foto-3

Ο Γιώργος Χατζηβαλάσης, υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ», επέλεξε μία γιορτή για τους πολίτες του Δήμου Θερμαϊκού, ξεφεύγοντας από τα καθιερωμένα και βαρετά κλισέ των στημένων προεκλογικών ομιλιών για να κλείσει την προεκλογική του εκστρατεία.

Η τελευταία αυτή ομολογουμένως πετυχημένη εκδήλωση σε ιδιαίτερα ζεστό και φιλικό κλίμα με μουσική, κρασί και φαγητό, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το βράδυ στις 21:00 έξω από το εκλογικό του γραφείο στον κεντρικό δρόμο της Περαίας, το οποίο είχε στην κυριολεξία γεμίσει από φίλους και γνωστούς της παράταξης, αλλά και με κόσμο από κάθε γωνιά του Δήμου Θερμαϊκού, ο οποίος έδειξε έμπρακτα την συμπαράσταση και την εμπιστοσύνη του στον Γιώργο Χατζηβάλαση και στο ψηφοδέλτιό του, τόσο με την παρουσία τους, όσο και με τα μηνύματα ”νίκης” που μετέφεραν.

Ο κ. Χατζηβαλάσης ευχαρίστησε τον κόσμο για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του και τους υποψηφίους συμβούλους του συνδυασμού του και αναφέρθηκε με λίγα λόγια στο πρόγραμμά του, για έναν καλύτερο Δήμο πρότυπο, μιας και ο σκοπός της εκδήλωσης δεν ήταν οι προεκλογικές εξαγγελίες που έχουμε συνηθίσει από άλλους υποψηφίους. Κάλεσε όλους τους Δημότες από όλες τις Δημοτικές ενότητες του Δήμου Θερμαϊκού, να υπερψηφίσουν τον συνδυασμό του, ανεξάρτητα πολιτικής τοποθέτησης, για έναν καλύτερο και αξιοπρεπή Δήμο για μας και τα παιδιά μας,  απαλλαγμένο από τα πολλά γνωστά προβλήματα της καθημερινότητας τα οποία προβληματίζουν χρόνια τους πολίτες στον Δήμο μας.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε την σύντομη ομιλία του στην αποψινή εκδήλωση.

foto-1

drasi-politwn-thermaikos

Φίλες και φίλοι,

Σήμερα φτάνουμε στο τέρμα μιας πορείας. Μιας πορείας που ξεκίνησε πριν μερικούς μήνες με απρόβλεπτες καταστάσεις, γεγονότα και ανατροπές.

Η σημερινή σας παρουσία είναι απάντηση. Είναι απάντηση σε όλους εκείνους που προσπάθησαν διαχρονικά να μας φιμώσουν. Είναι απάντηση σε όσους προσπάθησαν να ορθώσουν εμπόδια στο δρόμο μας και να υπονομεύσουν την πορεία μας προς τις εκλογές. Αλλά είναι και μια απάντηση σε εκείνους που έχουν ως στόχο ζωής και αυτοσκοπό την εξουσία και θυσιάζουν κάθε μορφής ηθική  γιαυτόν.

Σήμερα τους απαντάτε με την παρουσία σας! Στέλνετε το ηχηρό μήνυμα ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που αγωνίζονται για ιδανικά και αξίες, που αγωνίζονται για τους ανθρώπους και όχι για την εξουσία.

Αυτό είναι που τους εκνευρίζει! Τους εκνευρίζει αφάνταστα! Και τους φοβίζει!  Τους φοβίζει ότι υπάρχει αυτό το μεγάλο λαϊκό ρεύμα που ανοίγει νέους δρόμους για την ανόρθωση του τόπου και την προοδευτική μεταρρύθμιση, με διαφάνεια στη λειτουργία του Δήμου και πλήρη διαύγεια στην οικονομική διαχείριση του.

Επειδή εμείς δεν έχουμε με το μέρος μας τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα συμφέροντα και το οικονομικό bugged, για να πληρώσουμε πολυτελείς, πολυσέλιδες και γυαλιστερές εκδόσεις προεκλογικών εντύπων, νόμιζαν ότι μπορούν να μας χτυπήσουν!

Νόμιζαν ότι με χαλκευμένα δημοσιεύματα μπορούν να σταματήσουν αυτό το κύμα. Νόμιζαν ότι μπορούν να σταματήσουν τον μονόδρομο της ιστορικής νίκης της πολυσυλλεκτικότητας, της συνεργασίας  και της πολιτικής συμμαχίας. Η ενότητα και η ελπίδα είναι ο σύμμαχός μας. Η ενότητα και η ελπίδα είναι ο αντίπαλος τους. Δεν θα ξεμπερδέψουν τόσο εύκολα μαζί μας! Όλοι εμείς που πετάξαμε τις κομματικές μας ταυτότητες και γίναμε μια σφιχτή γροθιά, για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα του Δήμου, είμαστε εδώ! Μια γροθιά που χτυπάει την πόρτα του Δήμου και αυτό  τους ενοχλεί!

Γιατί, φίλες και φίλοι, τα οράματα, τα όνειρα, οι πιο βαθιές επιθυμίες είναι αυτά που κινούν τις ιστορικές αλλαγές. Το όραμα  του αύριο, είναι το στοίχημα που πρέπει να κερδίσουμε μέρα με την μέρα, βδομάδα με βδομάδα, μήνα το μήνα. Και το όραμα μας είναι και οι ανάγκες μας! Γιατί, το να έχουμε καθαρούς δρόμους και ένα όμορφο και υγιές περιβάλλον που θα μεγαλώνουν τα παιδιά μας δεν είναι υπόσχεση. Είναι ανάγκη! Είναι δικαιοσύνη! Είναι κοινωνική αλληλεγγύη! Είναι η επόμενη μέρα!

Η επόμενη μέρα θα είναι πράσινη, οικολογική! Θα είναι κόκκινη, κοινωνική! Θα είναι μπλέ, σαν την στιβαρή απόφαση μας να προχωρήσουμε μαζί, ενωμένοι!

Η επόμενη μέρα, φιλες και φίλοι, θα είναι πολυσυλλεκτική! Θα είναι καθαρά δική μας! Θα είναι η μέρα του Δήμου που μας αξίζει!

Το αύριο είναι υπόθεση όλων μας! Χωρίς εξαιρέσεις και αποκλεισμούς.

Πηγαίνετε στις κάλπες και στείλτε το μήνυμα ότι η μεγάλη αγκαλιά του Δήμου μας – όπως τον ονειρευόμαστε εμείς –  χωράει όλους τους πολίτες, όλους τους δημότες, άνδρες και γυναίκες, τολμηρούς νέους και απόμαχους της εργασίας που στηρίζουν με περηφάνια τα παιδιά και τα εγγόνια τους μέσα στην οικονομική κρίση που χτύπησε όλους μας!

Θέλω αυτό το μήνυμα να το στείλετε σε όλο τον Δήμο! Από την Περαία, μέχρι την Μηχανιώνα, την Επανομή και το Μεσημέρι!

Στις 26 του Μάη θέλω αυτό το υπέροχο γλέντι να το μεταφέρετε στις κάλπες και να δώσετε στους ανθρώπους του ψηφοδελτίου μας, στους ανθρώπους της διπλανής πόρτας την ευκαιρία να αλλάξουν τον Δήμο! Να μας δώσετε την δύναμη να πάρουμε πίσω τον Δήμο μας. Να φέρουμε τον Δήμο που μας αξίζει!

Σας ευχαριστώ! Καλή δύναμη!

giorgos-chatzivalasis-thermaikos

foto-2

Προηγούμενο άρθροΣυναγερμός στη Μηχανιώνα – Νεαρή κοπέλα έπεσε από μπαλκόνι
Επόμενο άρθροΒήμα προς Βήμα η εκλογική διαδικασία – Οδηγίες για να ψηφίσετε χωρίς ταλαιπωρία
Σύλλογοι και Φορείς, Παρατάξεις, του Δήμου Θερμαϊκού από Αγγελοχώρι | Αγία Τριάδα | Επανομή | Κερασιά | Μεσημέρι | Νέα Μηχανιώνα | Νέοι Επιβάτες | Περαία μπορούν να μας στέλνουν στο [email protected] τις δραστηριότητες που σχεδιάζουν να υλοποιήσουν καθώς και δελτία τύπου ή ανακοινώσεις ή άρθρα που αφορούν τον ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ προκειμένου να ενημερώσουμε τους επισκέπτες της ηλεκτρονικής μας σελίδας ΖΩ ΣΤΟΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟ