anak6

Μέχρι τέλος Ιουνίου παρατείνεται, μετά από απόφαση του Yπουργού Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκου, ο χρόνος κατάθεσης αίτησης στη  διαδικτυακή πλατφόρμα της ΚΕΔΕ, https://tetragonika.govapp.gr/ για τη διόρθωση των τετραγωνικών μέτρων αναφορικά με τα ακίνητα για τα οποία στο παρελθόν δεν είχαν υποβληθεί επαρκείς δηλώσεις.

Η παράταση εντάσσεται στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, που εκδόθηκε για τα μέτρα πρόληψης για τον κορωνοϊό και τις ρυθμίσεις για τη λειτουργία του Δημοσίου.

Ως εκ τούτου, παρακαλείσθε να μην προσέρχεσθε για τις επόμενες, τουλάχιστον, 15 ημέρες στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου.

Επιπροσθέτως, στο πλαίσιο εφαρμογής των Υπουργικών Αποφάσεων για την αναστολή της εκπαιδευτικής λειτουργίας σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης, από 11/03 και για τις επόμενες 14 ημέρες, αρκετοί γονείς – εργαζόμενοι του Δήμου μας θα κάνουν χρήση της άδειας ειδικού σκοπού και θα απουσιάζουν από την υπηρεσία.

Κατά συνέπεια, ο Δήμος μας δεν θα μπορέσει να εξυπηρετήσει εγκαίρως και σε ικανοποιητικό βαθμό τους πολίτες του

Ο Δήμος Θερμαϊκού συνιστά ψυχραιμία και παρακαλεί να επιδείξουμε όλοι την απαιτούμενη υπευθυνότητα, με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης.

Περαία, 12-3-2020   

                                                                                  Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

                                                                                        Γεώργιος Τσαμασλής

Προηγούμενο άρθροΤέλος εποχής για 4 γραμμές του ΟΑΣΘ στον Δήμο Θερμαϊκού
Επόμενο άρθροΣε εφαρμογή τα μέτρα για κοροναϊό: Τι ισχύει με ειδικές άδειες και επιδόματα
Σύλλογοι και Φορείς, Παρατάξεις, του Δήμου Θερμαϊκού από Αγγελοχώρι | Αγία Τριάδα | Επανομή | Κερασιά | Μεσημέρι | Νέα Μηχανιώνα | Νέοι Επιβάτες | Περαία μπορούν να μας στέλνουν στο [email protected] τις δραστηριότητες που σχεδιάζουν να υλοποιήσουν καθώς και δελτία τύπου ή ανακοινώσεις ή άρθρα που αφορούν τον ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ προκειμένου να ενημερώσουμε τους επισκέπτες της ηλεκτρονικής μας σελίδας ΖΩ ΣΤΟΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟ