Μια μητέρα από τη Φλόριντα σκότωσε τα δύο της παιδιά και στη συνέχεια έδωσε τέλος στη ζωή της, σε μια προφανή δολοφονία-αυτοκτονία αφού έχασε τη μάχη για την επιμέλεια του παιδιού με τον πρώην της σύζυγο.

Η Brandy Hutchins φέρεται να δολοφόνησε τον 10χρονο γιο της και την 19χρονη κόρη της πριν γυρίσει το όπλο στον εαυτό της μέσα στο τροχόσπιτο της οικογένειας, αφού δικαστής διέταξε να παραδώσει τον γιο της στον πατέρα του που ζει στο Maine.

Η Brandy Hutchins έλαβε εντολή να παραιτηθεί από την επιμέλεια του γιου της μέχρι τις 6 το απόγευμα της Παρασκευής, αλλά δεν εμφανίστηκε ποτέ στο ραντεβού σύμφωνα με τον σερίφη της περιοχής.

Το γραφείο του σερίφη ειδοποιήθηκε ότι η μαμά είχε παραβιάσει τη δικαστική απόφαση και οι συνεργάτες του του εργάστηκαν όλο το Σαββατοκύριακο για να βρουν το αγόρι.

Δυστυχώς, βρήκαν το άψυχο σώμα του παιδιού μαζί με το σώμα της ετεροθαλούς αδερφής και της μητέρας του σε ένα σπίτι στη λίμνη Ουαλία το απόγευμα της Κυριακής, είπε ο σερίφης Γκρέιντι Τζαντ.

Η Brandy Hutchins φέρεται να δολοφόνησε τον 10χρονο γιο της και την 19χρονη κόρη της πριν γυρίσει το όπλο στον εαυτό της μέσα στο τροχόσπιτο της οικογένειας.

Κατηγορίες:
Tags:
Προηγούμενο άρθροΗ Ρωσία υποστηρίζει ότι αναχαίτισε αμερικανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη κοντά στην Κριμαία
Επόμενο άρθροΧάος στα ευρωπαϊκά αεροδρόμια – Εγκλωβισμένοι χιλιάδες επιβάτες μετά το μπλακ άουτ
Σύλλογοι και Φορείς, Παρατάξεις, του Δήμου Θερμαϊκού από Αγγελοχώρι | Αγία Τριάδα | Επανομή | Κερασιά | Μεσημέρι | Νέα Μηχανιώνα | Νέοι Επιβάτες | Περαία μπορούν να μας στέλνουν στο [email protected] τις δραστηριότητες που σχεδιάζουν να υλοποιήσουν καθώς και δελτία τύπου ή ανακοινώσεις ή άρθρα που αφορούν τον ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ προκειμένου να ενημερώσουμε τους επισκέπτες της ηλεκτρονικής μας σελίδας ΖΩ ΣΤΟΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟ