Οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες στην διάρκεια του Σαββατοκύριακου έστειλαν τους Θεσσαλονικείς εκτός από την Χαλκιδική, στις κοντινές παραλίες του Δήμου Θερμαϊκού αναζητώντας λίγο δροσιά στις θάλασσες για μπάνιο κάτω από τον καυτό ήλιο. Βουτιές και θαλάσσια σπορ είχαν την «τιμητική» τους κυρίως στις παραλίες του Ποταμού στην Επανομή, στην Περαία, τους Νέους Επιβάτες και την Αγία Τριάδα.

Σημαντική ήταν η παρουσία επίσης των τουριστών από τις γύρω Βαλκανικές χώρες καθώς η προσέλευση των ”γειτόνων” μας ήταν μεγάλη.

ΩΡΑ: 20:30 – Ο Γολγοθάς της επιστροφής:

Οι ταχύτητες αυτή την ώρα είναι πολύ μικρές στον ο Κ-12 με μέτωπο προς δυτικά, ενώ κίνηση σημειώνεται σχεδόν σε ολόκληρη  την Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανιών.

Οι καθυστερήσεις παρουσιάζονται από την γέφυρα της Ποτίδαιας, με συνέχεια φυσιολογικές ταχύτητες μέχρι και το ύψος της Νέας Καλλικράτειας. Μικρές ταχύτητες επίσης από τον Άγιο Παύλο ως το Σχολάρι καθώς και στην κατηφόρα της Καρδίας.

Πολύ χαμηλές ταχύτητες και στην επιστροφή από Επανομή και στην έξοδο από Περαία με ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση στα φανάρια του αεροδρομίου όπου διευκολύνεται η κίνηση από όργανα της τροχαίας.

aerodoromio-peraia

Επίσης υπάρχει καθυστέρηση αυτήν την ώρα και στο φανάρι των Βασιλικών με το μποτιλιάρισμα να φτάνει τα 2 με 3 χλμ.

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση των οχημάτων και στην έξοδο προς ΠΑΘΕ και κατά διαστήματα στα διόδια των Μαλγάρων από αυτούς που επέλεξαν να κατευθυνθούν προς τις παραλίες της Πιερίας.

diodia

Προηγούμενο άρθροΙσχυρό προβάδισμα 9,2% στη ΝΔ δίνει και η δημοσκόπηση της Alco
Επόμενο άρθροΕπιτρέπονται τελικά τα σκυλιά στη θάλασσα;
Σύλλογοι και Φορείς, Παρατάξεις, του Δήμου Θερμαϊκού από Αγγελοχώρι | Αγία Τριάδα | Επανομή | Κερασιά | Μεσημέρι | Νέα Μηχανιώνα | Νέοι Επιβάτες | Περαία μπορούν να μας στέλνουν στο [email protected] τις δραστηριότητες που σχεδιάζουν να υλοποιήσουν καθώς και δελτία τύπου ή ανακοινώσεις ή άρθρα που αφορούν τον ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ προκειμένου να ενημερώσουμε τους επισκέπτες της ηλεκτρονικής μας σελίδας ΖΩ ΣΤΟΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟ