ΠΑΟΝΕ

Σπουδαία νίκη εκτός έδρας για τον ΠΑΟΝΕ σήμερα το απόγευμα κόντρα στον Αστέρα Ραιδεστού με τελικό σκόρ 4-2 για τους Νέους Επιβάτες.

Με την νίκη αυτή ο ΠΑΟΝΕ πέρασε στη δεύτερη θέση έχοντας βέβαια έναν αγώνα περισσότερο, καθώς αύριο θα διεξαχθεί το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον Ποσειδώνα Καλαμαριάς και τον Αετό Βασιλικών. Πολύ πιθανόν δε, το κυριακάτικο αυτό ντέρμπι στην Καλαμαριά να κρίνει και την άνοδο στην Α1.

Για την ομάδα του ΠΑΟΝΕ δύο φορές σκόραρε ο Γιουλδούρης και από μία φορά οι Τζέλος και Λευκαρίτης.

Η σύνθεση του ΠΑΟΝΕ:

Τρεβλός, Μπάμπης, Λιμνιός, Πολικράτης, Κούστα, Λευκαρίτης, Τζέλος, Ναλμπάντης Γ. , Γιουλδούρης, Τσιμιτσιλιάκος, Ζηλιαχοβάλης

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Ναλμπάντης Χ. , Καραμανίδης, Σταυρινόπουλος, Μαραμπαϊδης

Στους άλλους αγώνες της σημερινής αγωνιστικής, ο Πυρσός Αγ. Τριάδας νίκησε τον Αχιλλέα Περαίας με 3-2, ενώ ο Κεραυνός Αγγελοχωρίου ηττήθηκε από τον Ατρόμητο Πλαγιαρίου με 3-2 . Το παιχνίδι έγινε στο Αγγελοχώρι αλλά με το Πλαγιάρι ως γηπεδούχο ομάδα, με τον Νίκο Παρούτογλου να επιστρέφει ως αντίπαλος της πρώην ομάδας του και να κάνει τη «ζημιά» στον Κεραυνό, ο οποίος παρά την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, δε κατάφερε να την αξιοποιήσει για να πάρει βαθμό ή βαθμούς. Παρά την σημερινή ήττα,  δεν έχει χαθεί τίποτα αναφορικά με την συμμετοχή των Αγγελοχωριτών στα play-off, οι οποίοι παρέμειναν στη πρώτη πεντάδα.

Επίδης και η Νίκη Μεσημερίου έχασε από την ΑΕ Κρήνης με 1-0 μέσα στην έδρα της.

Η αυριανή αγωνιστική περιλαμβάνει τους αγώνες μεταξύ του Ποσειδώνα Μηχανιώνας κόντρα στον Ηρακλή Αμπελοκήπων για την Α1 και τα παιχνίδια της Α κατηγορίας, μεταξύ της Αναγέννηση Επανομής και Αγ. Γεωργίου Κρήνης όπως επίσης και αυτό της Νίκης Κερασιάς με τον ΠΑΟΔ.

Προηγούμενο άρθροΔήμος Θερμαϊκού Εορτασμός της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821
Επόμενο άρθροΤροχαίο ατύχημα στην Περαία με δυο τραυματίες – video
Σύλλογοι και Φορείς, Παρατάξεις, του Δήμου Θερμαϊκού από Αγγελοχώρι | Αγία Τριάδα | Επανομή | Κερασιά | Μεσημέρι | Νέα Μηχανιώνα | Νέοι Επιβάτες | Περαία μπορούν να μας στέλνουν στο [email protected] τις δραστηριότητες που σχεδιάζουν να υλοποιήσουν καθώς και δελτία τύπου ή ανακοινώσεις ή άρθρα που αφορούν τον ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ προκειμένου να ενημερώσουμε τους επισκέπτες της ηλεκτρονικής μας σελίδας ΖΩ ΣΤΟΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟ