Οπως αναφέρεται σε πρόσφατη σχετική ανακοίνωση του Δήμου και σε ανάλογη πρόσκληση η οποία έχει εκδοθεί, το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Θερμαϊκού, που στεγάζεται στην οδό Δαγκλή 2 του οικισμού της Νέας Κερασιάς στον Δήμο Θερμαϊκού, εγκαινιάζεται την Παρασκευή 19 Απριλίου, στις 10.00 π.μ.

prosklisi

Βέβαια όλοι γνωρίζουμε ότι το συγκεκριμένο σχολείο λειτουργεί από τον περασμένο Δεκέμβριο όταν δέχθηκε και τους πρώτους μαθητές του.

Αν ανατρέξει κανείς πίσω σε δημοσιεύματα του Δεκεμβρίου 2018 θα διαπιστώσει ότι το συγκεκριμένο σχολείο εγκαινιάστηκε στην έναρξή του την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018!

Δείτε το δημοσίευμα της 17-12-2008 του gothess.gr  (https://www.gothess.gr/articles/thessaloniki/47416/egkainiazetai-to-eidiko-dimotiko-sxoleio-sti-thessaloniki/)

egkainia

Και πιθανώς η παραπάνω ιστοσελίδα να έκανε λάθος ή να μην είχε την σωστή πληροφόρηση. Αντίστοιχο δημοσίευμα όμως βρήκαμε και σε πολλές άλλες ιστοσελίδες σε άρθρα της εποχής εκείνης όπως π.χ. στην life-events.gr – σύνδεσμος https://www.life-events.gr/gegonota/proto-koudouni-sto-idiko-dimotiko-scholio-thermaikou/ 

egkainia-2

Στην φωτογραφία μάλιστα από το συγκεκριμένο δημοσίευμα υπάρχει και το λογότυπο του Δήμου Θερμαϊκού που μάλλον δείχνει ότι η φωτογραφία στάλθηκε από τον ίδιο τον Δήμο στην ιστοσελίδα, η οποία αναφέρει ότι έγιναν τα εγκαίνια του σχολείου στο δημοσίευμά της με ημερομηνία 20-12-2018 !

Εν τω μεταξύ στην ειδική συνεδρίαση του Δήμου Θερμαϊκού η οποία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου και ώρα 18.00, στην Αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στους Νέους Επιβάτες,  με θέμα  Παρουσίαση του Απολογισμού πεπραγμένων για το έτος 2018 της Δημοτικής Αρχής Θερμαϊκού από το Δήμαρχο, κ. Γιάννη Μαυρομάτη, όταν έγινε αναφορά στον άξονα της Κοινωνικής Πολιτικής μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος επεσήμανε την ολοκλήρωση του έργου και λειτουργία του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου στη Ν. Κερασιά, το Δεκέμβρη του 2018.

Η ίδια αναφορά για τα εγκαίνια που έγιναν υπάρχει και στο δημοσίευμα του TyposThes.gr με ημερομηνία 17-12-2018  ! https://www.typosthes.gr/thessaloniki/172706_thessaloniki-eidiko-dimotiko-sholeio-egkainiazetai-sto-dimo-thermaikoy

egkainia-3

Βέβαια εάν τον Δεκέμβριο του 2018 έγιναν τα απλά εγκαίνια και τώρα γίνονται τα επίσημα εγκαίνια είναι κάτι που μόνον στον Δήμο το γνωρίζουν. Εμείς τουλάχιστον μπερδευτήκαμε….

Προηγούμενο άρθροΓύρος και σουβλάκι αυξάνεται στα 3 ευρώ από την 1η Μαΐου
Επόμενο άρθροΚαταδικάστηκε γιατρός που ανάρτησε αντισημιτική επιγραφή σε ιατρείο της Νέας Μηχανιώνας
Σύλλογοι και Φορείς, Παρατάξεις, του Δήμου Θερμαϊκού από Αγγελοχώρι | Αγία Τριάδα | Επανομή | Κερασιά | Μεσημέρι | Νέα Μηχανιώνα | Νέοι Επιβάτες | Περαία μπορούν να μας στέλνουν στο [email protected] τις δραστηριότητες που σχεδιάζουν να υλοποιήσουν καθώς και δελτία τύπου ή ανακοινώσεις ή άρθρα που αφορούν τον ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ προκειμένου να ενημερώσουμε τους επισκέπτες της ηλεκτρονικής μας σελίδας ΖΩ ΣΤΟΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟ