koytoykas

Ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα έκανε ο Κώστας Κούτουκας σήμερα με την οποία απαντάει στα δημοσιεύματα σχετικά με το έργο του Μεσημερίου.

”Αναγκάζομαι να επανέλθω στο θέμα του έργου του Μεσημερίου, διότι όλα έχουν ένα όριο.
Η «έγκριση υπερδέσμευσης για τα δημόσια έργα του Leader» από πού προκύπτει ότι σήμερα αποτελεί «έγκριση χρηματοδότησης» για το έργο του Μεσημερίου; Φυσικά και δεν αποτελεί! Γι αυτό και δεν το αναφέρεται καθαρά!

Μπορώ να αναλύσω με λεπτομέρειες το συγκεκριμένο έγγραφο αλλά θα κουράσω τους αναγνώστες μας, με απλά λόγια λέει ότι αν τα εγκεκριμένα έργα του προγράμματος πάρουν εκπτώσεις 50% και δεν ολοκληρωθεί το 30% των εγκεκριμένων έργων ίσως περισσέψουν χρήματα και για εμάς! Για σκεφθείτε όμως να πάρουν έκπτωση 8% όπως πήραν τα LED σας!

Προσπαθείτε ακόμη μία φορά να παραπληροφορήσετε τους δημότες.

Κύριοι στις 22 Απριλίου είχατε απόρριψη του έργου όπως σας απέδειξα με έγραφα ενώ επικαλεστήκατε έγκριση.

Έως και σήμερα παραμένει η απόρριψη του έργου και ξαναεπικαλείστε και πάλι έγκριση!

Θα το κάνετε σαν το λύκο και το βοσκό, όπου συνέχεια φώναζε λύκος στο μαντρί, και δεν θα σας πιστεύει κανείς ακόμη και αν αύριο, μεθαύριο ή κάποτε στο μέλλον εγκριθεί το έργο!”

Προηγούμενο άρθροΔελτίο Τύπου της Παράταξης Θερμαγικός του Γιώργου Τσαμασλή
Επόμενο άρθροΓιάννης Μαυρομάτης: Όταν η απουσία έγινε συνήθεια
Σύλλογοι και Φορείς, Παρατάξεις, του Δήμου Θερμαϊκού από Αγγελοχώρι | Αγία Τριάδα | Επανομή | Κερασιά | Μεσημέρι | Νέα Μηχανιώνα | Νέοι Επιβάτες | Περαία μπορούν να μας στέλνουν στο [email protected] τις δραστηριότητες που σχεδιάζουν να υλοποιήσουν καθώς και δελτία τύπου ή ανακοινώσεις ή άρθρα που αφορούν τον ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ προκειμένου να ενημερώσουμε τους επισκέπτες της ηλεκτρονικής μας σελίδας ΖΩ ΣΤΟΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟ