drash-politwn-peraia

Φίλες και φίλοι,

Δώσαμε μαζί έναν δύσκολο αγώνα που δημιούργησε μια συγκεκριμένη πραγματικότητα, κάποια συγκεκριμένα δεδομένα, που θα μας ακολουθούν για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Στον προεκλογικό αγώνα πορευθήκαμε με ένα τελείως διαφορετικό μήνυμα. Με ένα μήνυμα πολυσυλλεκτικότητας, ομαδικότητας, συνεργασίας και αλληλοσεβασμού μέσα και έξω από την παράταξη μας, έχοντας πάντα ως σύμμαχο μας την αξιοπρέπεια. Δώσαμε την μάχη με όπλο την αλήθεια και έτσι θα συνεχίσουμε να την δίνουμε.

Θεμελιώδης δέσμευση της παράταξης μας ήταν και είναι η συλλογική της λειτουργία και δράση. Οι εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, που ακολούθησαν τις αυτοδιοικητικές εκλογές και οι διακοπές του καλοκαιριού κατέστησαν δύσκολη μια συνολική συνάντηση μελών για συζήτηση και σχεδιασμό των μελλοντικών μας κινήσεων. Τώρα ήρθε η ώρα. Λίγες μέρες μετά την έναρξη της νέας αυτοδιοικητικής περιόδου πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα νέα δεδομένα και να πάρουμε αποφάσεις για την διοικητική οργάνωση της παράταξης μας και τον καθορισμό της παραπέρα πορεία μας. Γιατί η Δράση Πολιτών, φίλες και φίλοι, φέρνει κάτι καινούργιο στην ζωή των δημοτών. Έναν άλλο τρόπο να πολιτεύεσαι, έναν άλλον τρόπο να εκπροσωπείς μια ολόκληρη κοινωνία με ακόρεστες ανάγκες και την ίδια στιγμή με την μοναδική επιθυμία για εξεύρεση λύσεων στα προβλήματα της καθημερινότητας.

Εμείς δεν πολιτευόμαστε στο όνομα των δημοτών. Φιλοδοξούμε να ασκούμε πολιτική για τους δημότες, με την συμμετοχή των δημοτών! Αυτό το μήνυμα πρέπει να περάσουμε στους συνδημότες μας και μόνο η «ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» μπορεί να το κάνει αυτό!

Καλούμε λοιπόν την Κυριακή, 6 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 11:30 πμ στην αίθουσα συνεδριάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου, όλα τα μέλη και τους φίλους να συζητήσουμε και να λάβουμε αποφάσεις, για την οργάνωση και τον τρόπο της λειτουργίας της Δημοτικής μας Παράταξης.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Γιώργος Χατζηβαλάσης

Προηγούμενο άρθροΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ Κ.Τ. στο Αμφιθέατρο ΚΑΠΠΑ 2000 το Σάββατο 12 Οκτωβρίου
Επόμενο άρθροΕθελοντές δύτες ψαρεύουν σκουπίδια για να σώσουν τις θάλασσες
Σύλλογοι και Φορείς, Παρατάξεις, του Δήμου Θερμαϊκού από Αγγελοχώρι | Αγία Τριάδα | Επανομή | Κερασιά | Μεσημέρι | Νέα Μηχανιώνα | Νέοι Επιβάτες | Περαία μπορούν να μας στέλνουν στο [email protected] τις δραστηριότητες που σχεδιάζουν να υλοποιήσουν καθώς και δελτία τύπου ή ανακοινώσεις ή άρθρα που αφορούν τον ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ προκειμένου να ενημερώσουμε τους επισκέπτες της ηλεκτρονικής μας σελίδας ΖΩ ΣΤΟΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟ