τοπικο

Ένα ντέρμπι πάντα έχει όλα τα αποτελέσματα μέσα στις προβλέψεις, ωστόσο Κεραυνός και ΠΑΟΝΕ χρειαζόντουσαν αμφότεροι πάση θυσία τη νίκη και τελικά έμειναν με τον βαθμό της ισοπαλίας.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙΟΥ  0

ΠΑΟΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ      0

Σε λευκή ισοπαλία το τοπικό παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 στο σημερινό μεταξύ τους αγώνα που έληξε πριν από λίγη ώρα ο Κεραυνός Αγγελοχωρίου και ο ΠΑΟΝ Επιβατών.

Οι γηπεδούχοι δεν είχαν την τύχη με του μέρος τους εφόσον σε δύο σουτ στο 35’ και στο 54’ η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

Ο ΠΑΟΝΕ από την άλλη πίεσε σε πολλά σημεία του αγώνα χάνωντας σημαντικές ευκαιρίες, αλλά χωρίς αποτέλεσμα αφού δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ που θα του εξασφάλιζε την νίκη μέσα στο Αγγελοχώρι.

Οι παίκτες του Νίκου Ζαμπρόπουλου ήταν ανώτεροι στο πρώτο μέρος, είχαν τις ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ, ωστόσο δε κατάφεραν να το κάνουν πράξη, με τον ΠΑΟΝΕ να ισορροπεί στην επανάληψη, εκεί όπου το παιχνίδι άνοιξε και θα μπορούσε να είχε πάει παντού.

Το τελικό 0-0 βρήκε τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου στο -3 από τον Εθνικό Πυλαίας που είναι η τελευταία ομάδα των play-off (παίζει αύριο με τον Άγιο Γεώργιο) ενώ ο ΠΑΟΝΕ που σήμερα βρέθηκε στη 2η θέση με +1 από Βασιλικά και Κρήνη (παίζουν αύριο) «έχασε» έδαφος στη μάχη της 2ης θέσης, αλλά φυσικά όταν παίζεις μέσα στο Αγγελοχώρι ακόμα και ο βαθμός της ισοπαλίας δε μπορεί να θεωρηθεί κακό αποτέλεσμα. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο ΠΑΟΝΕ κουβαλάει και το -3 από το ματς της Σουρωτής (που το έχασε στα χαρτιά).

Διαιτητής: Δημητριάδης (Φράγιος, Μερκενίδης)
ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Χρυσουλάς, Μαυρίδης Κ (90’ Σουραβλάς),. Χαρίσκος (81’ Σαλεπτής), Μαυρίδης Δ, Τραχανάς, Μπένρτερ, Μπρόσκα (85’ Χατζόπουλος), Αλεξόπουλος Θ, Σκιούλας,  Αλεξόπουλος Φ, Ισσόπουλος (46’ Ποντίκας)

ΠΑΟΝΕ: Τραβλός, Ναλμπάντης Χ (62’ Μαραμπαίδης), Κοτσαρίδης, , Μπάμπης, Πολυκράτης, Λημνιός, Ναλμπάντης Ι (67’ Ζηλιαχόβαλης), Ι, Σταυρινόπουλος, Γιουλδούρης, Λευκαρίδης, Τζέλο (62’ Τσιμτσιλάκος)

Προηγούμενο άρθροΕργο προϋπολογισμού 220.000 ευρώ υλοποιεί ο Δήμος Θερμαϊκού
Επόμενο άρθροΚατάσχεση αλιευμάτων στη Νέα Μηχανιώνα
Σύλλογοι και Φορείς, Παρατάξεις, του Δήμου Θερμαϊκού από Αγγελοχώρι | Αγία Τριάδα | Επανομή | Κερασιά | Μεσημέρι | Νέα Μηχανιώνα | Νέοι Επιβάτες | Περαία μπορούν να μας στέλνουν στο [email protected] τις δραστηριότητες που σχεδιάζουν να υλοποιήσουν καθώς και δελτία τύπου ή ανακοινώσεις ή άρθρα που αφορούν τον ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ προκειμένου να ενημερώσουμε τους επισκέπτες της ηλεκτρονικής μας σελίδας ΖΩ ΣΤΟΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟ