ades

Εξαιτίας των μέτρων που έχουν ληφθεί για την αποτροπή της διάδοσης του κορονοϊού Covid-19, ανακύπτει ανάγκη λήψης μέριμνας για τα αδέσποτα ζώα. Για το λόγο αυτό ο Δήμαρχος Θερμαϊκού απευθύνει έκκληση σε όλους τους συμπολίτες μας επισημαίνοντας τα εξής:

“Αγαπητοί συμπολίτες μου,

Γνωρίζω από την πρώτη στιγμή το υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης που σας διακατέχει, αφού διαχειρίζεστε με απόλυτη αξιοπιστία την πρωτοφανή κατάσταση που αντιμετωπίζει η χώρα μας και όλος ο πλανήτης.

Μέσα σε αυτόν τον ορυμαγδό των εξελίξεων θα σας παρακαλούσα να μην ξεχνάτε και τα αδέσποτα ζώα της γειτονιάς σας. Πολλοί από εσάς τα φροντίζετε σε καθημερινή βάση εδώ και χρόνια, χωρίς την προτροπή κανενός. Μόνο από άδολη αγάπη προς αυτά. Υπάρχετε, όμως, και εσείς, που δεν τα ενοχλείτε, δεν τους κάνετε κακό, αλλά δεν τα φροντίζετε. Σεβόμενος αυτή την επιλογή σας και χωρίς διάθεση κριτικής στις προσωπικές επιλογές σας, θα ήθελα, στο μέτρο του δυνατού, να συνδράμετε και εσείς στην προσπάθεια των υπηρεσιών μας, να τα προστατέψετε και να τα προσφέρετε λίγη τροφή και νερό αυτές τις δύσκολες μέρες. Και αυτά αντιλαμβάνονται το κλίμα που επικρατεί και ζητούν τη βοήθειά σας.

Φίλες και φίλοι,

Είμαι σίγουρος πως υπάρχουν πολλά αποθέματα αγάπης μέσα σας που ζητούν αποδέκτη. Δοκιμάστε το και δεν θα χάσετε. Όταν αυτή η δοκιμασία τελειώσει για όλους, θα έχετε αποκτήσει τους πιο πιστούς ακολούθους της ζωής σας που ποτέ δεν είχατε φανταστεί.”

Προηγούμενο άρθροΗ νέα λίστα των δικαιούχων για τα 800 ευρώ
Επόμενο άρθροΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ: Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε
Σύλλογοι και Φορείς, Παρατάξεις, του Δήμου Θερμαϊκού από Αγγελοχώρι | Αγία Τριάδα | Επανομή | Κερασιά | Μεσημέρι | Νέα Μηχανιώνα | Νέοι Επιβάτες | Περαία μπορούν να μας στέλνουν στο [email protected] τις δραστηριότητες που σχεδιάζουν να υλοποιήσουν καθώς και δελτία τύπου ή ανακοινώσεις ή άρθρα που αφορούν τον ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ προκειμένου να ενημερώσουμε τους επισκέπτες της ηλεκτρονικής μας σελίδας ΖΩ ΣΤΟΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟ