ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ «σπάμε» κατεστημένα και καθεστωτικές συμπεριφορές
Οι εκλογές του Οκτωβρίου διαφέρουν από όλες τις προηγούμενες στο Δήμο Θερμαϊκού. Γιατί, για πρώτη φορά, ένας ενωτικός, πολυσυλλεκτικός συνδυασμός ήρθε, στέλνοντας μήνυμα αφοσίωσης στον τόπο και τους ανθρώπους του, αποφασισμένος για τις μεγάλες αλλαγές που χρειαζόμαστε και μας αξίζουν.
Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, καταφέραμε να αφήσουμε στην άκρη κομματικές προτιμήσεις, άγονες αντιπαραθέσεις του παρελθόντος και προσωπικές φιλοδοξίες. Ενώσαμε τις δυνάμεις μας τρεις επικεφαλής εκλεγμένων παρατάξεων στο Δημοτικό Συμβούλιο, Γ. Μαυρομάτης, Γιωρ. Χατζηβαλάσης, Νίκος Παράσχου και η πλειονότητα των εκλεγμένων και μη συμβούλων των παρατάξεων «Νέα Πορεία», « Δράση πολιτών» και «Όλοι μαζί για το Θερμαϊκό».
Με πολύτιμους συμπαραστάτες σε αυτό το εγχείρημα, τον νυν Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Επανομής, Αντ. Καζάκη και τον πρώην Δήμαρχο Θερμαϊκού, Αντ. Ματζάρη. Τρεις ακριβώς μήνες μετά την ανακοίνωση της δημιουργίας του ενωτικού συνδυασμού μας «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ», ο τρόπος που έχουν αγκαλιάσει οι πολίτες την κοινή μας προσπάθεια είναι απίστευτος και μοναδικός.
Οι καθημερινές εκδηλώσεις υποστήριξης, η απαίτηση των συμπολιτών μας να κινηθούμε γρήγορα για να πάμε μπροστά, η μεγάλη διάθεση συμμετοχής στο ψηφοδέλτιο των «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ», μας δυναμώνουν και ταυτόχρονα ενισχύουν την ευθύνη μας για την επόμενη μέρα.
Ελάχιστες μέρες πριν την επίσημη ανακήρυξη των συνδυασμών, είμαστε έτοιμοι να καταθέσουμε ψηφοδέλτιο με τον μάξιμουμ αριθμό υποψήφιων συμβούλων (172 + ο υποψήφιος Δήμαρχος) που προβλέπει η νομοθεσία. Με το 60% να είναι συμπολίτες μας που θέλοντας να «βάλουν πλάτη» στην πρόοδο και την ανάπτυξη, μετέχουν για πρώτη φορά σε αυτοδιοικητικές εκλογές.
Με το 50% των υποψήφιων συμβούλων, που έχουν κοινό όραμα μαζί μας και πιστεύουν στην αποτελεσματικότητα του προγράμματος μας, να είναι κάτω των 40 ετών.
Με συγκινητική συμμετοχή της νέας γενιάς. «Μπολιάζουμε» την εμπειρία, με το νέο αίμα και τις σύγχρονες ιδέες, την έντιμη άσκηση της Αυτοδιοίκησης με την όρεξη για δουλειά. «Σπάμε» τα στεγανά στη Διοίκηση του Δήμου και τις καθεστωτικές πρακτικές αυτής της τετραετίας, με μια δυνατή ομάδα που νοιάζεται για τον τόπο και τις ανάγκες του, που έχει σχέδιο και είναι αποφασισμένη να κάνει τα βήματα που χρειάζονται.
«ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» πάμε μπροστά. «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» για να νικήσει ο Δήμος Θερμαϊκού.

 

Προηγούμενο άρθροΗ ΚΑΚΟΔΑΙΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ
Επόμενο άρθροΑυστραλία: Τρομακτικό βίντεο με πύθωνα 5 μέτρων να κάνει βόλτα στη στέγη σπιτιού
Σύλλογοι και Φορείς, Παρατάξεις, του Δήμου Θερμαϊκού από Αγγελοχώρι | Αγία Τριάδα | Επανομή | Κερασιά | Μεσημέρι | Νέα Μηχανιώνα | Νέοι Επιβάτες | Περαία μπορούν να μας στέλνουν στο [email protected] τις δραστηριότητες που σχεδιάζουν να υλοποιήσουν καθώς και δελτία τύπου ή ανακοινώσεις ή άρθρα που αφορούν τον ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ προκειμένου να ενημερώσουμε τους επισκέπτες της ηλεκτρονικής μας σελίδας ΖΩ ΣΤΟΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟ