Συμπολίτης μας ο οποίος έπεσε θύμα θρασύτατης ληστείας μέρα μεσημέρι στην Επανομή και συγκεκριμένα στην περιοχή της Τούμπας, ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες όπου αποτυπώνεται καρέ-καρέ η δράση των δύο ληστών.

Κάτοικοι δηλώνουν ότι το αίσθημα ανασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή βρίσκεται στο «κόκκινο», με τα σοβαρά κρούσματα εγκληματικότητας να διαδέχονται το ένα το άλλο.

Δικαιολογημένη η αντίδρασή του κατά των διοικούντων του Δήμου και για την καθυστέρηση στην εμφάνιση της Αστυνομίας.

Η αύξηση της εγκληματικότητας και της παραβατικότητας στην ευρύτερη περιοχή της Επανομής, στον Δήμο Θερμαϊκού, οδηγεί την τοπική κοινωνία σε ανάληψη πρωτοβουλιών για την προστασία της ζωής και της περιουσίας τους.

Πρόσφατα έγινε αναφορά, με βάση τα καθημερινά περιστατικά κλοπών και διαρρήξεων σε σπίτια, αυλές, οχήματα και επιχειρήσεις, ότι δεν είναι λίγοι οι ντόπιοι που προμηθεύονται δίκανα, αεροβόλα και σπρέι πιπεριού προκειμένου να αντιμετωπίσουν την αυξημένη εγκληματικότητα.

Στο επίκεντρο των δραστών βρίσκονται περιοχές όπως η Τούμπα, Καραγιάννη, Αγελαδάρικα κ.α. όπου στην πλειονότητά τους διαμένουν ηλικιωμένοι.

 

 

 

Προηγούμενο άρθροΤο διατροφικό πλάνο που θα σε βοηθήσει να υποδεχτείς το φθινόπωρο ανανεωμένη και ανάλαφρη
Επόμενο άρθροΝέες ταυτότητες: Αναλυτικά όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σε 23 ερωτήσεις – απαντήσεις
Σύλλογοι και Φορείς, Παρατάξεις, του Δήμου Θερμαϊκού από Αγγελοχώρι | Αγία Τριάδα | Επανομή | Κερασιά | Μεσημέρι | Νέα Μηχανιώνα | Νέοι Επιβάτες | Περαία μπορούν να μας στέλνουν στο [email protected] τις δραστηριότητες που σχεδιάζουν να υλοποιήσουν καθώς και δελτία τύπου ή ανακοινώσεις ή άρθρα που αφορούν τον ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ προκειμένου να ενημερώσουμε τους επισκέπτες της ηλεκτρονικής μας σελίδας ΖΩ ΣΤΟΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟ