telikos-2

Δεν τα κατάφερε ο Ποσειδώνας Μηχανιώνας χθές στον τελικό κυπέλλου Ε.Π.Σ.Μ. που έγινε στο γήπεδο της Τούμπας καθώς ηττήθηκε με 3-1 από τον Θερμαϊκό Θέρμης.

Παρά το γεγονός ότι στο πρωτάθλημα φέτος ο Ποσειδώνας είχε επικρατήσει και στους δυο αγώνες απέναντι στον Θερμαϊκό, δεν τα κατάφερε όμως στον πιο κρίσιμο αγώνα αγώνα ο οποίος ξεκίνησε με μερικά λεπτά καθυστέρηση λόγω προβλημάτων της ΕΡΤ3 στα πλαίσια της ζωντανής μετάδοσης του αγώνα από την τηλεόραση.

Μόλις στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης ο Θερμαϊκός Θέρμης προηγήθηκε στο σκορ με τον Λεωνίδα Αχαλινόπουλο ο οποίος έκανε το 1-0.

Ο Ποσειδώνας Μηχανιώνας που ήταν τυπικά γηπεδούχος, ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ξανθόπουλου.

Ο Θερμαικός Θέρμης μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και πέρασε πάλι μπροστά με τον Φούσκα στο 66ο λεπτό, για να ολοκληρώσει την νίκη του και την κατάκτηση του κυπέλλου με ένα πολύ όμορφο γκολ με σουτ έξω από την περιοχή του Κώστα Αχαλινόπουλου στο 89ο λεπτό.

Το τελικό σφύριγμα του Στραντζαλίδη έδωσε το έναυσμα για έξαλλους πανηγυρισμούς στους «πράσινους», τόσο στην κερκίδα όσο και μέσα στον αγωνιστικό χώρο, την ώρα που στο στρατόπεδο των «Ψαράδων» ήταν εμφανές το κοντράστ συναισθημάτων.

Με έξοχη εμφάνιση των Φούσκα και αδερφών Αχαλινόπουλου, αλλά και με «σφιχτή» και δυναμική άμυνα, η ομάδα των Βασίλη Μπούρκα και Τάσου Δούμα στέφθηκε δίκαια κυπελλούχος ΕΠΣΜ! Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους νικητές αλλά και στην ομάδα του Ποσειδώνα για την πορεία της μέχρι τώρα στο κύπελλο και στο πρωτάθλημα όπου πλέον ο στόχος της ομάδας της Μηχανιώνας για άνοδο στην Γ Εθνική αποτελεί μονόδρομο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ποσειδώνας Μηχανιώνας (Γιώργος Αμανατίδης – Βαγγέλης Κόντος):

Σταυρίδης, Τσεμεκίδης, Κουκουρώνας, Μπιμπισίδης, Μάντζιος, Μαυρής, Ξανθόπουλος, Χαλκιάς, Συρόπουλος. Παπακωνσταντίνου, Φιλιππίδης

Έπαιξαν και οι: Γκέρσι, Μακρής, Δεληζάνος

Θερμαϊκός Θέρμης (Βασίλης Μπούρκας-Τάσος Δούμας):

Παναγιωτίδης, Κοσμίδης, Ράτζα, Κολώνης, Φάκκας, Τρόκας, Αχαλινόπουλος Λ., Στεφανίδης. Αχαλινόπουλος Κ., Μπικιάρης Ρ., Φούσκας

Έπαιξαν και οι: Μπικιάρης Ν., Κουτσικοβαγγέλης, Χαραλαμπίδης και Πασιαρδής

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα:

Προηγούμενο άρθροΤέλη κυκλοφορίας: Με τον μήνα η πληρωμή τους σύμφωνα με τροπολογία
Επόμενο άρθροΝέο μηνιαίο επίδομα 100 ευρώ: Δείτε αν το δικαιούστε – Ποια τα κριτήρια
Σύλλογοι και Φορείς, Παρατάξεις, του Δήμου Θερμαϊκού από Αγγελοχώρι | Αγία Τριάδα | Επανομή | Κερασιά | Μεσημέρι | Νέα Μηχανιώνα | Νέοι Επιβάτες | Περαία μπορούν να μας στέλνουν στο [email protected] τις δραστηριότητες που σχεδιάζουν να υλοποιήσουν καθώς και δελτία τύπου ή ανακοινώσεις ή άρθρα που αφορούν τον ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ προκειμένου να ενημερώσουμε τους επισκέπτες της ηλεκτρονικής μας σελίδας ΖΩ ΣΤΟΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟ