peraia-thermaikos

Σε αντικατάσταση του κ. Νίκου Παράσχου από μέλος του Δ.Σ. της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Θερμαϊκού (ΔΗΚΕΘ) καθώς και της Τουριστικής Επιχείρησης του Δήμου Θερμαϊκού (ΤΕΘ) προχώρησε το τελευταίο Δημοτικό συμβούλιο, με αιτιολογικό την ανεξαρτητοποίησή του.

Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Σπύρος Αδαμίδης, εισηγούμενος το 22ο θέμα της Ημερήσιας Διάταξης, έθεσε υπόψη του Δημοτικού Συμβουλίου την εισήγηση της Προέδρου της ΔΗΚΕΘ κ. Κυριακής Καζουλίδη, η οποία είχε ως εξής :
“Κατόπιν ανεξαρτητοποίησης του κ. Παράσχου Νικόλαου, Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Θερμαϊκού, καλείται το Δημοτικό Συμβούλιο να προβεί στην αντικατάστασή του από τακτικό μέλος του Δ.Σ. της ΔΗΚΕΘ. Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες ώστε να διασφαλισθεί η εύρυθμη λειτουργία του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΗΚΕΘ. Συγκεκριμένα με την υπ’ αριθ. 245/2014 Απόφαση του Δ.Σ., ορίστηκε ως τακτικό μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της Δ.Η.Κ.Ε.Θ., ο κ. Νικόλαος Παράσχου Δημοτικός Σύμβουλος της μειοψηφίας”.

Προτάθηκε η Δημοτική Σύμβουλος κ. Αικατερίνη Μεσμερλή – Σακκά, πρόταση που έγινε δεκτή με 21 ψήφους υπέρ και 1 λευκό.

Στην συνέχεια, ο Πρόεδρος της Τ.Ε.Θ. Α.Ε. κ. Μαντζανάρης Γεώργιος, εισηγούμενος το 23ο θέμα της Ημερήσιας Διάταξης, έθεσε υπόψη του Δημοτικού Συμβουλίου την εισήγηση του, η οποία είχε ως εξής :
“Με την υπ’ αριθ. 276/2014 Απόφαση του Δ.Σ, ορίστηκε ο Δ.Σ. κ. Ν. Παράσχου ως τακτικό μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της Τ.Ε.Θ. Α.Ε. Κατόπιν της ανεξαρτητοποίησής του, παρακαλούμε για την αντικατάστασή του, καθώς και τον ορισμό νέου μέλους Δ.Σ., για την εύρυθμη λειτουργία της εταιρίας”.

Προτάθηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ι. Βογιατζής, πρόταση που έγινε δεκτή με 21 ψήφους υπέρ και 1 λευκό.

Προηγούμενο άρθροΜαθητής και καθηγήτρια κάτω από την ίδια στέγη, στο ψηφοδέλτιο της Δράσης Πολιτών
Επόμενο άρθροΔήμος Θερμαϊκού – Δελτίο Τύπου Εργο ασφαλτοστρώσεων και αντιπλημμυρικής θωράκισης
Σύλλογοι και Φορείς, Παρατάξεις, του Δήμου Θερμαϊκού από Αγγελοχώρι | Αγία Τριάδα | Επανομή | Κερασιά | Μεσημέρι | Νέα Μηχανιώνα | Νέοι Επιβάτες | Περαία μπορούν να μας στέλνουν στο [email protected] τις δραστηριότητες που σχεδιάζουν να υλοποιήσουν καθώς και δελτία τύπου ή ανακοινώσεις ή άρθρα που αφορούν τον ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ προκειμένου να ενημερώσουμε τους επισκέπτες της ηλεκτρονικής μας σελίδας ΖΩ ΣΤΟΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟ