“Λευκή” ήταν η νύχτα το Σάββατο 21-12-2019 στην αγορά της Περαίας, με ανοιχτά καταστήματα ως τα μεσάνυχτα και με παράλληλες δράσεις στο κέντρο της πόλης, μετά από πρωτοβουλία του Σύλλογου Εμπόρων και Επαγγελματιών Δήμου Θερμαϊκού, την οποία στήριξε  η Αντιδημαρχία Τουρισμού-Αθλητισμού Πολιτισμού.

Γλυκίσματα, ζεστό κρασί, Χριστουγεννιάτικες μελωδίες συνέθεσαν ένα όμορφο γιορτινό πάρτι με τον Άγιο Βασίλη, ξυλοπόδαρους και ξωτικά, καθώς η νύχτα έγινε μέρα, με τα χριστουγεννιάτικα στολίδια και φωτάκια να προδιαθέτουν τον ερχομό των Χριστουγέννων υπό τις υπέροχες φωνές των παιδιών που τραγουδούσαν τα κάλαντα..

Το πάρτι ξεκίνησε στη διασταύρωση Αμπελοκήπων με Κρήτης με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου και επεκτάθηκε αργότερα στους κεντρικούς δρόμους της Περαίας.

Η συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγάλη και το εγχείρημα κρίθηκε πετυχημένο, σε μια προσπάθεια αναστροφής του αρνητικού κλίματος, στην αγορά, το οποίο, όμως, σίγουρα δεν οφείλεται στην έλλειψη χρόνου για αγορές. Ωστόσο, τέτοιες δράσεις βοηθούν στην ψυχολογία εμπόρων και πελατών, ιδιαίτερα όταν συνοδεύονται από εκδηλώσεις που κοστίζουν ελάχιστα, αλλά αποδίδουν σε πολλά επίπεδα.

leyki1

Καλη Χρόνια με υγεία και αγάπη !!!

Posted by Σύλλογος Εμπόρων και Επαγγελματιών Δήμου Θερμαϊκου on Monday, December 31, 2018

 

Προηγούμενο άρθροΤο δρομολόγιο του τρόμου σε λεωφορείο στην Επανομή (VIDEO)
Επόμενο άρθροΠαιδική θεατρική παράσταση στο αμφιθέατρο ΚΑΠΠΑ
Σύλλογοι και Φορείς, Παρατάξεις, του Δήμου Θερμαϊκού από Αγγελοχώρι | Αγία Τριάδα | Επανομή | Κερασιά | Μεσημέρι | Νέα Μηχανιώνα | Νέοι Επιβάτες | Περαία μπορούν να μας στέλνουν στο [email protected] τις δραστηριότητες που σχεδιάζουν να υλοποιήσουν καθώς και δελτία τύπου ή ανακοινώσεις ή άρθρα που αφορούν τον ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ προκειμένου να ενημερώσουμε τους επισκέπτες της ηλεκτρονικής μας σελίδας ΖΩ ΣΤΟΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟ