Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι ο οδηγός φαίνεται πως στοχοθέτησε εσκεμμένα παιδιά και κινήθηκε εναντίον του πλήθους με «τέρμα τα γκάζια»

Τουλάχιστον 30 άνθρωποι, μεταξύ αυτών παιδιά, τραυματίστηκαν σήμερα Δευτέρα, αφού ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε καρναβαλική παρέλαση στην πόλη Φολκμάρσεν, στη δυτική Γερμανία.

Αυτό έγινε γνωστό από την Αστυνομία, που προσέθεσε ότι ο οδηγός συνελήφθη.

Ο γερμανικός ενημερωτικός ιστότοπος HNA επικαλέστηκε αυτόπτες μάρτυρες που είπαν ότι ο οδηγός φαίνεται πως στοχοθέτησε εσκεμμένα παιδιά και κινήθηκε εναντίον του πλήθους με «τέρμα τα γκάζια».

Η αστυνομία δεν έχει αποσαφηνίσει εάν πρόκειται για ατύχημα ή εάν ο οδηγός έριξε εσκεμμένα το αυτοκίνητο πάνω στο πλήθος. Περιπολικά και ασθενοφόρα έχουν σπεύσει στο σημείο.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της διπλανής πόλης Κάσελ Ντιρκ Ρίχτερ είπε στο Welt TV: «Όλες οι διαθέσιμες δυνάμεις μας από το Κάσελ έχουν αναπτυχθεί στην περιοχή».

germany-1

Σε ερασιτεχνικά βίντεο που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο διακρίνονται αστυνομικοί να στέκονται δίπλα σε μια ασημί Mercedes-Benz που φαίνεται πως ενεπλάκη στο περιστατικό.

Γερμανικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι ο οδηγός έπεσε εσκεμμένα πάνω στα πλαστικά κιγκλιδώματα που είχε στήσει η αστυνομία περιμετρικά της περιοχής της παρέλασης.

Το όχημα συνέχισε την πορεία του, παρασύροντας το πλήθος, για τουλάχιστον 30 μέτρα προτού σταματήσει.

ΠΗΓΗ: ethnos.gr

Κατηγορίες:
Προηγούμενο άρθροΌταν πας να κάνεις το καλό… αλλά πέφτει στο γυαλό (Video)
Επόμενο άρθροΠάτρα: Ύποπτο κρούσμα για κοροναϊό – Αρνητικός στη γρίπη ο 40χρονος
Σύλλογοι και Φορείς, Παρατάξεις, του Δήμου Θερμαϊκού από Αγγελοχώρι | Αγία Τριάδα | Επανομή | Κερασιά | Μεσημέρι | Νέα Μηχανιώνα | Νέοι Επιβάτες | Περαία μπορούν να μας στέλνουν στο [email protected] τις δραστηριότητες που σχεδιάζουν να υλοποιήσουν καθώς και δελτία τύπου ή ανακοινώσεις ή άρθρα που αφορούν τον ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ προκειμένου να ενημερώσουμε τους επισκέπτες της ηλεκτρονικής μας σελίδας ΖΩ ΣΤΟΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟ