tsamaslis-4

Ξεκίνησε για μαθητές, και γονείς, η νέα σχολική χρονιά σήμερα με τον καθιερωμένο αγιασμό, ενώ αύριο ξεκινούν κανονικά τα μαθήματα για τη σχολική χρονιά 2019-2020.

Σε όλα τα σχολεία του Δήμου Θερμαϊκού συγκεντρώθηκαν οι μαθητές δίνοντας ξανά “ζωή” στα σχολικά κτήρια μετα την καλοκαιρινή παύση, ενώ το παρών έδωσαν δυναμικά και αρκετοί γονείς.

tsamaslhs-1

«Αυτή η χρονιά, που ξεκινά σήμερα, εύχομαι ολόψυχα να γεμίσει με πολλές ευτυχισμένες στιγμές και αλησμόνητα ταξίδια γνώσεων και εμπειριών. Η Διοίκηση του Δήμου μας, αλλά και εγώ προσωπικά θα είμαστε δίπλα σας σε οτιδήποτε μας χρειαστείτε.».

Με αυτά τα λόγια ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, Γιώργος Τσαμασλής, καλωσόρισε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς στο πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς.

Κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού, που απηύθυνε στο σημερινό Αγιασμό του 1ου Δημοτικού Σχολείου και του 2ου ΓΕΛ Περαίας, ο Δήμαρχος επεσήμανε «τη σημαντικότητα της γνώσης στην ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο που διανύουμε», αλλά και «τα οφέλη από την άρτια παιδεία, που καλούνται να σας μεταλαμπαδεύσουν οι εξαιρετικοί εκπαιδευτικοί σας».

Κλείνοντας τη σύντομη ομιλία του ο κ. Τσαμασλής αναφέρθηκε στη συντήρηση των 47 σχολικών μονάδων, που δεν σταματάει στη σημερινή μέρα, αλλά «συνεχίζεται καθ’ όλη τη χρονιά και όποτε καταστεί ανάγκη για να ασκήσετε οι εκπαιδευτικοί το λειτούργημά σας απερίσπαστοι από τέτοιου είδους θέματα, η μαθητιώσα νεολαία μας να απορροφήσει όσο το δυνατόν με περισσότερη όρεξη τη γνώση σε όμορφες αίθουσες, αλλά και οι γονείς να νιώσουν ότι τα παιδιά τους βρίσκονται σε ασφαλές περιβάλλον, για το οποίο εμείς θα φροντίζουμε συνεχώς».

tsamaslhs-2

 

Προηγούμενο άρθροΝέες επιτυχίες για τους «Φύρδην Μίγδην» στο 20ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ορεστιάδας
Επόμενο άρθροΣυγκροτείται ομάδα παρακολούθησης του τεχνολογικού πάρκου “ Thess INTEC” στην Περαία
Σύλλογοι και Φορείς, Παρατάξεις, του Δήμου Θερμαϊκού από Αγγελοχώρι | Αγία Τριάδα | Επανομή | Κερασιά | Μεσημέρι | Νέα Μηχανιώνα | Νέοι Επιβάτες | Περαία μπορούν να μας στέλνουν στο [email protected] τις δραστηριότητες που σχεδιάζουν να υλοποιήσουν καθώς και δελτία τύπου ή ανακοινώσεις ή άρθρα που αφορούν τον ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ προκειμένου να ενημερώσουμε τους επισκέπτες της ηλεκτρονικής μας σελίδας ΖΩ ΣΤΟΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟ