tsairia-xwmaterh

Καθαρισμοί απορριμμάτων και ογκωδών αντικειμένων θα γίνουν το επόμενο χρονικό διάστημα στους οικισμούς Τσαΐρια του Δήμου Θερμαϊκού και Αγία Σοφία του Δήμου Δέλτα, στο νομό Θεσσαλονίκης.

Η σχετική χρηματοδότηση, ύψους οκτακοσίων χιλιάδων ευρώ, θα δοθεί από την Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης ενώ το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας ενέκρινε το σχετικό κονδύλιο στην τελευταία του συνεδρίαση.

“Μετά τις προσπάθειες της αστυνομίας και την κινητοποίηση της εισαγγελίας για το θέμα των Ρομά, η Μητροπολιτική Ενότητα καταβάλλει εδώ και καιρό προσπάθειες για την απομάκρυνση των απορριμμάτων από τις παραπάνω περιοχές, ώστε να μην δημιουργούνται εστίες μόλυνσης και να μην υπάρχει κίνδυνος ρύπανσης του περιβάλλοντος”, ανέφερε η κ. Πατουλίδου στο ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Διευκρίνισε, ότι στο πλαίσιο της τροποποίησης του προγράμματος των ιδίων πόρων, εξασφαλίστηκαν χρήματα για έκτακτες ανάγκες, οι διαδικασίες εγκρίθηκαν από τα συλλογικά όργανα και αναμένεται πλέον να ξεκινήσουν οι εργασίες που αφορούν τους καθαρισμούς των απορριμμάτων και τη διαχείρισή τους.

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής του αυτόνομου Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Μπάμπης Στεργιάδης εκτίμησε ότι οι καθαρισμοί θα ξεκινήσουν μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Προηγούμενο άρθροΑναλυτικά τα δρομολόγια των νέων γραμμών του ΚΤΕΛ προς τον Δήμο Θερμαϊκού
Επόμενο άρθροΧριστούγεννα 2019: Δείτε live το μεγάλο ταξίδι του Άγιου Βασίλη
Σύλλογοι και Φορείς, Παρατάξεις, του Δήμου Θερμαϊκού από Αγγελοχώρι | Αγία Τριάδα | Επανομή | Κερασιά | Μεσημέρι | Νέα Μηχανιώνα | Νέοι Επιβάτες | Περαία μπορούν να μας στέλνουν στο [email protected] τις δραστηριότητες που σχεδιάζουν να υλοποιήσουν καθώς και δελτία τύπου ή ανακοινώσεις ή άρθρα που αφορούν τον ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ προκειμένου να ενημερώσουμε τους επισκέπτες της ηλεκτρονικής μας σελίδας ΖΩ ΣΤΟΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟ