thermaikos-info-kiosk-ntoyz

Ανακοινώθηκε από τον Δήμο Θερμαϊκού ότι την Πέμπτη 4 Απριλίου, στις 11 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί στους Νέους Επιβάτες η παρουσίαση του INFO KIOSK. Σύμφωνα με την πρόσκληση του Δημάρχου, πρόκειται για ένα κιόσκι που θα χρησιμοποιείται ως κέντρο εναπόθεσης ενημερωτικών εντύπων του Δήμου Θερμαϊκού, καθώς και ως κιόσκι ανταλλαγής βιβλίων.

Χαιρετίζουμε κάθε ενέργεια που γίνεται στα πλαίσια της ενημέρωσης του κοινού και είμαστε απόλυτα θετικοί σε παρόμοιες δράσεις. Ανάλογα κιόσκια θα έπρεπε ΗΔΗ να υπάρχουν τουλάχιστον στις πλατείες ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ του Δήμου Θερμαϊκού. Αυτό που αδυνατούμε να καταλάβουμε είναι το γιατί τώρα, δύο χρόνια μετά την αρχική εξαγγελία και ενα ακριβώς χρόνο μετά την υποτιθέμενη υλοποίηση του έργου δια στόματος Μαυρομάτη  το 2017 (δείτε παρακάτω το σχετικό video).

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή ….

Τον Νοέμβριο του 2017 ο Δήμος Θερμαικού με Δελτίο Τύπου ανακοινώνει την συμμετοχή του στην καμπάνια ΣΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ. Η καμπάνια προβλέπει εκδηλώσεις, που θα πραγματοποιηθούν από τις αρχές Δεκεμβρίου 2017 μέχρι τις 22 Απριλίου 2018 και περιλάμβαναν δράσεις καθαριότητας ακτών και ρεμάτων και δημιουργίας υποδομών υγιεινής και  ΑΜΕΑ, πιλοτική εγκατάσταση δύο καινοτόμων προϊόντων με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, Info Solar Kiosk και Αποδυτηρίων – Ντουζ Σπείρα, δενδροφυτεύσεις, αστρονομική βραδιά στον Φάρο Αγγελοχωρίου, αγώνα χειμερινής κολύμβησης στην Αγία Τριάδα, περίπατο στον υδροβιότοπο Επανομής και μουσική εκδήλωση.

Δείτε το Δελτίο Τύπου του Δήμου Θερμαϊκού της 8.11.2017 :

thermaikos-aprilios-2018

Το πρόγραμμα των τότε εκδηλώσεων ήταν:

Δεκέμβριος 2017-Ιανουάριος 2018 Αφαίρεση περιττών, καθαριότητα ακτών και ρεμάτων, δημιουργία υποδομών υγιεινής στο ρέμα Νέων Επιβατών (πρότυπα WC).

Ιανουάριος 2018 Δενδροφυτεύσεις

Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2018 15ος Διεθνής Αγώνας Χειμερινής Κολύμβησης «Παλίρροια»

Ημερομηνία: θα ανακοινωθεί προσεχώς Αστρονομική Βραδιά 

Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2018 Πρωινός περίπατος στον υδροβιότοπο Επανομής

Μάρτιος 2018 Τοποθέτηση INFOKIOSK και ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ-ΝΤΟΥΖ ΣΠΕΙΡΑ

Κυριακή, 25 Μαρτίου 2018 Γυναικείο πολυφωνικό συγκρότημα STRINGLESS 

Δευτέρα 23 & Τρίτη 24 Απριλίου 2018 Εγκατάσταση ράμπας για ΑΜΕΑ

Σάββατο, 28 Απριλίου 2018 Τελετή λήξης

…. Ὤ θαύματος καινοῦ, πάντων τῶν πάλαι θαυμάτων! ….

Δύο χρόνια μετά, συμπτωματικά λίγο πριν τις δημοτικές εκλογές, κάποιοι θυμήθηκαν τελικά να εγκαταστήσουν το αποδυτήριο-ντουζ σπείρα τον ΜΑΡΤΙΟ του 2019 με μεγάλη προβολή (Δελτία τύπου-δημοσιεύσεις κ.λ.π.) λές και επρόκειτο για το σύγχρονο 8ο θαύμα της φύσης, και τώρα μέσα στον ΑΠΡΙΛΙΟ του 2019 ανακοινώνουν περήφανα την τοποθέτηση του INFOKIOSK!!! τα οποία είχαν εξαγγείλει το 2017 και έπρεπε να υλοποιήσουν τον Μάρτιο του 2018 σύμφωνα πάντα με τις δικές τους δηλώσεις και εξαγγελίες! Μάλλον κάτι δεν πάει καλά ή κάποιοι (νομίζουν) οτι μας δουλεύουν!

Δείτε το παρακάτω video της συγκεκριμένης εκδήλωσης όπου ο Δήμαρχος κ. Μαυρομάτης την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017 στο Συνεδριακό Κέντρο της ΔΕΘ αναφέρεται στην τοποθέτηση τόσο των αποδυτηρίων-ντουζ-σπείρας όσο και του INFOKIOSK μέσα στον Μάρτιο του 2018! (χρονικό σημείο στο video 08:20)

 

Προηγούμενο άρθροΝέο “Εξοικονομώ” με 11.000 ευρώ κατ’ Οίκον – Οι δικαιούχοι και τα 13 βήματα για την υποβολή της αίτησης
Επόμενο άρθροΑύριο θα καταβληθούν τα προνοιακά επιδόματα
Σύλλογοι και Φορείς, Παρατάξεις, του Δήμου Θερμαϊκού από Αγγελοχώρι | Αγία Τριάδα | Επανομή | Κερασιά | Μεσημέρι | Νέα Μηχανιώνα | Νέοι Επιβάτες | Περαία μπορούν να μας στέλνουν στο [email protected] τις δραστηριότητες που σχεδιάζουν να υλοποιήσουν καθώς και δελτία τύπου ή ανακοινώσεις ή άρθρα που αφορούν τον ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ προκειμένου να ενημερώσουμε τους επισκέπτες της ηλεκτρονικής μας σελίδας ΖΩ ΣΤΟΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟ