tsipras-ekloges

Πρόωρες εκλογές ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μετά από την νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις ευρωεκλογές. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece, οι κάλπες των βουλευτικών εκλογών θα στηθούν την 30η Ιουνίου.

«Βγάλαμε τη χώρα από τη μέγγενη των μνημονίων, καταφέραμε εν τέλει να ορθοποδήσουμε και μόλις ανασάναμε, θέσαμε στην κρίση του ελληνικού λαού ένα σχέδιο για την επόμενη μέρα της πατρίδας. Ένα σχέδιο ελάφρυνσης για τους πολλούς, σχέδιο ανάκαμψης για την ελληνική οικονομία».

Όπως είπε ο πρωθυπουργός, ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε με γενναιότητα την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού στο σχέδιό του.

«Στα μέτρα ελάφρυνσης, στην πορεία ανασυγκρότησης της κοινωνίας και της χώρας. Έτσι ώστε κανείς να μην μπορεί να τα αμφισβητήσει», ανέφερε στη δήλωσή του ο πρωθυπουργός, και συμπλήρωσε: «Για να μη μπορούν όσοι καιροφυλακτούν μέσα και έξω από τη χώρα, να τα πάρουν πίσω, να πάρουν πίσω τις θυσίες και τους κόπους του ελληνικού λαού».

«Το εκλογικό αποτέλεσμα, παρά το γεγονός ότι εμπεδώνει τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ ως πρωταγωνιστή στην πολιτική αντιπαράθεση, δεν είναι αντάξιο των προσδοκιών μας. Δεν μου ταιριάζει, δεν το έκανα ποτέ και δε θα το κάνω και τώρα, να αγνοήσω αυτό το αποτέλεσμα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.
 

Προηγούμενο άρθροΒήμα προς Βήμα η εκλογική διαδικασία – Οδηγίες για να ψηφίσετε χωρίς ταλαιπωρία
Επόμενο άρθροΕκλογές 2019: Ποιοι θα καθαρίσουν τα σχολεία
Σύλλογοι και Φορείς, Παρατάξεις, του Δήμου Θερμαϊκού από Αγγελοχώρι | Αγία Τριάδα | Επανομή | Κερασιά | Μεσημέρι | Νέα Μηχανιώνα | Νέοι Επιβάτες | Περαία μπορούν να μας στέλνουν στο [email protected] τις δραστηριότητες που σχεδιάζουν να υλοποιήσουν καθώς και δελτία τύπου ή ανακοινώσεις ή άρθρα που αφορούν τον ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ προκειμένου να ενημερώσουμε τους επισκέπτες της ηλεκτρονικής μας σελίδας ΖΩ ΣΤΟΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟ