Στον Στέφανο Κασσελάκη ο οποίος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρθηκε ο υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης.

«Είναι ενδιαφέρον ότι για υποψήφιος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατεβαίνει από σήμερα κάποιος κύριος που έχει  ζήσει το “American dream”», είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Αν κατάλαβα καλά ο κ. Κασσελάκης πήγε στην Αμερική φτωχός, αλλά μετά από 10 χρόνια μπορούσε να πάρει με προσωπική εγγύηση δάνειο για να αγοράσει πλοίο. Αυτό δεν είναι μια απλή υπόθεση. Αυτό σημαίνει ότι είχε καταφέρει να αποκτήσει μία τεράστια περιουσία. Αυτή είναι η δύναμη του καπιταλισμού θα έλεγα στον κ. Κασσελάκη.

Στο βίντεο που βλέπουμε, ο κύριος Κασσελάκης είναι η ενσάρκωση του αμερικανικού ονείρου και της επιτυχίας του καπιταλιστικού συστήματος. Τώρα αν ο κ. Κασσελάκης, ο οποίος προφανώς έχει πάρα πολύ καλούς επικοινωνιολόγους και ακριβούς από ό,τι μπορώ να δω γιατί αυτό το βίντεο δεν γίνεται σε κινητό τηλέφωνο, αυτό έχει τρικάμερο, μακιγιέζ, φώτα, digital επεξεργασία… Έχει ξοδέψει πολλές χιλιάδες ευρώ για να γίνει αυτό το βίντεο.  Ο κύριος που βλέπετε είναι η ενσάρκωση της επιτυχίας του καπιταλισμού.  Άρα, ένας υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ… καπιταλιστής», είπε ο κ. Γεωργιάδης.

«Μου κάνει λίγο περίεργο. Όταν έχεις μεγαλώσει στην Εκάλη, ε, άσε και λίγο την κλάψα. Σας το λέω εγώ που επίσης έχω μεγαλώσει στην Εκάλη, αλλά δεν έχω αρχίσει την κλάψα. Κι εγώ έχασα τους γονείς μου, κι εγώ αφού μεγάλωσα στην Εκάλη μετά έγινα φτωχός, κι εγώ έκανα επιχείρηση μετά και μπήκα στην πολιτική. Δεν άρχισα ποτέ την κλάψα, ότι με κυνήγησε κανένα παραδικαστικό και βρέθηκα από το παραδικαστικό στην Goldman Sachs. Να είμαστε λίγο συνεννοημένοι», συμπλήρωσε.

Κατηγορίες:
Tags:
Προηγούμενο άρθροΣύσκεψη στο Μαξίμου: Άμεσα αναδασωτέες οι καμένες περιοχές – Ξεκινούν τα αντιπλημμυρικά έργα
Επόμενο άρθροΝονά είπε λάθος το όνομα του μωρού σε βάφτιση
Σύλλογοι και Φορείς, Παρατάξεις, του Δήμου Θερμαϊκού από Αγγελοχώρι | Αγία Τριάδα | Επανομή | Κερασιά | Μεσημέρι | Νέα Μηχανιώνα | Νέοι Επιβάτες | Περαία μπορούν να μας στέλνουν στο [email protected] τις δραστηριότητες που σχεδιάζουν να υλοποιήσουν καθώς και δελτία τύπου ή ανακοινώσεις ή άρθρα που αφορούν τον ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ προκειμένου να ενημερώσουμε τους επισκέπτες της ηλεκτρονικής μας σελίδας ΖΩ ΣΤΟΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟ