apofasi728

Με απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης η οποία αναρτήθηκε και στην Διαύγεια, ακυρώνεται ο διορισμός μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Επιχείρησης Υδρευσης και Αποχέτευσης Θερμαϊκού.

Συγκεκριμένα, μετά την από 20.10.2019 αναφορά των Ιωάννη Μαυρομάτη, Δημοτικό Σύμβουλο και Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης στο Δήμο Θερμαϊκού, καθώς και του Δημοτικού Συμβούλου Γεωργίου Χατζηβαλάση, αναφορικά με τον αυτεπάγγελτο έλεγχο ως προς την νομιμότητα της αριθ. 272/2019 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θερμαϊκού εκδόθηκε η υπ. αριθμ. 67028/29-11-2019 με την οποία ακυρώνεται ”εν μέρει ο διορισμός μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Επιχείρησης Υδρευσης και Αποχέτευσης Θερμαϊκού”.

Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης:

”Ακυρώνουμε, εν μέρει, την αριθ. 272/30.10.2019 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Θερμαϊκού, ως προς το μέρος που αφορά τον ορισμό και των δύο δημοτών ή μονίμων κατοίκων με αποδεδειγμένη εμπειρία ή γνώσεις συναφείς με το αντικείμενο της επιχείρησης από τη παράταξη του Δημάρχου, καθώς και τον ορισμό του τακτικού και αναπληρωματικού εκπροσώπου του περιβαλλοντικού ή κοινωνικού φορέα της περιοχής, κάτοχος πτυχίου Α.Ε.Ι. της ημεδαπής ή ισότιμου τίτλου της αλλοδαπής, με αποδεδειγμένη εμπειρία ή γνώσεις συναφείς με το αντικείμενο της επιχείρησης , για τους λόγους που αναφέρονται στο σκεπτικό της παρούσας, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία”.

Δείτε την απόφαση:

[pdf-embedder url=”https://thermaikos.news/wp-content/uploads/2019/12/781.pdf”]

 

Προηγούμενο άρθροΤο Χριστουγεννιάτικο χωριό της Κυρά – Παράδοσης στην Επανομή
Επόμενο άρθροEντάχθηκε και η Αγία Τριάδα στο δίκτυο διανομής φυσικού αερίου της ΕΔΑ ΘΕΣΣ
Σύλλογοι και Φορείς, Παρατάξεις, του Δήμου Θερμαϊκού από Αγγελοχώρι | Αγία Τριάδα | Επανομή | Κερασιά | Μεσημέρι | Νέα Μηχανιώνα | Νέοι Επιβάτες | Περαία μπορούν να μας στέλνουν στο [email protected] τις δραστηριότητες που σχεδιάζουν να υλοποιήσουν καθώς και δελτία τύπου ή ανακοινώσεις ή άρθρα που αφορούν τον ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ προκειμένου να ενημερώσουμε τους επισκέπτες της ηλεκτρονικής μας σελίδας ΖΩ ΣΤΟΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟ