diopas3

Στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης η εταιρία ΔΙΟΠΑΣ Α. Ε. παραχώρησε κινητή μονάδα αξιολόγησης περιστατικών λόγω του COVID-19 στο Κέντρο Υγείας Νέας Μηχανιώνας παρουσία εκπρόσωπου του Δήμου Θερμαϊκού και του τοπικού συμβουλίου δ.δ Ν. Νέας Μηχανιώνας.

Συγκεκριμένα πρόκειται για έναν οικίσκο ο οποίος τοποθετήθηκε στο Κέντρο Υγείας με σκοπό να λειτουργήσει ως υποδοχής και παρακολούθησης ύποπτων περιστατικών κορονοϊού.

Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Θερμαϊκού κ. Κωνσταντίνο Κούτουκα:

” Άμεση ήταν η ανταπόκριση της εταιρείας ΔΙΟΠΑΣ Α.Ε. στο αίτημα του Κέντρου Υγείας, που υποβλήθηκε εχθές, για την προμήθεια ενός κοντέινερ (isolation box) για τις οξυμένες ανάγκες που προκύπτουν εξαιτίας του κορωνοϊού.

Η ΔΙΟΠΑΣ Α.Ε. στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης προχώρησε σήμερα στη συγκεκριμένη δωρεά.

Η εταιρεία πάντα παρούσα, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, μετέχει παντοιοτρόπως, όχι μόνο στην ανάπτυξη του τόπου μας, αλλά σε κάθε κάλεσμα της ζωής.

Ευχαριστούμε τη ΔΙΟΠΑΣ Α.Ε. και ευχόμαστε να γίνει παράδειγμα προς μίμηση στον τόπο μας!”

Η παραλαβή της κινητής μονάδας έγινε από τον διευθυντή του κέντρου υγείας Νέας Μηχανιώνας.

diopas1

Προηγούμενο άρθροΔείτε τον Χίλτερ να εξοργίζεται με τους Έλληνες που «Μένουν σπίτι» (Video)
Επόμενο άρθροΚορονοϊός: Ποια είναι τα μέτρα που σκέφτεται η κυβέρνηση μετά την απαγόρευση κυκλοφορίας
Σύλλογοι και Φορείς, Παρατάξεις, του Δήμου Θερμαϊκού από Αγγελοχώρι | Αγία Τριάδα | Επανομή | Κερασιά | Μεσημέρι | Νέα Μηχανιώνα | Νέοι Επιβάτες | Περαία μπορούν να μας στέλνουν στο [email protected] τις δραστηριότητες που σχεδιάζουν να υλοποιήσουν καθώς και δελτία τύπου ή ανακοινώσεις ή άρθρα που αφορούν τον ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ προκειμένου να ενημερώσουμε τους επισκέπτες της ηλεκτρονικής μας σελίδας ΖΩ ΣΤΟΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟ