thermaikos-aggeloxwri

Mία ακόμα δράση παράκτιου καθαρισμού στην παραλία Αγγελοχωρίου, το Σάββατο 13 Απριλίου στις 10.00 π.μ., πραγματοποιεί η Περιβαλλοντική Οργάνωση iSea και το Εθνικό Πάρκο Δέλτα Ποταμού σε συνεργασία με τον Δήμο Θερμαϊκού. Στο πλαίσιο του προγράμματος zeroplastic η Περιβαλλοντική Οργάνωση iSea διεξάγει παράκτιους καθαρισμούς σε επιλεγμένες περιοχές του Θερμαϊκού κόλπου που επιβαρύνονται από τη ρύπανση με πλαστικά.

Επιπλέον, στο πλαίσιο του προγράμματος γίνεται μία προσπάθεια να συμβάλλει άμεσα (με την υλοποίηση του καθαρισμού) αλλά και μακροπρόθεσμα, καθώς θα γίνει καταγραφή των απορριμμάτων που θα συλλεχθούν, ώστε τα δεδομένα που θα προκύψουν να αξιοποιηθούν ερευνητικά.

Η δράση παράκτιου καθαρισμού θα συνοδεύεται από σύντομη περιβαλλοντική_ενημέρωση των συμμετεχόντων από μέλη της iSea, ενώ με την ευγενική χορηγία του ΟΑΣΘ, που παρέχει ένα δρομολόγιο αποκλειστικά για τον σκοπό και προκειμένου ενδιαφερόμενοι από τη Θεσσαλονίκη να μεταφερθούν στον προορισμό και να επιστρέψουν πίσω με ασφάλεια, ακόμα περισσότερα άτομα έχουν τη δυνατότητα να συνδράμουν της συλλογικής προσπάθειας. Το Λεωφορείο θα ξεκινήσει στις 10:00 π.μ. από την Πλατεία_Ελευθερίας.

Δείτε που ακριβώς θα γίνει ο καθαρισμός:

aggeloxwri

Προηγούμενο άρθροΤο 35,4% των φορολογουμένων είναι συνταξιούχοι
Επόμενο άρθροΜε νέες καύσεις πλαστικών και καλωδίων γιορτάζεται στην Περαία η Παγκόσμια Ημέρα των Ρομά (VIDEO)
Σύλλογοι και Φορείς, Παρατάξεις, του Δήμου Θερμαϊκού από Αγγελοχώρι | Αγία Τριάδα | Επανομή | Κερασιά | Μεσημέρι | Νέα Μηχανιώνα | Νέοι Επιβάτες | Περαία μπορούν να μας στέλνουν στο [email protected] τις δραστηριότητες που σχεδιάζουν να υλοποιήσουν καθώς και δελτία τύπου ή ανακοινώσεις ή άρθρα που αφορούν τον ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ προκειμένου να ενημερώσουμε τους επισκέπτες της ηλεκτρονικής μας σελίδας ΖΩ ΣΤΟΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟ