paone

Την ευκαιρία να εξασφαλίσει την μετά από τέσσερα χρόνια επιστροφή του στην Α1 είχε το απόγευμα της Τετάρτης ο ΠΑΟΝΕ, υποδεχόμενος τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου στους Νέους Επιβάτες. Με μία αγωνιστική να απομένει στο πρόγραμμα των play-off του 3ου ομίλου της Α, ο ΠΑΟΝΕ θα μπορούσε με νίκη να τελειώσει την υπόθεση άνοδο και τελικά τα κατάφερε!

Με σκόρερ τον έμπειρο Κύπριο μεσοεπιθετικό, Χρύσανθο Λευκαρίτη στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα, ο ΠΑΟΝΕ κέρδισε 1-0 μέσα στην έδρα του στούς Νέους Επιβάτες την άλλη ομάδα του Δήμου Θερμαϊκού τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου και εξασφάλισε πλέον την άνοδο στην Α1 από εκεί που η ιστορική ομάδα του ΠΑΟΝΕ απουσίαζε τέσσερα χρόνια.

paone-2

Οι “ασπρόμαυροι” του Μιχάλη Σαλέπη, που στα… ντουζένια τους είχαν παίξει και στη Γ´ Εθνική (με πρωταγωνιστικές πορείες, αξιόλογους παίκτες και προπονητές όπως ο Γιάννης Μιχαλήτσος), πέτυχαν το στόχο μια αγωνιστική πριν το φινάλε των play offs, για τον 3ο όμιλο της Α´ κατηγορίας, μέσα στους Νέους Επιβάτες (δεύτεροι, πίσω από τον Ποσειδώνα Καλαμαριάς, που ανέβηκε απευθείας) διέθεταν και άλλους έμπειρους παίκτες στο ρόστερ, όπως ο Γιάννης Ναλμπάντης.

paone-3

Δείτε το βίντεο με το γκολ της ανόδου για τον ΠΑΟΝΕ:

Προηγούμενο άρθροΧωρίς νερό από το πρωί περιοχές της Επανομής
Επόμενο άρθροΑναρτήθηκε το τελικό αποτέλεσμα από το Πρωτοδικείο για τον Δήμο Θερμαϊκού με 100,01% (!)
Σύλλογοι και Φορείς, Παρατάξεις, του Δήμου Θερμαϊκού από Αγγελοχώρι | Αγία Τριάδα | Επανομή | Κερασιά | Μεσημέρι | Νέα Μηχανιώνα | Νέοι Επιβάτες | Περαία μπορούν να μας στέλνουν στο [email protected] τις δραστηριότητες που σχεδιάζουν να υλοποιήσουν καθώς και δελτία τύπου ή ανακοινώσεις ή άρθρα που αφορούν τον ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ προκειμένου να ενημερώσουμε τους επισκέπτες της ηλεκτρονικής μας σελίδας ΖΩ ΣΤΟΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟ