agios-georgios

Στο Θερμαϊκό κόλπο αρμενίζει για έκτη συνεχή χρονιά ο «Άγιος Γεώργιος», το δεύτερο σκάφος της «Karavakia Thessaloniki Waterbus», που μαζί με τον «Κωνσταντή», συμβάλλουν καθημερινά στη θαλάσσια συγκοινωνία της Θεσσαλονίκης με τα κοντινά τουριστικά θέρετρα του Δήμου Θερμαϊκού.

Το καραβάκι αναχωρεί καθημερινά από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, πραγματοποιώντας συνολικά πέντε δρομολόγια.

Συγκεκριμένα, οι ώρες αναχώρησης από Θεσσαλονίκη είναι: 9.30, 12.00, 14.30, 17.00 (από Λευκό Πύργο), 19.15.

Αντίστοιχα, από Περαία και Νέους Επιβάτες, οι ώρες αναχώρησης είναι: 10.45, 13.15, 15.45, 18.00, 20.20.

Η έκδοση των εισιτηρίων πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Το κόστος της μονής διαδρομής ανέρχεται στα 5 ευρώ για το κανονικό εισιτήριο και στα 3 ευρώ για το μειωμένο εισιτήριο ενώ υπάρχει και η δυνατότητα της έκδοσης κάρτας πολλαπλών (10) διαδρομών, κόστους 25 ευρώ.

«Δίνουμε την ευκαιρία τόσο στους κατοίκους όσο και στους τουρίστες να ταξιδέψουν ευχάριστα και άνετα, απολαμβάνοντας παράλληλα το θαλασσινό αγέρι και τις αχτίδες του ήλιου. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση του κόσμου που επιλέγει να μετακινηθεί με τον ‘Άγιο Γεώργιο’, το καραβάκι που αποτελεί τη μοναδική ακτοπλοϊκή σύνδεση της Θεσσαλονίκης», δήλωσε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της KARAVAKIA THESSALONIKI CRUISES, Νίκος Τσαμασλής.

Να σημειωθεί ότι με τον «Άγιο Γεώργιο» επιτρέπονται τα ζώα μόνο με λουρί, καθώς και η μετακίνηση ποδηλάτων (Δευτέρα – Παρασκευή).

Επίσης, υπάρχει πρόσβαση για ΑμεΑ, με καρότσι ή ηλεκτρικό αμαξίδιο, καθώς ο «Άγιος Γεώργιος» διαθέτει ειδικό κάθισμα για ΑμεΑ.

Προηγούμενο άρθροΤσίπρας προς Μητσοτάκη: Σας εύχομαι καλά ξεμπερδέματα
Επόμενο άρθροΑπό 35 έως 311 ευρώ κέρδος θα έχουν οι Ελληνες από τη μείωση του ΕΝΦΙΑ -Δείτε παραδείγματα
Σύλλογοι και Φορείς, Παρατάξεις, του Δήμου Θερμαϊκού από Αγγελοχώρι | Αγία Τριάδα | Επανομή | Κερασιά | Μεσημέρι | Νέα Μηχανιώνα | Νέοι Επιβάτες | Περαία μπορούν να μας στέλνουν στο [email protected] τις δραστηριότητες που σχεδιάζουν να υλοποιήσουν καθώς και δελτία τύπου ή ανακοινώσεις ή άρθρα που αφορούν τον ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ προκειμένου να ενημερώσουμε τους επισκέπτες της ηλεκτρονικής μας σελίδας ΖΩ ΣΤΟΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟ