dhmos-thermaikoy

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ

8 υποψήφιοι αντιμέτωποι για το Δήμο Θερμαϊκού

Οι εκλογές πλησιάζουν και ήδη ο Δήμος Θερμαϊκού με τις οκτώ Δημοτικές ενότητες (Περαία, Νέοι Επιβάτες, Αγία Τριάδα, Νέα Κερασιά, Αγγελοχώρι, Νέα Μηχανιώνα, Επανομή και Μεσημέρι) μετρά οκτώ υποψήφιους που θα διεκδικήσουν τον δημαρχιακό θώκο. Αναμέτρηση θρίλερ θα αποτελέσει ο δήμος Θερμαϊκού, αφού στην κούρσα μετέχουν πολύ αναγνωρίσιμα πρόσωπα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στα ανατολικά του νομού Θεσσαλονίκης.

Από τις αρχές του νέου χρόνου, υπάρχει έντονη κινητικότητα στα δημοτικά τεκταινόμενα, καθώς ανεβαίνουν οι ρυθμοί των επιτελείων των δημοτικών παρατάξεων.

Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ

Βασιζόμενοι στις επίσημες ανακοινώσεις και τις συνεντεύξεις των υποψηφίων δημάρχων και των κομμάτων αλλά και σε λεπτομερή έρευνα, το thermaikos.news σας παρουσιάζει τους υποψήφιους δημάρχους του Δήμου Θερμαϊκού, όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση πριν από την εκλογική αναμέτρηση στις 26 Μαΐου του 2019, ημερομηνία κατά την οποία θα διεξαχθούν ταυτόχρονα οι Ευρωεκλογές καθώς και ο πρώτος γύρος των Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών.

Εκτός από τα ονόματα των υποψηφίων και των συνδυασμών, το ρεπορτάζ περιέχει τα βιογραφικά τους, την κομματική στήριξη όπου έχει ανακοινωθεί επισήμως, το πλήρες ψηφοδέλτιο της κάθε παράταξης καθώς και πληροφορίες για τον κάθε υποψήφιο.

Το νομοσχέδιο «Κλεισθένης Ι» έχει ταράξει για τα καλά τα νερά στο προεκλογικό σκηνικό της χώρας. Δεν θα μπορούσε να μην επηρεάσει και το Δήμο Θερμαϊκού, όπου οι υποψήφιοι συνδυασμοί αυξήθηκαν κατά πολύ. Συγκεκριμένα από τέσσερεις (4) που ήταν στις εκλογές του 2014 διπλασιάστηκαν και έγιναν οκτώ (8). Εάν θέλετε να δείτε τις σταυροδοσίες όλων των συνδυασμών στο Δήμο Θερμαϊκού στις εκλογές του 2014, σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα μπορείτε να πατήσετε εδώ. ΣΤΑΥΡΟΔΟΣΙΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ στις ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

Περισσότερες πληροφορίες για τις Δημοτικές εκλογές 2019 και τις βασικές αλλαγές που φέρνει ο εκλογικός νόμος μπορείτε να δείτε στο σχετικό μας άρθρο Δημοτικές εκλογές 2019 στον Δήμο Θερμαϊκού

Να επισημάνουμε τα εξής:
Οι πέντε πρώτοι υποψήφιοι αναφέρονται κατά σειρά σύμφωνα με τα αποτελέσματα της διαδικτυακής ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΝΩΜΗΣ που έγινε από την σελίδα μας τον Φεβρουάριο. Ακολουθούν οι τρείς υποψήφιοι που δεν συμμετείχαν στην έρευνα γνώμης, για τον απλούστατο λόγο, ότι ανακοίνωσαν επίσημα την κάθοδό τους στις εκλογές μετά την έναρξη της.

Ας γνωρίσουμε λοιπόν τους υποψήφιους Δημάρχους για το Δήμου Θερμαϊκού. Οι οκτώ (8) μέχρι στιγμής υποψήφιοι για το Δήμο Θερμαϊκού καθώς και οι παρατάξεις τους είναι:

 1. ΧΑΤΖΗΒΑΛΑΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ – ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ
 2. ΤΣΑΜΑΣΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ – ΘΕΡΜΑγΙΚΟΣ
 3. ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ – ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ
 4. ΠΑΡΑΣΧΟΥ ΝΙΚΟΣ – ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
 5. ΚΑΨΑΛΑΣ ΣΙΜΟΣ – ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΟΛΗ
 6. ΚΑΠΛΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΡΑ
 7. ΜΩΡΑΛΗ ΝΤΙΝΑ – ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ
 8. ΤΖΕΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ – ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ

 

dhmos-thermaikoy


Επιγραμματικά σας παρουσιάζουμε παρακάτω τα βιογραφικά των υποψηφίων δημάρχων Θερμαϊκού για το 2019 έτσι όπως μας εστάλησαν με email από τις παρατάξεις είτε όπως παρουσιάζονται στις προσωπικές τους ιστοσελίδες και στο διαδίκτυο.

ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ – ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ

 1. ΧΑΤΖΗΒΑΛΑΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ – ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ – ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ – ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
 2. ΤΣΑΜΑΣΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ – ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ – ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ – ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
 3. ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ – ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ – ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ – ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
 4. ΠΑΡΑΣΧΟΥ ΝΙΚΟΣ – ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ – ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ – ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
 5. ΚΑΨΑΛΑΣ ΣΙΜΟΣ – ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ – ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ – ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
 6. ΚΑΠΛΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ – ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ – ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
 7. ΜΩΡΑΛΗ ΝΤΙΝΑ – ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ – ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ – ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
 8. ΤΖΕΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ – ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ – ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ – ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
chatzivalasis-sm ΧΑΤΖΗΒΑΛΑΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ
tsamaslis-sm ΤΣΑΜΑΣΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΡΜΑΓΙΚΟΣ
mayromatis-sm ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ
parasxoy-sm ΠΑΡΑΣΧΟΥ ΝΙΚΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
kapsalas-sm ΚΑΨΑΛΑΣ ΣΙΜΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΟΛΗ
kaplanis-sm ΚΑΠΛΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΡΑ
morali-sm ΜΩΡΑΛΗ ΝΤΙΝΑ ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
tzekos-sm ΤΖΕΚΟΣ ΘΟΔΩΡΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ
Προηγούμενο άρθροΠαρουσίαση του ολοκληρωμένου προγράμματος της ΔΡΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ
Επόμενο άρθροΣτην Εθνική Παγκορασίδων τα κορίτσια του ΟΠΑΘ Περσέας
Σύλλογοι και Φορείς, Παρατάξεις, του Δήμου Θερμαϊκού από Αγγελοχώρι | Αγία Τριάδα | Επανομή | Κερασιά | Μεσημέρι | Νέα Μηχανιώνα | Νέοι Επιβάτες | Περαία μπορούν να μας στέλνουν στο [email protected] τις δραστηριότητες που σχεδιάζουν να υλοποιήσουν καθώς και δελτία τύπου ή ανακοινώσεις ή άρθρα που αφορούν τον ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ προκειμένου να ενημερώσουμε τους επισκέπτες της ηλεκτρονικής μας σελίδας ΖΩ ΣΤΟΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here