thermaikos-job

Η ανάπτυξη της τεχνολογίας, επηρεάζει και μειώνει τη δημοτικότητα των παραδοσιακών-συμβατικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Η εξέλιξη του διαδικτύου, είχε ως αποτέλεσμα, την παροχή υπηρεσιών μέσω αυτού, που μέχρι πρότινος παρέχονταν με συμβατικούς τρόπους, από τον Τύπο, την Τηλεόραση και το Ραδιόφωνο.  Όλα αυτά τα μέσα, εξελίχθηκαν και αντικαταστάθηκαν από τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ (Ιντερνετ ή Διαδίκτυο, Ιστοσελίδες/Webpages, Ηλεκτρονικά Μπλογκ ενημέρωσης, αντί για έντυπα μέσα), τα οποία έχουν διεισδύσει στις ζωές μας, αντανακλούν την καθημερινότητά μας, είτε στον προσωπικό, είτε στον επαγγελματικό μας βίο, και προάγουν, την πολυφωνία και την επιλεκτική ενημέρωση σε όλους τους τομείς. Τα κοινωνικά δίκτυα (facebook, twitter, instagram) έχουν μπει στη ζωή μας για τα καλά. Σε αυτό συνέβαλε και η παγκοσμιοποίηση, η ανάγκη εύρεσης διαύλων επικοινωνίας με άτομα σε κάθε γωνιά του πλανήτη, η ανάγκη εύρεσης εργασίας σε διαφορετικές χώρες. Ουσιαστικά, είναι αποτέλεσμα του σύγχρονου τρόπου «προσφοράς-ζήτησης», και της ανάγκης για νέες μορφές επικοινωνίας. Όλες σχεδόν οι συναλλαγές, οι συνδιαλέξεις πλέον πραγματοποιούνται και σε παγκόσμιο επίπεδο και σε αυτό συνέβαλαν τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ κατά ένα μεγάλο βαθμό.

Σε επίπεδο απασχόλησης, το 18% των ελληνικών ΜME δηλώνει ότι δημιούργησε θέσεις εργασίας κατά τους τελευταίους 6 μήνες και το 32% επιθυμεί να δημιουργήσει θέσεις εργασίας μέσα στους επόμενους 6 μήνες.

Πρόσφατα έκανε την εμφάνισή του στο facebook η σελίδα THERMAIKOS JOB με σκοπό την διασύνδεση των αναγκών σε εργατικό δυναμικό των επιχειρήσεων του Δήμου Θερμαϊκού αλλά και της ευρύτερης περιοχής, με τα προσόντα και τις δεξιότητες των ανέργων της περιοχής. Στόχος είναι η ταχύτερη και αποτελεσματικότερη σύζευξη θέσεων εργασίας – αναγκών των επιχειρήσεων του Δήμου μας με τις δυνατότητες και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των ανέργων ”μαζεμένα” σε μια σελίδα, από το ”χάνονται” όπως δημοσιεύονται ”σκόρπια” δεξιά και αριστερά σε διάφορα blog και ομάδες.

Δεν φιλοδοξεί να γίνει Jooble η Linkedin, αλλά είναι ένας άμεσος και γρήγορος τρόπος για εύρεση ή προσφορά εργασίας σε τοπικό επίπεδο με συνεχή ενημέρωση και εύκολη πρόσβαση στον μέσο χρήστη. Αν είσαι άνεργος, που ψάχνει δουλειά στον Δήμο Θερμαϊκού σε ενδιαφέρει!  Αν πάλι είσαι εργοδότης στην περιοχή, ο οποίος ψάχνει νέο δυναμικό προσωπικό για την εταιρεία σου ή άτομα για την επιχείρησή σου τότε σε  ενδιαφέρει εξίσου! Και μάλιστα ΔΩΡΕΑΝ!

Μπορείτε να επισκεφθείτε το THERMAIKOS JOB  στην σελίδα του στο Facebook πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:

job_search

Προηγούμενο άρθροFAZ: Η κρίση έκανε τους Eλληνες πραγματιστές
Επόμενο άρθροΒαρτζόπουλος: Μπορούμε να κάνουμε την Περαία «Γλυφάδα της Θεσσαλονίκης»
Σύλλογοι και Φορείς, Παρατάξεις, του Δήμου Θερμαϊκού από Αγγελοχώρι | Αγία Τριάδα | Επανομή | Κερασιά | Μεσημέρι | Νέα Μηχανιώνα | Νέοι Επιβάτες | Περαία μπορούν να μας στέλνουν στο [email protected] τις δραστηριότητες που σχεδιάζουν να υλοποιήσουν καθώς και δελτία τύπου ή ανακοινώσεις ή άρθρα που αφορούν τον ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ προκειμένου να ενημερώσουμε τους επισκέπτες της ηλεκτρονικής μας σελίδας ΖΩ ΣΤΟΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟ