syppazath

Σε Σώμα συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Προστασίας Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων Ανατολικής Θεσσαλονίκης μετά από ψηφοφορία που έγινε την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου, στα γραφεία του Συνδέσμου και ανακοίνωσε ο δήμος Καλαμαριάς.

Πρόεδρος του ΣΥΠΠΑΖΑΘ εκλέχτηκε ομόφωνα ο Αντώνης Ζαβέρκος, εκπρόσωπος του δήμου Θερμαϊκού και αντιπρόεδρος ο Στυλιανός Ματσαρίδης, εκπρόσωπος του δήμου Καλαμαριάς, ενώ μέλη είναι ο Στέργιος Γκιζάρης από το δήμο Θέρμης, ο Ιωάννης Πενόπουλος από το δήμο Καλαμαριάς και η Ναταλία Παντελίδου αναπληρωματικό μέλος επίσης από το δήμο Καλαμαριάς.

Την Εκτελεστική Επιτροπή απαρτίζουν ο πρόεδρος, ο αντιπρόεδρος και το μέλος.

Ο απερχόμενος πρόεδρος, Σταύρος Ζαμπέτογλου προέβη σε έναν απολογισμό των πεπραγμένων της περιόδου 2009-2019 και ευχήθηκε επιτυχία στο νέο πρόεδρο στο έργο του.

Από την πλευρά του ο Αντώνης Ζαβέρκος, δήλωσε πως θα προχωρήσει σε αλλαγές στη γενικότερη λειτουργία του ΣΥΠΠΑΖΑΘ, στον τρόπο προβολής του έργου που πραγματοποιείται και στη βελτίωση της εικόνας του Συνδέσμου.

Παράλληλα δεσμεύτηκε για επαφές με τα φιλοζωικά σωματεία και τους Συλλόγους καθώς και με τα αρμόδια Υπουργεία προκειμένου να υλοποιηθούν έργα, μέσα από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ».

Προηγούμενο άρθροΕπανoμή: Στιγμές τρόμου για ζευγάρι ηλικιωμένων στα χέρια ληστών
Επόμενο άρθροΤο δρομολόγιο του τρόμου σε λεωφορείο στην Επανομή (VIDEO)
Σύλλογοι και Φορείς, Παρατάξεις, του Δήμου Θερμαϊκού από Αγγελοχώρι | Αγία Τριάδα | Επανομή | Κερασιά | Μεσημέρι | Νέα Μηχανιώνα | Νέοι Επιβάτες | Περαία μπορούν να μας στέλνουν στο [email protected] τις δραστηριότητες που σχεδιάζουν να υλοποιήσουν καθώς και δελτία τύπου ή ανακοινώσεις ή άρθρα που αφορούν τον ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ προκειμένου να ενημερώσουμε τους επισκέπτες της ηλεκτρονικής μας σελίδας ΖΩ ΣΤΟΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟ