paok-2

Ο ΣΦ ΠΑΟΚ Μηχανιώνας με αφορμή την κατάκτηση του νταμπλ την Κυριακή το πρωί έστησε σούβλες στην παραλία γιορτάζοντας με εκατοντάδες φιλάθλους της ομάδας.

Ο ΣΦ ΠΑΟΚ Μηχανιώνας είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους πιο δυναμικούς συνδέσμους της ομάδας του ΠΑΟΚ. Με αφορμή την κατάκτηση του νταμπλ γιόρτασε με τον δικό του τρόπο την επιτυχία της αγαπημένης του ομάδας, στήνοντας από νωρίς το πρωί σούβλες στην παραλία της Νέας Μηχανιώνας.

Εκατοντάδες φίλαθλοι του Δικεφάλου βρέθηκαν στην περιοχή του Δήμου Θερμαϊκού, για να βοηθήσουν να στηθεί αυτή η γιορτή και να γλεντήσουν. Μία ιδιαίτερη γιορτή με άφθονο κρασί και ρετσίνα, αλλά και πολλά τραγούδια και συνθήματα για την αγαπημένη τους ομάδα.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ άναψαν πυρσούς και τραγούδησαν για την ομάδα του Λουτσέσκου που μας έκανε περήφανους. Στο «ασπρόμαυρο» πάρτι βρέθηκε και ο Παπά Χρήστος αλλά και ο πρώην Υπουργός, κ. Μάρδας. Επίσης,  κράτησαν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, με αφορμή την συμπλήρωση 100χρόνων από την γενοκτονία του ποντιακού ελληνισμού.

Ο πρόεδρος του συνδέσμου Γιάννης Δασκαλάκης μαζί με τα μέλη του συνδέσμου που διοργάνωσαν αυτή την υπέροχη γιορτή έδωσαν υπόσχεση για κάτι μεγαλύτερο τη νέα χρόνια.

paok-1 paok-3 paok-4 paok-5

Προηγούμενο άρθροΠολιτισμός: επένδυση ή σπατάλη;
Επόμενο άρθροΞεκίνησαν οι εγγραφές στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) Κάτω Περαίας
Σύλλογοι και Φορείς, Παρατάξεις, του Δήμου Θερμαϊκού από Αγγελοχώρι | Αγία Τριάδα | Επανομή | Κερασιά | Μεσημέρι | Νέα Μηχανιώνα | Νέοι Επιβάτες | Περαία μπορούν να μας στέλνουν στο [email protected] τις δραστηριότητες που σχεδιάζουν να υλοποιήσουν καθώς και δελτία τύπου ή ανακοινώσεις ή άρθρα που αφορούν τον ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ προκειμένου να ενημερώσουμε τους επισκέπτες της ηλεκτρονικής μας σελίδας ΖΩ ΣΤΟΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟ