Ευχαριστήριο του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων για τη φιλοξενία στη Νέα Μηχανιώνα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
641
0
poseidonas

Ανακοίνωση εξέδωσε  η διοίκηση του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων για την αναμέτρηση στη Νέα Μηχανιώνα και την άριστη φιλοξενία.

Αναλυτικά :

«Η Διοίκηση το Προπονητικό επιτελείο και οι Ποδοσφαιριστές του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων Ημαθίας θα θέλανε να ευχαριστήσουν τον Ποσειδώνα Νέας Μηχανιώνας για την φιλοξενία τους στο χθεσινό μεταξύ μας αγώνα και υπόσχονται να ανταποδώσουν στον δεύτερο γύρο στην έδρα μας.

Επίσης θα θέλαμε να συγχαρούμε την Διαιτητική τριπλέτα των Διακουμάκου Θωμά Μηνούδη Ιωάννη και Σαλτσίδη Γεώργιου της ΕΠΣ Πιερίας για την απόδοση τους η οποία ήταν άψογη και προάγει τα νέα παιδιά να ασχοληθούν με τον χώρο.»

Σε ότι αφορά τον αγώνα:

O Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων επέστρεψε σπίτι του με τους τρεις πολύτιμους βαθμούς από τη Νέα Μηχανιώνα .

Σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες της κατηγορίας, η ομάδα του Δημήτρη Πρίντζιου πήρε μια πολύ σπουδαία νίκη  με 0-1 από τους Μηχανιώτες και με τους 23 βαθμούς, ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον.

Σε ένα παιχνίδι που η τακτική υπερίσχυσε έναντι των προσωπικών ενεργειών, το γκολ του Χατζόπουλου στο 67ο λεπτό ήταν αυτό που έκρινε το παιχνίδι και έδωσε το έναυσμα για πανηγυρισμούς στους Ημαθιώτες.

Για τον Ποσειδώνα, η ήττα αυτή τον αφήνει στην 9η θέση της βαθμολογίας με 18 βαθμούς και ο δεύτερος γύρος που ξεκινά την επόμενη Κυριακή, θα κρίνει το αν θα καταφέρουν οι περσινοί πρωταθλητές της ΕΠΣ Μακεδονίας να παραμείνουν στη Γ Εθνική.

Συνθέσεις:

Ποσειδών Μηχανιώνας : Σταυρίδης, Κακουλίδης (78’ Γιαννούσης), Αναγνώστης, Μπιμπισίδης, Λαγόντσος (75’ Κωνσταντίνου), Βασαΐτης (70’ Χατζηστογιάννης), Χατζηβασιλειάδης, Δημητρακόπουλος, Ξανθόπουλος, Χαρίσης, Προσκυνητόπουλος.

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Αργυρόπουλος, Ατανάσοφ, Βλάχος, Χατζόπουλος, Πέικος, Τσιρίδης, Σωτηράκης (90’+ Κιρκιλιανίδης), Αβραμόπουλος, Ντος Σάντος (75’ Μπαντής), Φουρτζίου (85’ Χαλβατζής), Λίτσι (90’ Παρσόπουλος).

Προηγούμενο άρθροΕξιχνιάστηκε ένοπλη ληστεία μετά από εννέα χρόνια στη Περαία
Επόμενο άρθροΠρογραμματισμένη διακοπή ρεύματος στους Νέους Επιβάτες
Σύλλογοι και Φορείς, Παρατάξεις, του Δήμου Θερμαϊκού από Αγγελοχώρι | Αγία Τριάδα | Επανομή | Κερασιά | Μεσημέρι | Νέα Μηχανιώνα | Νέοι Επιβάτες | Περαία μπορούν να μας στέλνουν στο [email protected] τις δραστηριότητες που σχεδιάζουν να υλοποιήσουν καθώς και δελτία τύπου ή ανακοινώσεις ή άρθρα που αφορούν τον ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ προκειμένου να ενημερώσουμε τους επισκέπτες της ηλεκτρονικής μας σελίδας ΖΩ ΣΤΟΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟ