ekloges-sakkoi

Ίσως και από Τετάρτη η σταυροδοσία υποψηφίων σε Δήμους

Τους εκλογικούς τους σάκους παρέδιδαν από νωρίς χθες το πρωί, μέχρι και αργά το μεσημέρι στο Πρωτοδικείο, οι δικαστικοί αντιπρόσωποι, κάτι όμως που έγινε με αργούς ρυθμούς, σε σχέση με προηγούμενες αναμετρήσεις, καθώς τα εκλογικά τμήματα ήταν διπλάσιων άλλων εκλογών.

ekloges-500

Από χθες το απόγευμα ξεκίνησε η καταμέτρηση, αρχής γενομένης από τις Ευρωεκλογές, σύμφωνα με εντολή του υπουργείου Εσωτερικών.

Σήμερα ή το αργότερο μέχρι αύριο Τετάρτη, αναμένεται να ξεκινήσει η καταμέτρηση της σταυροδοσίας των Δήμων, που γίνεται αποκλειστικά από το Πρωτοδικείο και εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί ως την Παρασκευή, καθώς μετά τις Ευρωεκλογές προτεραιότητα έχει η καταμέτρηση συνδυασμών και υποψηφίων στους Δήμους, όπου που θα γίνουν επαναληπτικές εκλογές την Κυριακή όπως θα συμβεί και στον Δήμο Θερμαϊκού μεταξύ του κ. Μαυρομάτη και του κ. Τσαμασλή.

sakkoi

Η ταλαιπωρία των δικαστικών αντιπροσώπων, που έκαναν την εκλογική διαδικασία, ακόμη και με ένα άτομο εφορευτικών επιτροπών (!) ήταν εμφανής χθες που πήγαιναν στα Δικαστήρια για να καταθέσουν τους σάκους με το εκλογικό υλικό, που προτίμησαν να πάνε να ξαπλώσουν μερικές ώρες μετά την αποστολή των τηλεγραφημάτων και στη συνέχεια να παραδώσουν τα υλικό που είχαν χρεωθεί.

Σύμφωνα με δικαστικούς υπαλλήλους, η διαδικασία καθυστέρησε αρκετά, καθώς σε προηγούμενες εκλογές η κατάθεση του υλικού είχε ολοκληρωθεί ως τις 6-7 το πρωί της Δευτέρας, χθες υπήρχε συνεχής ροή μέχρι νωρίς το απόγευμα, ενώ, λόγω της παραλαβής του υλικού, δεν ήταν δυνατόν να ξεκινήσει έγκαιρα η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων.

ekloges-600

Αύριο Τετάρτη, σύμφωνα με πληροφορίες, θα γίνει η επίσημη ανακήρυξη των συνδυασμών που θα συμμετέχουν στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών και στα τέλη της εβδομάδας αναμένεται να ολοκληρωθεί η καταμέτρηση των σταυρών των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων όλων των παρατάξεων, που διεκδίκησαν την ψήφο των συνδημοτών τους.

Προηγούμενο άρθρο120 δόσεις: Τα 11 βήματα για να ρυθμίσετε τα χρέη σας
Επόμενο άρθροΔωρεάν μαθήματα Windsurf και SUP στο Αγγελοχώρι
Σύλλογοι και Φορείς, Παρατάξεις, του Δήμου Θερμαϊκού από Αγγελοχώρι | Αγία Τριάδα | Επανομή | Κερασιά | Μεσημέρι | Νέα Μηχανιώνα | Νέοι Επιβάτες | Περαία μπορούν να μας στέλνουν στο [email protected] τις δραστηριότητες που σχεδιάζουν να υλοποιήσουν καθώς και δελτία τύπου ή ανακοινώσεις ή άρθρα που αφορούν τον ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ προκειμένου να ενημερώσουμε τους επισκέπτες της ηλεκτρονικής μας σελίδας ΖΩ ΣΤΟΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟ