Το φαινόμενο της παράνομης απόρριψης μπάζων δεν είναι άγνωστο. Δεν είναι λίγες οι περιοχές οι οποίες έχουν μετατραπεί σε παράνομους και επικίνδυνους μπαζότοπους, από την κακή συνήθεια ορισμένων να πετούν όπου τους βολεύει τα μπάζα, αντί να τα παραδώσουν σε μονάδες επεξεργασίας και ανακύκλωσης τέτοιων υλικών.

Πρόκειται για χώρο στον οποίο ο εργολάβος ο οποίος εκτελούσε έργο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και συγκεκριμένα, εργασίες ασφαλτόστρωσης στην περιμετρική οδό της Επανομής, μετέφερε χώματα και άλλα προϊόντα εκσκαφής σε χώρο δίπλα στο γήπεδο της Κοινότητας, ο οποίος φέρεται να μη ήταν αδειοδοτημένος.

Η παρανομία υπέπεσε στην αντίληψη του τοπικού κοινοτικού συμβουλίου το οποίο προέβη σε καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Σήμερα το πρωί, μετέβη στο χώρο περιπολικό το οποίο είδε φορτηγό να προβαίνει σε παράνομη απόθεση μπάζων.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν αμέσως στη σύλληψη του οδηγού του φορτηγού τον οποίο οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα.

Εκεί διαπιστώθηκε ότι ο συλληφθείς ήταν αδελφός του δημάρχου Θερμαϊκού Γιώργου Τσαμασλή!

Με τα περαιτέρω ασχολείται πλέον η Δικαιοσύνη.

ΠΗΓΗ: Εφημερίδα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Προηγούμενο άρθροΜέχρι και 1.000 κιλά σκουπιδιών ημερησίως συλλέγει στη διάρκεια του εξάωρου καθαρισμού του Θερμαϊκού κόλπου το ειδικό πλωτό αντιρρυπαντικό σκάφος «Αλκίππη»
Επόμενο άρθροΓιατί πρέπει το ΚΑΠΠΑ να αποκτήσει πλήρη λειτουργία
Σύλλογοι και Φορείς, Παρατάξεις, του Δήμου Θερμαϊκού από Αγγελοχώρι | Αγία Τριάδα | Επανομή | Κερασιά | Μεσημέρι | Νέα Μηχανιώνα | Νέοι Επιβάτες | Περαία μπορούν να μας στέλνουν στο [email protected] τις δραστηριότητες που σχεδιάζουν να υλοποιήσουν καθώς και δελτία τύπου ή ανακοινώσεις ή άρθρα που αφορούν τον ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ προκειμένου να ενημερώσουμε τους επισκέπτες της ηλεκτρονικής μας σελίδας ΖΩ ΣΤΟΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟ