκτρονικής μας σελίδας ΖΩ ΣΤΟΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here