Dimos-thermaikoy-anathesi-ergou

Βάση Μελέτης της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Θερμαϊκού με τίτλο «Υπηρεσίες ασφάλισης οχημάτων και μηχανημάτων έργου του Δήμου Θερμαϊκού» καθώς και άλλων σχετικών διατάξεων, στην απευθείας ανάθεση για τις υπηρεσίες ασφάλισης οχημάτων και Μηχανημάτων έργου του Δήμου Θερμαϊκού για ένα (1) έτος, στην εταιρία ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ προχωρά ή Διοίκηση του Δήμου Θερμαϊκού με την σημερινή υπ αριθμ πρωτ. 4036/81 απόφασή της.

Η συνολική αξία της εν λόγω απευθείας ανάθεσης είναι 14.060,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 24% , δεδομένου ότι η προσφορά της εταιρείας ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ήταν η πλέον συμφέρουσα σύμφωνα με την Δημοτική Αρχή.

Οπως περιγράφεται στο σχετικό έγγραφο, η παρούσα απευθείας ανάθεσης είναι σύμφωνη με την υπ’ αριθμ. 4/2019 Μελέτη της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης και είναι εντός του Ενδεικτικού προϋπολογισμού.

Η προκαλούμενη δαπάνη, για υπηρεσίες ασφάλισης οχημάτων και Μηχανημάτων έργου του Δήμου Θερμαϊκού, θα γίνει σε βάρος της πίστωσης του προϋπολογισμού εξόδων με ΚΑΕ 02.10.6253, 02.20.6253, 02.30.6253, 02.35.6253, οικονομικού έτους 2019 και χρηματοδότηση από ιδίους πόρους.

Σημείωση Συντάκτη: Πάντως αυτοί που συντάσσουν τα έγγραφα στον Δήμο θα έπρεπε να είναι πιό προσεκτικοί σε ότι αφορά τις ημερομηνίες κατά την σύνταξη των εγγράφων που φεύγουν από τον Δήμο, καθώς το συγκεκριμένο έγγραφο φέρει περσινή ημερομηνία (2018) άσχετα εάν αναφέρεται στην απευθείας ανάθεση που θα γίνει στο 2019! Κανένας δεν το είδε από αυτούς που το υπογράφουν;

Δείτε το συγκεκριμένο έγγραφο:

dimos-thermaikou-ergo-1

dimos-thermaikou-ergo-2

Προηγούμενο άρθροΔώδεκα νέους προορισμούς από την Ελλάδα ανακοίνωσε σήμερα η Ryanair
Επόμενο άρθροΕγκρίθηκε δαπάνη ύψους 52.200 ευρω για κρασπεδώσεις στο Μεσημέρι
Σύλλογοι και Φορείς, Παρατάξεις, του Δήμου Θερμαϊκού από Αγγελοχώρι | Αγία Τριάδα | Επανομή | Κερασιά | Μεσημέρι | Νέα Μηχανιώνα | Νέοι Επιβάτες | Περαία μπορούν να μας στέλνουν στο [email protected] τις δραστηριότητες που σχεδιάζουν να υλοποιήσουν καθώς και δελτία τύπου ή ανακοινώσεις ή άρθρα που αφορούν τον ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ προκειμένου να ενημερώσουμε τους επισκέπτες της ηλεκτρονικής μας σελίδας ΖΩ ΣΤΟΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟ