anak

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Στο πλαίσιο εφαρμογής των Αποφάσεων του Υπουργού Υγείας για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, της ανακοίνωσης του εκπροσώπου του Υπουργείου Υγείας για το νέο κορονοϊό, καθηγητή κου Τσιόδρα και του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, με σκοπό την πρόληψη περαιτέρω διασποράς και την εξασφάλιση της δημόσιας υγείας, ανακοινώνει την αναστολή:

  1. Της εκπαιδευτικής λειτουργίας σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης (βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί, δημοτικά σχολεία, γυμνάσια, λύκεια, ΚΔΑΠ), από 11/03 και για τις επόμενες 14 ημέρες.
  2. Της εκπαιδευτικής λειτουργίας στη Σχολή Εμπορικού Ναυτικού Νέας Μηχανιώνας, από 11/03 και για τις επόμενες 14 ημέρες.
  3. Της εκπαιδευτικής λειτουργίας στη Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων στην Περαία, από 11/03 και για τις επόμενες 14 ημέρες.
  4. Της χρήσης των σχολικών μονάδων από συλλόγους και άλλους φορείς, από 11/03 και για 14 ημέρες.
  5. Της χρήσης των κλειστών αθλητικών εγκαταστάσεων (προγράμματα μαζικού αθλητισμού και Ακαδημίες), από 11/03 και για 14 ημέρες.
  6. Των πολιτιστικών δραστηριοτήτων, από 11/03 και για 14 ημέρες
  7. Της λειτουργίας των ΚΑΠΗ από 09/03 και για 4 εβδομάδες.
  8. Οιασδήποτε συνεδριακής εκδήλωσης από 09/03 και για 4 εβδομάδες.
  9. Των σχολικών εκδρομών στο εσωτερικό της χώρας από 09/03 και για 2 εβδομάδες.

Τα αγωνιστικά τμήματα των συλλόγων παρακαλούνται, λαμβάνοντας υπόψη πως η διεξαγωγή των αθλητικών εκδηλώσεων επιτρέπεται κεκλεισμένων των θυρών, από 09/03 και για τις επόμενες 2 εβδομάδες, να έρθουν σε συνεννόηση με τις Ενώσεις, όπου ανήκουν. Σε περίπτωσης ακύρωσης των προγραμματισμένων αγώνων, κάθε λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων αναστέλλεται.

Απολυμάνσεις σε όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας, όπως και στις κλειστές αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου προγραμματίστηκαν για τις επόμενες ημέρες.

Ο Δήμος Θερμαϊκού συνιστά ψυχραιμία και παρακαλεί να επιδείξουμε όλοι την απαιτούμενη υπευθυνότητα, με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης.

Παρακαλούνται οι γονείς να περιορίσουν τις συγκεντρώσεις των παιδιών σε δημόσιους χώρους, καθώς η αναστολή της λειτουργίας των ανωτέρω, έχει ως στόχο τον περιορισμό της διασποράς του ιού.

Περαία, 11-3-2020   

                                                                               Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

                                                                                        Γεώργιος Τσαμασλής

Προηγούμενο άρθροΕγχειρίδιο για όσες χώρες αντιμετωπίζουν το φάσμα επιδημίας του κοροναϊού – Τι πρέπει να κάνουμε
Επόμενο άρθροΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΎ: Ανακοίνωση σχετικά με τις δηλώσεις για τα τετραγωνικά των ακινήτων
Σύλλογοι και Φορείς, Παρατάξεις, του Δήμου Θερμαϊκού από Αγγελοχώρι | Αγία Τριάδα | Επανομή | Κερασιά | Μεσημέρι | Νέα Μηχανιώνα | Νέοι Επιβάτες | Περαία μπορούν να μας στέλνουν στο [email protected] τις δραστηριότητες που σχεδιάζουν να υλοποιήσουν καθώς και δελτία τύπου ή ανακοινώσεις ή άρθρα που αφορούν τον ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ προκειμένου να ενημερώσουμε τους επισκέπτες της ηλεκτρονικής μας σελίδας ΖΩ ΣΤΟΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here